Да ли је картица за надоградњу легитимна?

Породица картица Упграде је заиста легитимна. Направљене од стране финансијске технолошке компаније Упграде и које је издала Суттон Банк, ове картице комбинују карактеристике кредитних картица и личних зајмова. Можете да их користите за куповину свуда где се прихватају Виса картице и да уплатите свој износ тако што ћете извршити једнака месечна плаћања са фиксном каматном стопом. Такође можете да позајмите против свог кредитног лимита тако што ћете захтевати да се средства пошаљу на ваш банковни рачун, а ви ћете то отплаћивати слично као лични зајам, такође у једнаким месечним ратама.

Упграде Виса® картица са готовинским наградама чини НердВаллет листу најбољих кредитних картица, као једна од најбољих картица за просечне кредите (ФИЦО резултати од 630 до 689).

Које картице нуди Упграде?

Упграде нуди три картице:

  • Надоградите Виса® картицу са новчаним наградама.

  • Упграде Трипле Цасх Ревардс Виса®.

  • Картица за надоградњу Битцоин награда.

Све ове опције функционишу као хибридни производи кредитне картице/личног зајма.

» НАУЧИТЕ: Која картица за надоградњу је права за вас?

Да ли картице за надоградњу зарађују награде?

Да, али награде се разликују у зависности од картице:

  • Надогради Виса® картицу са новчаним наградама доноси 1.5% готовине назад на све куповине када их вратите. (Повраћај готовине ће бити примењен на стање следећег месеца на вашој картици.)

  • Упграде Трипле Цасх Ревардс Виса® зарађује 3% готовине назад у категоријама кућне, аутомобилске и здравствене потрошње и 1% за све остало, такође зарађено када вратите квалификоване куповине и такође се примењује на стање следећег месеца.

  • Упграде Битцоин Ревардс картица ради мало другачије. Зарађујете 1.5% назад док плаћате на свом рачуну, а та зарада се користи за куповину биткоина у ваше име. Они се држе у новчанику који обезбеђује НИДИГ, платформа за чување и трговину.

» ВИШЕ: 7 кредитних картица са крипто наградама

У зависности од ваше кредитне историје и других финансијских фактора, можете се квалификовати за верзију картице која не нуди награде.

Да ли су картице за надоградњу заправо кредитне картице?

Технички бр. Картица за надоградњу изгледа као кредитна картица, а пошто је можете користити у продавницама, понаша се као кредитна картица. Али то се заправо сматра "серијом затворених кредита", према условима и одредбама. Сваки пут када обавите куповину или затражите да се средства пребаце на ваш банковни рачун, позајмљујете се према свом кредитном лимиту (који може да се креће од 500 до 50.000 долара, а већина лимита је 25.000 долара и мање).

Од тог лимита можете да позајмите више пута истовремено. И уместо да извршите барем минималну уплату када рачун доспева, плаћате у једнаким ратама као што бисте радили са личним кредитом.

Урадите извештај о картицама за надоградњу У.С. кредитни бирои?

Плаћања на време се пријављују кредитним бироима, што вам може помоћи да изградите свој кредитни резултат током времена. Међутим, Упграде не пријављује ваш укупни кредитни лимит, тако да коришћење кредита није фактор у случају ових картица.

» ВИШЕ: 3 кредитна бироа и зашто су вам важни

Шта још чини картице за надоградњу јединственим?

Поред њихове хибридне функције кредитне картице/личног зајма, постоје неке друге значајне карактеристике које издвајају картице за надоградњу од традиционалнијих производа за кредитне картице:

  • Можете се квалификовати са поштеним кредитом. Нема пуно кредитних картица за оне са поштеним кредитом, а оне које постоје нису познате по својим наградама. Али картице за надоградњу су доступне кандидатима у том кредитном опсегу и нуде убедљиве награде упоредо са картицама дизајнираним за добар до одличан кредит (ФИЦО резултати од 690 или више).

  • Можете видети за шта бисте се квалификовали без утицаја на ваше кредитне резултате. Обично, подношење захтева за кредитну картицу или други зајам укључује захтев за тврди кредит, што може привремено да смањи ваше кредитне резултате. Са картицама за надоградњу, можете да видите за који кредитни лимит и АПР бисте се квалификовали пре него што се пријавите, без жртвовања драгоцених поена. (Међутим, тврди кредит ће се извршити када званично поднесете захтев за картицу.)

  • Можете почети да користите картицу одмах након одобрења. Ако ваша пријава буде одобрена, добићете приступ виртуелној картици са привременим бројем картице. Ово можете користити док чекате да добијете физичку картицу поштом.

» ВИШЕ: Кредитне картице које можете користити одмах након одобрења

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here