Како користити МилеагеПлус Кс апликацију да зарадите миље

Желите једноставан начин да зарадите још Унитед МилеагеПлус миља? Размислите о коришћењу апликације Унитед МилеагеПлус Кс, која корисницима омогућава да зараде Унитед миље када купују или ручају код одабраних трговаца. Апликација је доступна на иОС и Андроид уређајима. Ако имате кредитну картицу од Унитед-а, можете зарадити 25% више миља на својим куповинама путем апликације.

У наставку објашњавамо све различите начине на које апликација МилеагеПлус Кс може да вам помогне да повећате своје Унитед миље.

Како зарадити миље у апликацији

Апликација нуди неколико различитих начина за зарађивање миља, као што је куповина еГифт картица, обедовање у ресторанима који учествују у МилеагеПлус-у, куповина преко портала за куповину Унитед МилеагеПлус и куповина преко одабране листе истакнутих апликација.

Куповина МилеагеПлус еГифт картица

Ове еГифт картице можете купити директно из апликације. Функција претраге вам омогућава да претражујете еГифт картице по онлајн продавницама или по каталогу. Поглед на изабране трговце приказане испод показује да бисте могли да зарадите између 0.5 миља до 5 миља за сваки потрошен долар.

На пример, можете купити Нордстром еГифт картицу од 200 УСД, која би зарадила 200 Унитед миља. Ако имате повезану Унитед картицу, као што је Унитед℠ Екплорер Цард, зарадили бисте укупно 250 миља, што укључује 25% бонуса зарађеног због картице.

» Сазнајте више: Унитед Екплорер: Богатије награде, погодности које ћете заиста користити

МилеагеПлус Дининг

Ако случајно посећујете ресторан који учествује у програму за ручавање Унитед МилеагеПлус, могли бисте да покупите још неколико миља Унитеда.

Као што се види на слици изнад, апликација показује који су локални ресторани део програма за ручавање.

Да бисте учествовали у Унитед дининг програму, прво морате да се региструјете за налог. Јунајтед сада нуди бонус од 2.500 миља када се региструјете за програм и вечерате у року од 30 дана.

Зарада од награда за вечеру варира у зависности од вашег нивоа чланства у програму за ручавање МилеагеПлус:

 • Основни чланови: 1 миља за потрошена $2.

 • Изаберите чланове: 3 миље за потрошен $1.

 • ВИП чланови: 5 миља за потрошен $1.

Ваш ниво чланства се одређује на основу тога да ли сте се определили за примање е-порука од МилеагеПлус Дининг и учесталости оброка у повезаним ресторанима. Иако се избор ресторана разликује по граду, увек је добро проверити који ресторани учествују у програму.

Да бисте максимално повећали зараду на ресторанима, користите кредитну картицу као што је Цхасе Саппхире Преферред® Цард или Цхасе Саппхире Ресерве®, која зарађује 3 Ултимате Ревардс® поена за сваки долар на путовању и вечери. Постоји и неколико других кредитних картица које помажу да се максимизирају награде за вечеру.

» Сазнајте више: рецензија Цхасе Саппхире Ресерве

МилеагеПлус Схоппинг

Апликација МилеагеПлус Кс такође садржи картицу са свим понудама доступним на Унитед МилеагеПлус Схоппинг порталу. Унитед схоппинг портал вам омогућава да зарадите Унитед миље једноставним кликом на трговца преко портала и довршавањем куповине. Да бисте куповали преко портала за куповину, потребно је да се пријавите са својим Унитед МилеагеПлус корисничким именом и лозинком. Ако немате налог код Јунајтеда, можете се пријавити овде.

Када смо проверили, портал за куповину је нудио ова два бонуса (имајте на уму да се они често мењају):

 • Зарадите 500 бонус миља након што потрошите 125 долара за две недеље.

 • Зарадите 1.000 Унитед миља након што потрошите 150 УСД у наредне две недеље.

Па како заправо зарадите миље?

Горњи снимак екрана наводи трговце који нуде додатне Унитед бодове за једноставно кликање кроз апликацију. Кликом на трговца у апликацији, послаћете вас директно на портал Унитед МилеагеПлус Схоппинг, где можете да завршите куповину одатле. Куповина преко портала за куповину авио-компаније је један од најлакших начина да зарадите додатне авио миље.

Савет: увек је најбоље да проверите која авио компанија/хотел/портал за повраћај новца пружа најбољу понуду. Да бисте то урадили, погледајте ЦасхбацкМонитор, који приказује све понуде за награде које су тренутно доступне за сваког трговца.

Истакнуте апликације

Картица Истакнуте апликације је још једна згодна компонента апликације МилеагеПлус Кс.

Горе приказани трговци су избор веб локација и апликација преко којих купци могу да зараде Унитед миље приликом куповине.

На пример, ако сте резервисали хотел преко Хотелс.цом, могли бисте зарадити 2 до 6 Унитед миља за потрошен $1.

Овде се стопа зараде разликује у зависности од тога да ли желите да зарадите Хотели.цом награде или не. Кроз Истакнуте апликације, стопа зараде може бити боља од оне која се нуди преко Унитед Схоппинг Портала, који тренутно нуди само 1 Унитед миљу за 1 УСД на Хотелима.цом куповине.

Да бисте максимално повећали зарађене миље, користите кредитну картицу која зарађује бонусе специфичне за категорију на куповину путовања.

Унитед кредитне картице за 25% више миља

Ако имате ко-брендирану картицу Унитед-а, могли бисте зарадити додатних 25% Унитед миља на све своје куповине. Следеће карте се квалификују:

 • Унитед℠ Екплорер картица.

 • Унитед Цлуб℠ Инфините Цард.

 • Унитед℠ Бусинесс Цард.

 • Унитед℠ ТравелБанк картица.

» Сазнајте више: Предности кредитних картица Унитед Аирлинес-а

Ако желите да користите МилеагеПлус Кс ...

Постоји много начина да зарадите додатне миље осим традиционалних средстава за бонусе добродошлице на кредитној картици и летење. Апликација МилеагеПлус Кс је одличан пример како можете зарадити додатне Унитед миље на свакодневној потрошњи. Ако почнете да уграђујете портале за куповину, програме за ручавање и наменске апликације (као што је МилеагеПлус Кс), могли бисте да будете на путу да лако повећате своје миље и бодове.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Планирање путовања? Погледајте ове чланке за више инспирације и савета: Користите „виртуелне тржне центре“ да скупите миље авио-компаније на свом следећем хотелу Пронађите најбољу кредитну картицу за вас. Зарадите више поена и миља уз ових 6 стратегија

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here