Преглед пословања ЛендингЦлуб-а за 2021.“,

Од јула 2021. године, ЛендингЦлуб Таилоред Цхецкинг је промењен од свог ранијег назива — Радиус Таилоред Цхецкинг — као део куповине Радиус банке од стране ЛендингЦлуб-а.

Провера пословања ЛендингЦлуб-а је најбоља за власнике малих предузећа који:

 • Желите пословни текући рачун који зарађује камату са неограниченим трансакцијама.

 • Може да одржава стање на рачуну од 5.000 УСД да би прикупио камату и одустао од месечне накнаде од 10 УСД.

 • Желите могућност подизања и депоновања готовине без накнаде (или са надокнадом накнада).

 • Радије управљајте већином својих финансија на мрежи и искористите предности алата као што су мобилно банкарство и интегрисано фактурисање.

» ВИШЕ: Како одабрати банку за своје мало предузеће

За и против

Прос

 • Неограничене трансакције.

 • Зарадите 0.10% АПИ на билансе од 5.000 УСД и више.

 • Приступ банкомату без накнаде, са могућношћу депоновања готовине.

 • Неограничене накнаде за АТМ накнаде које наплаћују друге банке.

 • Зарадите неограничен 1% готовине назад на куповину дебитном картицом.

Цонс

 • $10 месечна накнада.

 • Минимални салдо од 5.000 УСД потребан за прикупљање камате, зараду награда дебитном картицом и одрицање од месечне накнаде.

 • Минимални захтев за почетни депозит од 100 УСД.

 • Зарађује нижи АПИ у поређењу са конкурентима за провјеру рачуна пословања на мрежи.

Преглед пословања ЛендингЦлуб-а на први поглед

Мјесечна накнада:

10 УСД (одузето са просечним месечним стањем од 5.000 УСД+)

Минимални захтев за отварање депозита:

$100

АПИ:

0.10% на стање од 5.000 долара+

Трансакције:

Неограничено

Бонус:

Ниједан

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у Банци ЛендингЦлуб, члану ФДИЦ-а

Како функционише провера пословања ЛендингЦлуб-а

ЛендингЦлуб Таилоред Цхецкинг је налог заснован на мрежи дизајниран посебно за власнике малих предузећа. Иако је ЛендингЦлуб онлајн банка, компанија има четири власничка банкомата у Бостону, као и две локације тамо, поред бивше корпоративне канцеларије Радиус банке. ЛендингЦлуб такође има канцеларију за кредитирање мале пословне администрације у Чикагу.

Дакле, за разлику од неких онлајн пословних текућих рачуна - који имају банкарске услуге које заправо пружају друге финансијске институције - прилагођени рачун за провјеру обезбјеђује директно ЛендингЦлуб.

Да бисте отворили прилагођени налог за проверу, попунићете онлајн апликацију на веб локацији ЛендингЦлуб и пружити информације о вама, вашем предузећу и свим другим власницима предузећа. Пре него што поднесете своју пријаву, такође ћете морати да повежете постојећи банковни рачун или дебитну картицу да бисте финансирали свој нови налог, који чека одобрење.

Да бисте били квалификовани, морате имати најмање 18 година, У.С. држављанин или стални становник и имају важећу У.С. адреса.

Када пошаљете пријаву, процес прегледа обично траје од два до пет радних дана. Након што добијете одобрење од ЛендингЦлуб-а, моћи ћете да се пријавите у онлајн банкарство, као и да преузмете мобилну апликацију, да бисте подесили и управљали својим текућим рачуном.

Такође ћете добити своју ЛендингЦлуб пословну дебитну картицу у року од седам до 10 дана — и можете контактирати корисничку подршку да затражите додатне картице за запослене.

Где се истиче провера пословања ЛендингЦлуб-а

Неограничене трансакције: Са пословним текућим рачуном ЛендингЦлуб-а, добијате неограничене трансакције без накнаде, укључујући депозите, АЦХ плаћања, АТМ трансакције и трансфере рачуна. Ово такође укључује могућност депоновања готовине без накнаде на МонеиПасс и НИЦЕ банкоматима – функција коју не нуде сви рачуни за проверу пословања на мрежи.

Зарађује камату: Све док одржавате стање од 5.000 долара или више, можете зарадити 0.10% АПИ на ваш ЛендингЦлуб пословни рачун. И, ако немате средстава — или не желите да будете ограничени ограничењем за трансакције Федералних резерви од шест месеци — за посебан рачун за пословну штедњу, ЛендингЦлубова прилагођена провера и даље нуди вам прилику да зарадите камату на ваша пословна средства.

