Желите да избегнете накнаду за пренос салда кредитне картице? Пробајте кредитну унију

Дуг на кредитној картици је превише чест. Ако га имате, вероватно сте га добили лоше. Просечно домаћинство са дугом по кредитним картицама има стање више од 16.000 долара, према годишњој студији дуга домаћинства НердВаллет-а. Домаћинства која имају дуг по кредитним картицама плаћају у просеку 1.292 долара годишње камате.

За оне који желе да отплате свој дуг, Штребери препоручују да набаве кредитну картицу за трансфер стања која наплаћује ниску камату годину дана или више. Са овим картицама можете посветити више новца за отклањање дугова. Али већина картица наплаћује накнаду за пренос стања, обично 3% до 5% пренетог износа. То једе новац који штедите на камати.

Да бисте пренели стање без вишка накнаде, најбоља опција би могла да буде кредитна унија.

Зашто кредитне уније?

Иако постоји неколико веома великих кредитних унија, већина су мале финансијске институције са мисијом да помогну заједници којој служе. Они су у власништву чланова и враћају профит својим клијентима у облику нижих трошкова. То значи да често нуде финансијске производе са веома конкурентним ценама и накнадама, чак и ако не могу да парирају великим банкама када је у питању разноврсност производа.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а

За пренос стања, посебно, кредитне уније су добро место за кредитне картице са ниским накнадама.

Понуде за пренос стања од кредитних унија

  • НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

    Платинум картица Лаке Мицхиган Цредит Унион Приме се појављује на многим листама „најбољих“ НердВаллет-а. 0 УСД и чланство је доступно свима који дају једнократну донацију од 5 УСД АЛС Асоцијацији. Не постоји понуда од 0% годишње, али нема ни накнаде за пренос стања. Текући АПР је само 3 процентна поена у односу на основну стопу. То је веома ниско за кредитну картицу.

  • НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

     ДЦУ Виса® Платинум Ревардс кредитна картица не наплаћује накнаде за пренос стања. АПР који је у току је 11.25%-18.00% променљива АПР — не 0%, али ако имате стање на картици са већом каматом, трансфер би могао да доведе до уштеде. 0 долара и доступан је људима са просечним кредитом, што значи да вам је потребан кредитни резултат од најмање 630 да бисте се квалификовали. Ако имате лошу кредитну способност, ДЦУ Виса® Платинум Сецуред кредитна картица је такође опција.

  • Дефендер Виса Сигнатуре је много рестриктивнији од осталих картица на нашој листи. У ствари, можете се пријавити за ову картицу само ако сте активни војници, пензионисани сте из војске или сте часно отпуштени. Али ми то овде помињемо јер је то тако добар посао. То је практично бесплатно, а то укључује накнаде за пренос биланса. У смислу камате, плаћаћете 0% за 12 месеци на трансфере стања, а затим текући АПР од 9.24% - 17.99% променљиво.

Немојте у потпуности одбацити велике издаваоце кредитних картица

Ако више волите да радите са главним издаваоцем кредитне картице, а не са кредитном унијом, можда ћете и даље моћи да постигнете добар договор о трансферу биланса. Понуде за трансфер баланса без накнаде су ретке од великих банака, али постоје.

Моћ трансфера биланса без накнаде

Пренос стања на картицу са нижим каматама је одлична стратегија за отплату дуга, посебно ако неко време уопште не можете да плаћате камату. Проналажење картице која вам не наплаћује накнаду за пренос стања омогућава вам да уложите више свог новца на отплату стања.

Када гледате кредитне картице за пренос стања, не заборавите да погледате даље од великих банака. Ваша комшијска кредитна унија може да вас изненади.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here