Како користити центре за бонус кредитне картице и понуде везане за картице

Ако волите куповину на мрежи, онда је вредно сазнати да ли ваша кредитна картица има бонус центар или одељак за понуде везане за картице.

Ови веб-базирани портали и понуде вам омогућавају да „сложите“ уштеђевину или бодове изнад нормалне стопе награда ваше картице, са само неколико једноставних кликова.

Ево погледа на тржне центре за бонус кредитне картице и понуде везане за картице, како функционишу и неколико најбољих.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за куповину на мрежи

Шта је тржни центар за бонус кредитне картице?

Тржни центар за бонус кредитне картице је онлајн портал, који се нуди преко издаваоца ваше картице, који садржи везе до неколико популарних продаваца. Када кликнете на ове везе унутар портала и обавите куповину – за разлику од тога да прво директно посетите сајт продавца – зарађујете додатне поене или поврат новца по било којој стопи коју портал оглашава. Ове бонус награде су додатак наградама које бисте зарадили само користећи своју кредитну картицу за куповину обично.

На пример, ако ваша картица зарађује 2% готовине назад од сваке куповине и користите је преко свог бонус тржног центра у продавцу рекламирајући 2% назад, зарадићете укупно 4% назад на тој трансакцији.

Немају сви издаваоци бонус центре. Можете сазнати тако што ћете се пријавити на свој онлајн налог или претражити “[име издаваоца бонус тржни центар.”

» ВИШЕ: 6 начина да оптимизујете бонус на кредитној картици

Како користити тржни центар за бонус кредитне картице

Када дођете до сајта тржног центра за бонус кредитне картице, мораћете да се пријавите са подацима за пријаву на налог на мрежи. Након тога, све што треба да урадите је да кликнете на линк за продавца по вашем избору са листе доступних продавница. Веза ће вас одвести на веб локацију продавца на којој можете зарадити додатне награде.

Све док не кликнете на другу локацију пре него што завршите куповину, бонус награде ће се на крају аутоматски прикачити на салдо награда вашег налога — понекад у року од неколико дана, други пут у току обрачунског циклуса или два.

Штреберски савет: Да бисте искористили бонус тржни центар издаваоца, можда ћете морати да платите кредитном картицом тог издаваоца. Уверите се да ваша картица испуњава услове за бонус награде пре него што је употребите.

Најбољи центри за бонус кредитне картице

Цхасе Ултимате Ревардс® (куповина кроз Цхасе)

Бонус тржни центар Цхасе Ултимате Ревардс®, познат као Схоп Тхроугх Цхасе, нуди бонус поене у стотинама онлајн продавница, од Аппле-а до Заппоса. Имате могућност да одредите неке од својих омиљених продавница и добијете обавештења када те онлајн продавнице нуде додатне награде. Чејс каже да се бонус поени обично појављују на вашој страници активности о наградама у року од три до пет радних дана од куповине, али може да прође и до два циклуса обрачуна да се они објаве на вашем налогу.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Потенцијално упаривање: Користите своју Цхасе Саппхире Преферред® картицу да бисте добили додатне награде у Цхасе Ултимате Ревардс® бонус тржном центру. Картица нуди 5 поена по долару потрошеном на путовање резервисано преко Цхасе-а, 3 бода по долару потрошеном на вечеру у ресторанима, сервисе за стримовање и куповину намирница на мрежи (искључујући Таргет, Валмарт и велепродајне клубове), 2 бода по долару за сва остала путовања и 1 бод за све остале куповине. Ту је и богат бонус за регистрацију: Освојите 60.000 бонус поена након што потрошите 4.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је 750 УСД за путовања када искористите Цхасе Ултимате Ревардс®. Картица има годишњу накнаду од 95 УСД.

» ВИШЕ: Цхасе Ултимате Ревардс®: Како их зарадити и користити

Цити Бонус Цасх Центер

Цити Бонус Цасх Центер нуди бонус награде код скоро 1000 продаваца. Само Цити картице које зарађују поврат новца квалификују се за додатне понуде за поврат новца у бонус тржном центру. Цити напомиње да се поврат готовине бонуса обично појављује у вашим недавним трансакцијама у року од 15 дана од куповине, али може проћи један до три циклуса обрачуна да се појави на вашем изводу.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Потенцијално упаривање: Користите своју Цити® Доубле Цасх картицу – 18-месечну БТ понуду у тандему са Цити Бонус Цасх Центром. Ова картица нуди 2% назад на сваку куповину: 1% назад када купите, и још 1% назад када је отплатите. То је међу најбољим паушалним стопама награда које ћете наћи. Годишња накнада је 0 долара.

