НердВаллетове најбоље кредитне картице за предграђа

Заменили сте небодере за слијепе улице, а пропусницу за метро за СУВ. Једном када подлегнете песми сирене предграђа, остављање вашег градског живота ће значити другачији скуп трошкова.

Да бисте максимално повећали обрасце потрошње који иду уз ваш нови резиденцијални стил живота, ево наших најбољих избора за кредитне картице за становнике предграђа.

Најбоље кредитне картице за предграђа

 • Блуе Цасх Преферред® картица из Америцан Екпресс-а

 • Банк оф Америца® Цустомизед Цасх Ревардс кредитна картица

 • У.С. Банка Цасх+™ Виса Сигнатуре® картица

 • Цостцо Анивхере Виса® картица компаније Цити

 • Амазон Приме Ревардс Виса потписна картица

 • Цапитал Оне® Валмарт Ревардс™ Мастерцард®

 • Таргет РЕДцард™ кредитна картица

 • Старбуцкс® награђује Виса® картицу

Блуе Цасх Преферред® картица из Америцан Екпресс-а

Наш избор за: велике потрошаче намирницама и оне који путују на посао

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

ДЕТАЉИ КАРТИЦЕ

Награде:

 • 6% назад у У.С. супермаркети до 6.000 долара годишње у куповини (тада 1%).

 • Повраћај 6% готовине на одабрани У.С. претплате за стримовање.

 • 3% назад на транзит укључујући таксије, услуге дељења вожње, паркинг, путарине, возове, аутобусе и још много тога.

 • 3% назад у У.С. бензинске пумпе.

 • 1% назад на све остало.

 • Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Понуда добродошлице: Освојите 300 УСД кредита након што потрошите 3000 УСД на куповине на новој картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

Годишња накнада: 0 УСД увод за прву годину, затим 95 УСД.

АПР: Уводни АПР од 0% за куповине током 12 месеци, а затим текући АПР од 13.99%-23.99% Варијабилни АПР.

ЗАШТО НАМ СЕ ТО СВИЂА

 Блуе Цасх Преферред® картица из Америцан Екпресса је снажан избор за оне који троше велики део свог кућног буџета на кретање градом и пуњење фрижидера. Освојићете водећу стопу поврата готовине у У.С. супермаркети на до 6.000 УСД годишње (тада 1%), плус 3% готовине назад у У.С. бензинске пумпе и о прихватљивим трошковима транзита. Примењују се услови. Чак и за оне дане када не желите да се борите са саобраћајем и желите да се паркирате на софи, картица ће вам вратити 6% готовине на одабрано У.С. претплате за стримовање. Такође нуди проширене гаранције и заштиту од поврата при куповинама картица које испуњавају услове, дајући вам додатне мере заштите за нове уређаје или друге скупе артикле.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за јавни превоз и путнике на посао

НедостатакС

Постоји годишња накнада: 0 УСД увод за прву годину, затим 95 УСД.

» ВИШЕ: Комплетан преглед Блуе Цасх Преферред® картице из Америцан Екпресс-а

Банк оф Америца® Цустомизед Цасх Ревардс кредитна картица

Наш избор за: нове власнике кућа

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Детаљи картице

Награде:

 • 3% назад у категорији по вашем избору (са листе од шест) и 2% назад на продавнице прехрамбених производа и велепродајне клубове, за првих 2.500 УСД комбиноване бонус категорије/продавнице намирница/клубова на велико по тромесечју (1% назад након тога ).

 • 1% назад на све остале куповине.

Бонус за регистрацију: $200 онлајн бонус за готовинске награде након што обавите куповину од најмање 1000 УСД у првих 90 дана од отварања налога..

Годишња накнада: 0 УСД.

АПР: Уводни АПР од 0% за 15 обрачунских циклуса за куповине и трансфере стања, а затим текући АПР од 13.99%-23.99% Варијабилни АПР.

