Преглед услуга лидера трговаца: предности, мане и алтернативе

Репутација Леадерс Мерцхант Сервицес-а претходи томе и није добра. Жалбе купаца и негативне критике наводе обмањујуће тактике продаје, изненађујуће накнаде и затварање корисничких рачуна без упозорења. Власници предузећа треба да буду опрезни и да размотре алтернативне добављаче услуга пре него што потпишу уговор са ЛМС-ом.

Шта је Леадерс Мерцхант Сервицес?

Леадерс Мерцхант Сервицес нуди неколико функција обраде плаћања за велика и мала предузећа, укључујући услуге трговачког рачуна, системе на продајном месту, онлајн обраду кредитних картица и авансе трговаца.

Компанија са седиштем у Калифорнији ради као препродавац, што значи да је опрема, софтвер и хардвер који купујете од друге компаније. У случају Леадерс-а, та компанија је Цловер и њена матична компанија Фирст Дата, која је сада у власништву Фисерва — једног од највећих добављача платних и финансијских технологија на свету.

Услуге које се нуде

Поред налога трговаца, ЛМС нуди и физичке и виртуелне терминале за плаћање и платформе за онлајн наручивање. Услуге укључују:

  • Плаћање на продајном месту. Леадерс Мерцхант Сервицес нуди неколико ПОС производа, у распону од самосталних терминала до бесконтактних читача картица компатибилних са популарним дигиталним новчаницима и потпуно виртуелних терминала за предузећа е-трговине. ЛМС је препродавац Фирст Дата и првенствено нуди Цловер и Фирст Дата ПОС опрему.

  • Решења за е-трговину. Леадерс Мерцхант Сервицес нуди пролазе за плаћање и софтвер за корпе за мала предузећа која имају виртуелне малопродајне продавнице или прихватају плаћања на мрежи. Услуге мрежног пролаза су преко Аутхоризе.нет, који је у власништву компаније Виса. Услуге колица за куповину су преко ЦартМанагер-а, који израчунава порез на промет и испоруку, може приказати више језика и има функцију пријављивања за поновне купце.

Колико коштају Леадерс Мерцхант Сервицес?

Леадерс Мерцхант Сервицес не наводи стопе, структуру цена или накнаде за услуге на својој веб страници, иако компанија напомиње да цене варирају у зависности од броја и врсте трансакција које прихватате. Независни агенти које користе лидери такође могу да одређују сопствене цене и накнаде, а многе рецензије купаца жале се на обмањујуће цене и тактике продаје. Пажљиво прочитајте свој уговор и распитајте се о свим накнадама и тарифама пре него што се пријавите за услугу.

Прос

Нема индустријских ограничења

Свако предузеће које испуњава стандарде преузимања Леадерс-а може бити одобрено за услуге трговаца преко ЛМС-а. Компанија нема правила која забрањују одређене индустрије или врсте пословања.

Цонс

Недостатак транспарентности

Леадерс Мерцхант Сервицес пружа мало информација о ценама унапред, осим што тврди да су његове цене међу „најнижим ценама у индустрији.” Компанија такође не објављује никакве накнаде које се наплаћују за своје услуге, иако клијенти могу бити подложни једнократним, месечним и годишњим накнадама. ЛМС је решио грађанску парницу у јулу 2021. у којој је компанија оптужена да није у потпуности открила накнаде потенцијалним купцима. Лидери су пристали да плате више од 800.000 долара на име реституције и милион долара грађанских казни, заједно са другим новчаним казнама, као део поравнања.

Жалбе клијената

Леадерс Мерцхант Сервицес има Б+ рејтинг од Беттер Бусинесс Буреау-а и Трустпилот Труст Сцоре од 2.7 од 5. Негативне критике купаца жале се на изненађујуће накнаде, обмањујуће тактике продаје и затварање трговачких рачуна без упозорења.

Дуг уговор, накнаде за превремени раскид

Власници малих предузећа морају да пристану на трогодишњи уговор за сарадњу са Леадерс Мерцхант Сервицес. То је дуга обавеза, посебно имајући у виду непрозирне цене компаније и негативне критике. Корисници могу отказати бесплатно током првих 30 дана; накнада за отказивање након те тачке креће се од 250 до 350 долара.

Алтернативе

Квадрат

Скуаре је одлична алтернатива Леадерс Мерцхант Сервицес. Процесор плаћања прилагођен мобилним уређајима може се похвалити транспарентним ценама и интерфејсом лаким за коришћење. Све услуге су у компанији, тако да нема изненађујућих накнада или обруча за прескакање од стране компаније треће стране.

Остале предности укључују:

  • Нема накнаде за превремени раскид уговора.

  • Без месечне претплате или накнада за усклађеност са ПЦИ.

  • Нема накнада за подешавање, рефундирање или повраћај средстава.

  • Бесплатан ПОС софтвер и читач мобилних картица.

Прочитајте наш комплетан преглед Скуаре система на продајном месту.

Цхасе Мерцхант Сервицес

Цхасе се понаша и као процесор плаћања и као банка за преузимање за Цхасе Мерцхант Сервицес, што се преводи у беспрекорне трансакције и мање страна које треба да плате успут – што је велика привлачност за власнике малих предузећа. Цхасе Мерцхант Сервицес се такође интегрише са популарним платформама за е-трговину као што су Схопифи и БигЦоммерце.

Остале предности укључују:

  • Транспарентне цене.

  • 24/7 корисничка подршка.

  • Интегрише се са другим ПОС софтвером.

Прочитајте нашу пуну рецензију Цхасе Мерцхант Сервицес.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here