Приступ банкомату без накнаде: ЛендингЦлуб не наплаћује никакве накнаде за банкомат, без обзира на банкомат који користите. Иако ЛендингЦлуб нуди приступ банкомату унутар мреже преко МонеиПасс и СУМ мрежа, не наплаћује накнаде за коришћење банкомата ван мреже. У ствари, прилагођени рачун за проверу укључује неограничене попусте за накнаде за банкомат које плаћате од других банака широм света (иако накнаде за међународну размену валута нису покривене) — предност коју не нуде сви рачуни за проверу предузећа на мрежи.

Програм награђивања дебитних картица: Пословни текући рачун ЛендингЦлуб-а вам даје могућност да зарадите неограничен 1% готовине назад на онлајн и кредитним трансакцијама заснованим на потписима (где бирате кредит уместо дебита на продајном терминалу у продавници) направљеним са вашу дебитну картицу — под условом да одржавате просечно месечно стање од 5.000 УСД или више.

Алати за дигитално банкарство: Уз провјеру пословања ЛендингЦлуб-а, добијате приступ алатима за онлине и мобилно банкарство који вам омогућавају да управљате својим финансијама без обзира на локацију. Користећи ове алате, можете да плаћате рачуне, вршите депозите, шаљете трансфере, додајете и управљате корисницима и наручите физичке пословне чекове.

Поред ових функција, Таилоред Цхецкинг се издваја од конкурената са Аутобоокс — интегрисаним софтвером за фактурисање и плаћање на мрежи који је укључен у ваш налог. Аутобоокс вам даје могућност да креирате и шаљете фактуре, прихватате уплате од купаца, надгледате фактуре и активности плаћања, као и генеришете биланс стања и извештаје главне књиге.

Где проверавање пословања ЛендингЦлуб-а не успе

Минимум налога потребан за приступ погодностима: Иако технички пословни текући рачун ЛендингЦлуб-а нема захтев за минимално стање — другим речима, нећете се суочити са казном ако ваш баланс падне испод одређеног прага — морате да бити у могућности да одржавате баланс од 5.000 УСД да бисте приступили многим предностима које овај налог може да понуди. Ако не можете редовно да одржавате баланс од 5.000 УСД, нећете моћи да зарадите камату на свом налогу, приступите програму награђивања дебитних картица или се одричете месечне накнаде за одржавање од 10 УСД.

Низак АПИ: Са овим ЛендингЦлуб пословним налогом, зарадићете 0.10% АПИ на ваш салдо од 5.000 УСД и више. Ипак, иако је импресивно пронаћи рачун за провјеру пословања који се заснива на камати, овај рачун заправо нуди низак АПИ у поређењу са сличним алтернативама.

Као само један пример, рачун за проверу пословних камата Акос банке има упоредиве карактеристике — минимални депозит за отварање 100 УСД, минимални салдо од 5.000 УСД потребан за одустајање од месечне накнаде од 10 УСД, неограничене накнаде за домаће банкомате — са много већим АПИ-ом. Акос налог зарађује АПИ на вишеслојној структури, са стопама у распону од 0.81% према 0.10% на основу вашег стања.

Додатне накнаде: Поред месечне накнаде за одржавање, ЛендингЦлуб наплаћује одређене накнаде за услуге повезане са коришћењем вашег прилагођеног налога за проверу. Платићете накнаду од 25 УСД за инциденте, укључујући заустављање плаћања, враћене артикле и недовољно средстава, као и накнаде за ожичење - које се разликују у зависности од тога да ли је жица долазна или одлазна и домаћа или међународна.

Иако су ове врсте накнада за услуге стандардне међу пословним текућим рачунима из класичних банака, многи конкуренти засновани на мрежи могу понудити мање накнада, посебно када су у питању случајне накнаде.

» ВИШЕ: Најбољи бесплатни пословни текући рачуни

Упоредите пословне текуће рачуне

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у Чејсу, члан ФДИЦ-а

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у Банци ЛендингЦлуб, члану ФДИЦ-а

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у БлуеВине-у, депозити су осигурани ФДИЦ-ом

Месечна накнада 15 УСД (више начина за одрицање)

Месечна накнада 10 УСД (одрицање са стањем од 5.000 УСД+)

Месечна накнада 0 УСД

Минимални захтев за почетни депозит 0 УСД

Минимални захтев за почетни депозит 100 УСД

Минимални захтев за почетни депозит 0 УСД

АПИ Нема

АПИ 0.10% на стање од 5.000 долара+

АПИ 0.60% на билансе до 100.000 долара

Трансакције Неограничени електронски депозити; 20 бесплатних банковних и папирних трансакција месечно.

Трансакције неограничене

Трансакције неограничене

Бонус $300 бонус за регистрацију

Бонус Ноне

Бонус Ноне

Отворите налог на мрежи Да

Отворите налог на мрежи Да

Отворите налог на мрежи Да

Приступ филијали Да

Приступ филијали само у Бостону

Приступ филијали  бр

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here