Веллс Фарго Еарн Море Малл

Веллс Фарго Еарн Море Малл функционише на исти начин као и Цхасе и Цити бонус тржни центри, осим што Веллс Фарго нуди и онлине и бонусе у продавницама. Да бисте зарадили бонус награде у продавници, посетите продавца који учествује и користите своју Веллс Фарго картицу која испуњава услове при плаћању. У неким случајевима, мораћете прво да активирате понуде у продавници на порталу Еарн Море Малл. Веллс Фарго каже да ће се бонус награде појавити на вашем Го Фар Ревардс налогу у року од 30 дана од куповине.

Потенцијално упаривање: Картица Веллс Фарго Цасх Висе Виса® зарађује неограничен 1.5% готовине назад на све куповине. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Веллс Фарго Го Фар Ревардс: Како их зарадити и користити

Посебне понуде везане за картице

Последњих година, неки издаваоци су укинули своје бонус центре у корист самосталних, временски ограничених понуда кредитних картица, као што су виртуелни купони, попусти или додатне награде када купујете код одређеног продавца.

Ово и даље могу бити вредне понуде, али за разлику од бонус тржних центара, подстицај није аутоматски и уместо тога захтева да се укључите тако што ћете „додати“ или „применити“ понуду на своју картицу која испуњава услове. Тек тада ће договор бити испоштован.

Америцан Екпресс понуде

Пријавите се на свој Америцан Екпресс налог и померајте страницу надоле док не видите „АмЕк понуде и погодности.„Тамо ћете видети листу трговаца који хвале разне понуде, како у продавници, тако и на мрежи. Неке понуде ће вам уштедети новац, док ће друге зарадити додатне поене за чланство поред онога што бисте иначе прикупили за коришћење картице.

Кликните да додате понуде које волите на картицу, а затим користите ту кредитну картицу да платите квалификовану трансакцију. Нема обавезе да користите понуде које додате, па слободно додајте онолико колико желите.

Можда ћете открити да се понуде које су вам доступне разликују од оних које примају ваша породица или пријатељи. А ако имате више АмЕк картица, иако ћете можда видети понуду доступну на неколико њих, обично ћете моћи да користите понуду само једном.

БанкАмериДеалс

Посебне понуде и понуде можете пронаћи и на својим кредитним картицама Банк оф Америца®. Само померите страницу надоле када сте пријављени и видећете листу БанкАмериДеалс-а који су доступни за додавање на вашу картицу.

Ово су понуде за повраћај новца које ће бити приписане вашем изводу након што платите. Уверите се да трошите довољно код тог трговца да испуните услове за понуду и не заборавите да користите картицу на коју сте додали понуду када се одјавите.

Када активирате ове понуде, такође ћете зарадити БанкАмериДеалс кованице. Након што зарадите одређени број новчића, можете искористити за додатну готовинску награду поврх поврата готовине коју сте већ зарадили од понуда.

Цхасе нуди

Цхасе нуди и Ултимате Ревардс® Схоп Тхроугх Цхасе бонус тржни центар као и самосталне Цхасе понуде повезане са одређеним кредитним картицама.

Пријавите се на свој Цхасе налог и додајте онолико понуда колико желите. Ове понуде ће обично бити само поврат новца (уместо додатних поена) и долазиће у облику кредита на изводу.

Цити Мерцхант понуде

Цити има купоне везане за картице, назване Мерцхант Офферс, који вам могу помоћи да уштедите на ресторанима и куповини када користите своју Цити картицу. Ове понуде могу укључивати и националне понуде и локалне понуде. Кликните да додате понуду на своју картицу и када обавите куповину која испуњава услове, добићете кредит на изводу.

Информације у вези са Веллс Фарго Цасх Висе Виса® картицом и Веллс Фарго Пропел Америцан Екпресс® картицом прикупио је НердВаллет и није их прегледао или обезбедио издавалац или добављач овог производа или услуге.  

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here