Мање познати начини да освојите Америцан Екпресс чланске награде“,

Неке Америцан Екпресс картице зарађују награде у облику Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс бодова, који вам дају пуно опција када сте спремни да их искористите - путовања, кредити на изводу, поклон картице и роба. Поред тога, можете пренети бодове партнерима авио-компанија и хотела или их уновчити код одабраних трговаца, укључујући Амазон, ПаиПал и Бест Буи, на месту куповине.

Постоје два испробана начина да зарадите поене за чланство: кроз вашу потрошњу и кроз бонус добродошлице. Али Америцан Екпресс картице нуде друге начине да зарадите још више.

» ВИШЕ: Најбоље Америцан Екпресс картице НердВаллет-а

Пазите на АмЕк партнере

АмЕк се упарује са ротирајућим избором брендова и трговаца, нудећи вам додатне поене када користите своју картицу за куповину преко њих. У време писања овог текста, на пример, АмЕк се удружио са сајтом за повраћај новца Ракутен како би понудио опцију да зарадите до 20 бонус поена за потрошен $1, уместо повраћаја готовине, када повежете свој налог за чланство са својим Ракутеном налог и купујте преко Ракутен портала за куповину као што бисте иначе радили. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Погодности Америцан Екпресс картице за које можда нисте знали да имате

Активирајте АмЕк понуде

Можете да зарадите поене за чланство (или, у многим случајевима, кредите на изводу) када додате АмЕк понуде на своју картицу. Понуде се често мењају, па проверите свој налог на мрежи или у апликацији АмЕк за најновије додатке. Када додате АмЕк понуду на своју картицу, аутоматски ћете зарадити поене када купујете.

Повећајте своје бодове са одабраним картама

Одређене картице које зарађују бодове за чланство нуде додатне поене ако користите картицу одређени број пута у циклусу наплате. Уз Амек ЕвериДаи® кредитну картицу, можете да зарадите 20% додатних бонус поена ако користите картицу 20 или више пута у обрачунском периоду, док Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица из Америцан Екпресс-а зарађује 50% додатних поена када користите картицу 30 или више пута у обрачунском периоду. За обе картице, бонус зарада се зарађује само за потрошњу у том обрачунском периоду. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Која Америцан Екпресс картица је права за вас?

Додајте овлашћеног корисника

Рад са партнером значи да можете убрзати свој темпо стицања поена. Примарни власници картица зарађују награде за куповине својих овлашћених корисника као да су сами обавили те куповине. Само имајте на уму да ако је рачун картице ваш, ви сте спремни да платите рачуне, укључујући и оно што ваш овлашћени корисник наплаћује.

» ВИШЕ: Овлашћени корисници кредитне картице: Шта треба да знате

Упути пријатеља

С времена на време, можете добити линк за препоруку да га пошаљете другима. Ако се пријаве за картицу користећи вашу везу и њихова пријава буде одобрена, добићете бонус. Можда ћете бити подложни ограничењима колико поена можете да зарадите у календарској години због препорука, а постоји шанса да бисте могли бити подложни порезима на награде зарађене од препорука. Примењују се услови.

Погледајте да ли ће вас АмЕк подстаћи да останете

Ако размишљате да откажете своју Америцан Екпресс картицу, можда би било вредно да позовете број на полеђини картице да видите да ли испуњавате услове за понуду за задржавање. Одговор можда неће бити довољан да вас задржи, али не шкоди питати. Можете добити збир поена који ће вас навести да држите картицу. Ако желите да ваш налог остане отворен, али више не желите да плаћате годишњу накнаду, можда ћете моћи да пређете на картицу без накнаде.

» ВИШЕ: Америцан Екпресс картице без годишње накнаде

Шта је следеће?

  • АмЕк чланске награде: Како их зарадити и користити

  • Која Америцан Екпресс картица је права за вас?

  • Најбоље кредитне картице НердВаллет-а

  • Да ли је Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а вредна своје годишње накнаде?

Све информације о Амек ЕвериДаи® кредитној картици независно је прикупио НердВаллет. Амек ЕвериДаи® кредитна картица више није доступна преко НердВаллет-а. Све информације о Амек ЕвериДаи® Преферред кредитној картици из Америцан Екпресс-а независно је прикупио НердВаллет. Амек ЕвериДаи® Преферред кредитна картица из Америцан Екпресс-а више није доступна преко НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here