Водич за Икеа продавницу: Пронађите најбољу продају и понуде“,

О Икеи

Икеа је специјализована за монтажу потребног намештаја, уређаја и кућног декора. Основана је у Шведској (отуда ћуфте), али је од тада прерасла у глобалну компанију са стотинама продавница. Његов једносмерни распоред усмерава купце кроз продавницу, захтевајући од њих да погледају целу колекцију артикала.

Догађаји продаје

Икеа нуди бројне распродаје током целе године, па смо саставили календар који ће вам помоћи да одредите време за куповину.

  • Полугодишња распродаја кухиња. Два пута годишње (један догађај је обично средином до касног лета), Икеа је домаћин велике распродаје кухињских производа.

  • Црни петак. Завршите празничну куповину рано уз годишњу Икеа Црни петак распродају. Овај догађај се традиционално дешава на дан након Дана захвалности.

  • Месечне понуде. Проверите одељак „понуде“ на Икеиној веб локацији за ажурирану листу промоција у продавници.

Програми награђивања

Икеин програм породичних награда нуди бројне погодности члановима, укључујући попусте на производе, бесплатну кафу или топли чај у Икеа ресторанима и 90-дневну заштиту цена. Као члан програма награђивања, такође ћете добити информације о инсајдерским продавницама и кратким прегледима. Размислите о придруживању програму ако често купујете у продавници.

Тренутно не постоји Икеа рачун кредитне картице који се нуди у Сједињеним Државама.

Икеа купони

Икеа нуди повремене купоне и промотивне цене, па пратите веб локацију продавца за најновије понуде. А ако желите да будете први који ће сазнати о понудама и догађајима у продавницама, пријавите се на Икеа листу е-поште. Ако немате сопствени Икеа каталог, можете погледати дигиталну верзију на мрежи.

Достава и враћање

Нажалост (барем за љубитеље сајбер куповине), Икеа не нуди бесплатну доставу, чак и ако наручите одређену количину. Уместо тога, веб локација укључује калкулатор цене тако да можете да одредите колико би поштарина коштала пре него што обавите куповину.

Ако нисте задовољни куповином, можете је вратити у року од 90 дана уз рачун. За куповину на мрежи, производи се могу вратити у Икеа продавници или путем поште. Такође можете контактирати Икеа центар за корисничку подршку да бисте преузели или заменили артикл (могу се применити накнаде за враћање и/или испоруку).

НердВаллет вас води у куповину

Икеа је мека за оне који су заинтересовани за приступачан, али шик намештај. Огроман број производа и распоред попут лавиринта, а да не помињемо потребу за праћењем понекад тешких упутстава за састављање код куће, чине куповину одатле значајном временском посвећеношћу. Међутим, резултати могу бити вредни улагања - посебно ако сте консултовали наш водич за продавницу пре куповине.

Кирстен ВерХаар је уредница на НердВаллет-у, веб локацији за личне финансије. Имејл: [е-пошта заштићена. Твитер: @кирствх.

Слике преко Икее. 

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here