МиПоинтс преглед: онлајн анкете

Ево шта још треба да знате о МиПоинтс пре него што се региструјете:

Како је то

Контролна табла веб-сајта је генерално лака за коришћење, има једноставан интерфејс који је једноставан за коришћење. Јасно наводи колико бодова ћете зарадити за дату анкету и пружа тачну процену колико ће времена бити потребно да се попуни. Ако је анкета означена звездицом, то обично значи да ће се ускоро затворити, каже Ангела Валлеи, виши потпредседник маркетинга за МиПоинтс.

Пошто је сајт првенствено агрегатор, постоји мала разлика између контролне табле и стварних анкета. На пример, није увек било јасно да ли узимам анкету или „претходно анкету“ која се користи у сврху квалификације. Почео бих да одговарам на питања и одједном бих добио поруку да партнерски сајт није пронашао анкету за коју сам се квалификовао. Дозвољено ми је да наставим да одговарам на питања — која су се често понављала — све док не пронађем анкету која одговара мом профилу. (Одустао сам након девет рунди тога првог дана.)

Пратите сав новац који зарађујете. Прегледајте све предности готовине, картица и банковних рачуна на први поглед. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈ ТОК ГОТОВИНЕ

Стопа успеха

Квалификовао сам се само за седам од 75 анкета које сам испробао на МиПоинтс. То је најнижа стопа успеха на веб локацијама које је тестирао НердВаллет. Да ли је корисник квалификован или не, одређује специфична демографска категорија коју циља анкетар. У мом случају, ја сам слободна жена од 20 година која живи у Сан Франциску.

МиПоинтс такође шаље више позивница него што анкета захтева, тако да је могуће да корисник са правом позадином можда не испуњава услове јер је достигнуто ограничење за одређену демографску категорију.

Наишао сам на 22 тренутне дисквалификације, у којима бих кликнуо на анкету и био бих одмах преусмерен на страницу свог профила. Имао сам више случајева у којима сам био дисквалификован након што сам додао основне информације о профилу, као што су моје године и поштански број. Попунио сам сва доступна питања профила, али поруке о дисквалификацији су стизале. У једном случају, био сам дисквалификован након што су ме замолили да напишем реч „Љубичаста.” Разлог за ту дисквалификацију је и даље изгубљен за мене.

Дисквалификације не остају ненаграђене: добијате пет поена за сваку од првих пет анкета из којих се покренете дневно. Али по мом искуству, 25 поена учешћа дневно није било вредно главобоље.

Исплата

Након што сам пет дана провео скоро сат времена дневно на МиПоинтс, зарадио сам 758 поена (укључујући 30 поена за одговарање на питања о профилу приликом креирања налога). Компанија не наводи детаље о вредности поена на свом сајту, али према Валлеију, „чланови могу да откупе за само 700 поена за поклон картицу од 5 долара.”

Међутим, ако желите готовину, требаће вам најмање 3.970 поена, што доноси ПаиПал уплату од 25 долара. То значи да сваки поен вреди нешто више од пола цента. На основу тога, зарадио сам у просеку 1 долар.01 цент по сату, искључујући бодове зарађене за одговарање на питања профила. Ваша стопа по сату се може разликовати од моје, тако да ћете морати да одлучите да ли је то најбоље искористити ваше време.

Поени се такође могу искористити за путне миље на Унитед МилеагеПлус налогу (минимум је 6.900 поена за 2.500 миља). Такође можете да искористите бодове у облику поклон картица, али вредности поена ће варирати. На пример, пронашао сам еБаи поклон картицу од 3 УСД за 480 поена (то је отприлике иста вредност по боду као ПаиПал готовинска опција) и нешто бољу понуду за поклон картицу од 5 УСД за Барнес & Нобле за 700 поена.

Пресуда

Плаћене онлајн анкете нису најбољи начин да зарадите новац. Можете да проведете сате испред компјутера и зарадите довољно само за пљескавицу. Ипак, посао је лак и вероватно бисте могли да се позабавите овим анкетама док гледате ТВ.

Ако одлучите да испробате анкету, МиПоинтс можда неће бити ваш најбољи избор с обзиром на стопу дисквалификација на које можете наићи.

Без обзира на локацију коју користите, обично је добра идеја да подесите посебан налог е-поште да бисте избегли зачепљење вашег редовног пријемног сандучета, правите паузе да одморите очи и инсталирате софтвер за заштиту од малвера на рачунару.

Девон Делфино је писац особља на НердВаллет-у, веб страници за личне финансије. Имејл: [е-пошта заштићена Твитер: @девонделфино.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here