Преглед службе за решавање пореских дугова Џексона Хјуита 2021

Ако су вам потребне пореске олакшице, можете сами да радите директно са пореском управом (више о томе на дну овог прегледа). Али ако желите стручну помоћ, можете радити са компанијом за пореске олакшице као што је Јацксон Хевитт'с Так Дебт Ресолутион Сервице.

Можда знате име Јацксон Хевитт када је у питању припрема пореза, али компанија такође има огранак за пореске олакшице који би вам могао помоћи у пореским проблемима.

Наш став

У крајњој линији Јацксон Хевитт користи ЦПА или ЕА за решавање разних пореских питања за конкурентну накнаду.

Таксе за истрагу

Накнаде за решавање

399 долара

Почиње од 500 долара; у просеку кошта нешто мање од 1.500 долара по компанији.

Започните са Џексоном Хјуитом

Предност Мане

Прос

 • Неке накнаде ниже од конкурената.

 • Већина менаџера случајева су такође уписани агенти или ЦПА.

Цонс

 • Није доступно у Ајдаху, Илиноису, Мејну, Минесоти, Мисурију, Монтани, Њу Хемпширу, Северној Дакоти, Охају и Вашингтону.

 • Државна пореска помоћ није доступна на Флориди, Џорџији, Северној Каролини или Вајомингу.

Упоредите са сличним провајдерима

ЦОУНИТИ ТАКС

Накнаде

 • Бесплатне почетне консултације.

 • 325 долара накнаде за истрагу. (Корисници НердВаллет-а добијају 50% попуста на ове накнаде користећи код НЕРД50.)

 • $750-$5,000 накнаде за решавање проблема; 3.000 долара у просеку.

Услуге

 • Посвећени аналитичар случаја.

 • Телефон, е-пошта, пошта и онлајн портал.

 • Поврат новца је могућ, али донекле ограничен.

Сазнајте више у Порезу заједнице

ОПТИМА ПОРЕСКА ОЛАКШИЦА

Накнаде

 • Бесплатне почетне консултације.

 • 495 долара накнаде за истрагу.

 • Накнаде за решавање од 1.500 до 4.000 долара (у просеку; зависи од специфичности случаја).

Услуге

 • Посвећени менаџер случаја.

 • Телефон, е-пошта, пошта и онлајн портал.

 • Повраћај новца само у року од 15 дана од уписа.

Сазнајте више на Оптими

ЈАЦКСОН ХЕВИТТ УСЛУГА ЗА РЕШАВАЊЕ ПОРЕСКИХ ДУГОВА

Накнаде

 • Бесплатне почетне консултације.

 • 399 долара накнаде за истрагу.

 • Просечне накнаде за решавање проблема нешто мање од 1.500 долара по компанији.

Услуге

 • Неки менаџери случајева су такође уписани агенти или ЦПА.

 • Телефон, е-пошта, пошта и ћаскање преко онлајн портала.

 • Поврат новца је могућ, али донекле ограничен.

Сазнајте више на Јацксон Хевитту

Комплетан преглед

Јацксон Хевитт пружа широк спектар услуга пореских олакшица које могу помоћи људима да управљају својим заосталим порезима.

Истражни рад кошта 399 долара и покрива истрагу ваших пореских и државних пореских питања. Компанија каже да ће такође изградити финансијски профил и проверити ваш положај код савезних и државних пореских власти.

Рад на решавању кошта много више и зависи од одређеног пореског питања, али компанија каже да њена накнада за склапање уговора на рате, пријављивање за компромисну ​​понуду или пријављивање за статус тренутно ненаплативог у просеку износи нешто мање од 1.500 долара. Стварна накнада зависи од износа који дугујете (што може створити додатни посао), колико пореских пријава још треба да поднесете или поправите и какву пореску одлуку тражите.

Као и конкурентске фирме, Јацксон Хевитт ће вас повезати са менаџером случаја који је ваш примарни контакт у компанији. Многи менаџери случајева су уписани агенти или ЦПА. Друга особа, менаџер за решавање проблема, обавља највећи део стварног посла који вас представља пред Порезном управом.

Једно важно упозорење са Службом за решавање пореског дуга Џексона Хјуита је да није доступна у свакој држави - извините, Ајдахо, Илиноис, Мејн, Минесота, Мисури, Монтана, Њу Хемпшир, Северна Дакота, Охајо и Вашингтон. У неколико других држава (Флорида, Џорџија, Северна Каролина и Вајоминг) услуга ће помоћи само са вашим савезним пореским рачунима, а не државним питањима.

Услуга решавања пореских дугова Јацксон Хевитт је најбоља за:

 • Људи који желе да раде са националним брендом.

 • Људи који желе менаџера случаја са професионалном ознаком, као и свог менаџера за решавање проблема.

Џексон Хјуит услуга решавања пореских дугова на први поглед

Бесплатне консултације?

