Како да користите Гоогле-ове нове хотелске алате за планирање следећег путовања

Али резервација хотела (без обзира на то да ли користите бодове) није увек једноставна. Морате да сузите своје изборе по цени, локацији, рејтингу - а понекад чак и да потпуно одбаците своје планове путовања јер путовање може бити скупље него што вам буџет дозвољава. Ту нам добро долазе Гоогле-ови нови хотелски алати.

Иако Гоогле Травел не приказује стопе откупа поена за хотеле, нуди нови скуп алата који могу да поједноставе ваше планирање путовања. Ови алати вам помажу да се нађете на најбољим локацијама, да откријете који ланци нуде хотеле у одређеном граду, па чак и да одредите када би могло бити најбоље време за путовање за ваш укупни буџет.

» Сазнајте више: 5 нових начина да максимално повећате своје резервације путовања на Гоогле-у

Када посетити

Ако сте флексибилни у погледу датума путовања, нова картица „Када посетити“ на страници резултата претраге Гоогле хотела може вам помоћи да уштедите на путовању или да пронађете најбоље време за одлазак. Ова картица садржи четири колоне са списком сваког месеца у години, просечног времена, величине гужве и цене хотела.

Колико је ово корисно када резервишете своје путовање са поенима и миљама? Са више авио компанија и хотела који примењују динамичке наградне цене, број потребних поена може зависити од потражње и цене авионских карата. Овај алат вам може дати добру представу о томе када можете очекивати да ћете искористити мање бодова на одређеној дестинацији.

Ако користите картицу као што је Барцлаицард Арривал Плус® Ворлд Елите Мастерцард® или Цапитал Оне Вентуре Ревардс Цредит Цард, онда не морате чак ни да вршите посебну претрагу награда. Можете да урадите сва своја истраживања и резервишете своје путовање на Гоогле Травел-у, а затим искористите миље касније за кредит на изводу.

» Сазнајте више: Преглед Цапитал Оне Вентуре: Лака зарада, откупи без напора

Где одсести

Локација је један од најважнијих фактора за већину људи када резервишу хотел, балансирајући између жељене локације и одласка мало даље од ње како би обезбедили нижу цену.

Оно што је сјајно у Гоогле Травел-овој претрази хотела је то што су резултати наведени и приказани на мапи. Лако можете пронаћи хотеле у жељеном кварту или брзо проценити где су хотели најјефтинији, ако је буџет примарна брига.

Картица „Где да останете“ такође вам може помоћи да сузите избор према комшилуку. Ако сте први пут, можда нисте ни упознати са разним четвртима у одређеном граду. Ова картица укључује опис сваког кварта, по чему је познат, просечну цену хотела и оцену локације која ће вам помоћи да одаберете најбољу опцију.

Лично, када истражујем хотеле за град који никада раније нисам посетио, често имам отворених више прозора: један за претраживач хотела, Гоогле мапе и странице на Википедији за сваки кварт који ме занима. Ова нова функција Гоогле путовања комбинује све ове алате како би поједноставила процес резервације.

Лични резултати

Резултати претраге хотела сада имају функцију која ће вас обавестити да ли сте раније тражили или боравили у одређеном хотелу. Такође може да препоручи опције сличне хотелима у којима сте боравили у другим градовима. Овај алат за личне резултате у суштини прилагођава резултате претраге на основу ваших показаних преференција.

Шта ћете платити

Картица „Шта ћете платити“ пружа преглед хотела према оцени у звездицама, броју доступних објеката и просечној цени коју можете да очекујете да платите.

Када изаберете хотел, можете одабрати да видите цене са укљученим порезима и накнадама по ноћењу или по боравку. Ово вам може дати јасно разумевање шта ћете платити у сваком хотелу, уместо да вас шокира налепница на крају процеса резервације.

Доња граница

Гоогле-ове нове функције претраге хотела могу бити од велике помоћи у планирању вашег следећег боравка у хотелу, посебно ако путујете у град који вам није познат. Ако једноставно истражујете и флексибилни сте у погледу датума путовања, онда вам ови алати могу помоћи да максимално искористите своје бодове и новац тако што ће вас водити ка јефтинијим датумима и локацијама путовања.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here