ИнбокДолларс преглед: онлајн анкете

ИнбокДолларс је оставио пристојан први утисак са својим кредитом од 5 УСД за регистрацију и систем награђивања који се заснива на новцу уместо на поенима. Али након пет сати анкетирања на мрежи, стопа плата је била најнижа од сајтова које је НердВаллет тестирао, а неке од анкета су тражиле личне информације које су ми биле непријатне.

Како функционише ИнбокДолларс

Моје искуство у ИнбокДолларс-у је почело на високој ноти. Након што сам примио бонус за регистрацију, зарадио сам још 50 центи за попуњавање кратке анкете о профилу. Такође сам ценио што сам могао да видим листу доступних анкета, заједно са тачним износом у доларима (или центи) који вреде. Већина сајтова које смо тестирали користи бодове, а одређивање новчане вредности анкете може бити проблем. Ова листа је такође укључивала процењено време потребно за сваку анкету, а за неке и тему.

„Могао сам да видим листу доступних анкета, заједно са тачним износом у доларима (или центи) који вреде.”

Као и друге веб локације које смо тестирали, ИнбокДолларс је агрегатор анкета. Дакле, клик на могућност анкете обично вас преусмерава на сајт треће стране. У већини случајева, водио сам се до типичне поставке анкете: почетна питања о мом узрасту, полу и поштанском броју, након чега је уследила дисквалификација или питања о одређеној теми. Неколико тема анкете које сам покрио укључују МцДоналд'с, осигурање и продавнице прехрамбених производа.

У неколико случајева, ИнбокДолларс ме је упутио на „ексклузивне понуде“ уместо на директне анкете. Један је од мене захтевао да дам своје име, адресу, број телефона и датум рођења да бих зарадио новац и ушао у наградну игру за Таргет поклон картицу. Други пут од мене је затражено да дам своју адресу е-поште и изаберем између кока-коле и пепсија у замену за 1 долар и учешће у наградној игри. Нисам желео да дам своје контакт информације сајтовима трећих страна, па сам изашао из ових промоција.

Пратите сав свој новац НердВаллет прати све ваше токове прихода и рачуне потрошње — све на једном месту. ПРИЈАВИ СЕ

Припремите се за дисквалификацију

Да ли се квалификујете за анкету зависи од ваше демографије, имовине и других фактора. Као жена од 20 година без деце или хипотеке, можда сам, а можда и не, прави профил за неке анкете.

Не рачунајући профилну анкету, покушао сам са 38 анкета и квалификовао се за седам од њих. То је стопа успеха од 18%, што је на ниском нивоу међу 12 сајтова које смо тестирали. Већину времена бих одмах добио обавештење о дисквалификацији са везом до нове могућности анкете. За неколико анкета, одговарао сам на питања неколико минута пре него што сам преузео чизму.

Исплата: 41 цент по сату

Не рачунајући једнократну анкету о профилу, зарадио сам само 2 долара.05 у пет сати тестирања ИнбокДолларс-а. То је 41 цент на сат - најнижа стопа од свих сајтова које смо тестирали.

„Зарадио сам само 2 долара.05 у пет сати тестирања ИнбокДолларс-а. То је 41 цент по сату.”

Са мојим бонусом за регистрацију од 5 долара, анкетом о профилу од 50 центи и никлаом који сам освојио у игри ИнбокДолларс, мој укупан износ је износио 7 долара.60. Треба вам 30 долара да уновчите, тако да бих морао да евидентирам још много сати анкетирања пре него што видим новац.

Лак посао, мала награда

Без обзира на сајт, узимање онлајн анкета вероватно неће донети много, па је вредно истражити друге начине да зарадите новац. Међутим, одговарање на питања је лак посао и скоро свако то може да уради.

Ако одлучите да испробате анкете, размислите о тражењу сајта са већом стопом успеха и платом по сату. Погледајте наше рецензије 11 других сајтова који вам омогућавају да анкетирате за новац.

Коју год локацију анкете да одаберете, подесите адресу е-поште посебно за многе поруке које можете добити са ње. Инсталирајте и софтвер против малвера на свој рачунар, у случају да вас сајт анкете преусмери на нежељену страницу треће стране. И покушајте да избегнете напрезање очију тако што ћете правити честе паузе од екрана.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here