да.

Таксе за истрагу

399 долара.

Уговори на рате

500 долара и више.

Понуда у компромисним апликацијама

500 долара и више.

Тренутно се не могу сакупљати статусне апликације

500 долара и више.

Повраћај накнада ако пореска управа одбије захтеве

Доступан, али донекле ограничен.

Опције контакта

Телефон, е-пошта, пошта и ћаскање преко онлајн портала.

Посвећени менаџер случаја?

Клијенти добијају „наменску групу услуга“." Главна особа за контакт може бити лиценцирани порески стручњак (ЕА, ЦПА, итд.).

Функције услуге решавања пореског дуга Џексона Хјуита које треба да знате

Накнаде: Ако само желите да видите о чему се ради, Јацксон Хевитт нуди бесплатне консултације. Наставак доноси накнаду од 399 долара за истраживање и дијагностиковање ваших пореских и државних пореских проблема. Ако одлучите да наставите са решавањем проблема са Џексоном Хјуитом, постоји много путева којима треба да идете, а коначни рачун варира у зависности од величине вашег пореског проблема и путање којим следите. Али компанија каже да је просек за овај посао нешто испод 1.500 долара и почиње од 500 долара.

Ко ради: Џексон Хјуит вам додељује "намјенску сервисну групу". Међутим, цела ствар је виртуелно искуство; не састајете се лично са својим менаџером случаја. Менаџер за решавање проблема је онај који вас представља пред Порезном управом. Многи менаџери случајева Џексона Хјуита (свакодневни контакти са клијентима) имају ЕА или ЦПА.

Повраћај средстава: Џексон Хјуит је рекао да су повраћаји „доступни, али донекле ограничени." Гаранција поврата новца, која је истекла октобра. 31. 2020. је рекао да можете да добијете својих 399 долара назад за фазу истраге све док не одговорите 30 или више дана и затражите повраћај новца пре него што се пријавите за било какав рад на решавању проблема.

Да ли компаније за пореске олакшице заиста функционишу? Ствари које треба знати

Пре него што одлучите да ангажујете компанију за пореске олакшице, ево неколико ствари које треба да знате.

Основе

Рад са компанијом за пореске олакшице обично подразумева два корака:

 1. Истрага, или откривање, рад, који укључује давање компанији легалан приступ вашим пореским евиденцијама и информацијама како би сазнали колико дугујете и разумели у чему је проблем. Компаније за пореске олакшице обично наплаћују накнаду за ово.

 2. Рад на решавању, који укључује компанију за пореске олакшице која ради са пореском улогом у ваше име како бисте добили план на рате, пријавите се за компромисну ​​понуду да платите мање него што дугујете, пријавите се за статус Тренутно није наплаћено или смислите нешто друго. Компаније за пореске олакшице обично такође наплаћују накнаду за ово.

Од вас се не тражи да ангажујете никога

Ако желите да ангажујете компанију за пореске олакшице јер немате времена или енергије да се бавите пореским питањем, то је у реду. Али имајте на уму да то није потребно. Постоји много ствари са којима можете да се бавите директно са Пореском управом да бисте се вратили на прави пут, а да не морате да плаћате трећем лицу. Неке од тих ствари укључују:

 • Добијање плана плаћања на рате код пореске управе.

 • Пријављивање за понуду у компромису.

 • Добијање копија старих пореских евиденција или пореских пријава.

 • Да сазнате колико тачно дугујете пореској управи.

И даље сте одговорни

три ствари овде:

 1. Ваш порески рачун не постаје порески рачун компаније за пореске олакшице. Пореска управа ће и даље тражити од вас одговоре (и новац), чак и ако компанија за пореске олакшице изгуби вашу папирологију, пропусти рок или нешто зезне.

 2. Компанија за пореске олакшице може затражити од пореске управе паузу у ваше име, али то не значи да ћете је добити. Пореска управа одбија више од половине свих захтева за компромисну ​​понуду, на пример. Можда ћете и даље морати да платите компанији за пореске олакшице, поврх свог пореског рачуна, чак и ако пореска управа одбије захтев или вам да само малу паузу.

 3. Одвојите минут и урадите математику. Упоредите износ који се надате да ћете уштедети са износом који ћете можда морати да платите компанији за пореске олакшице. На пример, ако на крају платите компанији за пореске олакшице 2.000 долара да смањите свој рачун пореске управе за 2.000 долара, нисте уштедели новац.

Да ли је Јацксон Хевитт прави за вас?

Служба за решавање пореских дугова Јацксон Хевитт може да реши многе уобичајене потребе за пореским олакшицама и по бољој цени од неких конкурената. Међутим, није доступан у свакој држави, а ако је то адвокат кога желите да водите у вашем случају, можда ћете морати да потражите негде другде.

Започните са Џексоном Хјуитом

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here