ЗАШТО НАМ СЕ ТО СВИЂА

Сада када сте направили скок до поседовања свог првог дома, мораћете да га испуните. Кредитна картица Банк оф Америца® Цустомизед Цасх Ревардс кредитна картица може помоћи у томе. Једна од опција бонус категорије од 3% је „побољшање дома и намештај." А ако већ имате потребну потрепштину за дом? Имаћете још пет могућих категорија од 3% које можете изабрати, укључујући бензин, куповину на мрежи, трпезарију, путовања и потрошњу у дрогеријама. Такође обратите пажњу на категорије картице од 2%: Продавнице прехрамбених производа и велепродајни клубови могу бити од велике помоћи власницима кућа. А бонус за регистрацију могао би бити довољан да покрије рачун за храну за вашу прву журку за домаћинство.

НЕДОСТАЦИ

Мораћете да будете у реду са праћењем бонус категорија и колико трошите у њима. Ограничење тромесечне потрошње од 2.500 УСД примењује се на бонус категорије од 3% и 2% заједно; велики потрошачи могу достићи тај лимит прилично рано.

» ВИШЕ: Комплетан преглед кредитне картице Банк оф Америца® Цустомизед Цасх Ревардс

У.С. Банка Цасх+™ Виса Сигнатуре® картица

Наш избор за: рачуне за комуналије и још много тога

ДЕТАЉИ КАРТИЦЕ

Награде:

 • Повраћај новца од 5% на две категорије потрошње које изаберете са листе више опција (на до 2.000 УСД потрошених квартално на те комбиноване куповине).

 • 2% поврата готовине на свакодневну категорију по вашем избору.

 • Повраћај 1% готовине на све остале куповине.

Бонус за регистрацију: Бонус од 150 УСД након што потрошите 500 УСД на нето куповине које испуњавају услове у првих 90 дана од отварања налога.

Годишња накнада: 0 УСД.

АПР: 0% уводни АПР за трансфере стања за 12 обрачунских циклуса, а затим текући АПР од 13.99% - 23.99% Варијабилни АПР.

ЗАШТО НАМ СЕ ТО СВИЂА

Ако сте веома организовани и не смета вам мало додатног труда у замену за прилагођене награде, У.С. Банка Цасх+™ Виса Сигнатуре® картица може добро да се уклопи. Нуди 5% поврата готовине на ваших првих 2.000 УСД у куповини сваког квартала у комбиноване две категорије које одаберете, са листе која обично укључује омиљене локације у предграђу као што су продавнице намештаја, комуналије, продавнице спортске опреме, теретане и фитнес центри и биоскопи. Такође зарађујете 2% готовине назад на избор једне свакодневне категорије као што су продавнице прехрамбених производа, бензинске пумпе и ресторани и 1% назад на све друге куповине које испуњавају услове. Такође можете упарити У.С. Банка Цасх+™ Виса Сигнатуре® картица са паушалном картицом за поврат новца за максимални повраћај ваше потрошње.

НЕДОСТАЦИ

Прилично је посла да се прати толико бонус категорија.

» ВИШЕ: Комплетан преглед У.С. Банка Цасх+™ Виса Сигнатуре® картица

Цостцо Анивхере Виса® картица компаније Цити

Наш избор за: купце на велико

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

ДЕТАЉИ КАРТИЦЕ

Награде:

 • Повраћај 4% готовине на квалификовану куповину гаса за првих 7.000 УСД годишње (1% након тога).

 • Повраћај новца од 3% на ресторане и квалификоване путне куповине.

 • 2% готовине назад на све друге куповине од Цостцо-а и Цостцо-а.цом.

 • Повраћај 1% готовине на све остале куповине.

Бонус за регистрацију: Нема.

Годишња накнада: 0 УСД.

АПР: Увод Тренутни АПР је 15.24% Варијабилна АПР.

Зашто нам се свиђа

Ако се плашите да направите више станица да бисте завршили своју листу обавеза, Цостцо Анивхере Виса® Цард од Цити може бити МВП вашег новчаника. Напуните резервоар, покупите кечап за годину дана и купите нови ТВ са равним екраном, све на једном путовању. Награде за гориво на картици су међу највишим које ћете наћи, а породице које често вечерају у вани такође ће бити богато награђене.

Недостаци

Иако је годишња накнада технички 0 УСД, морате бити члан Цостцо-а, која почиње од 60 УСД годишње. (Поређења ради, Сам'с Цлуб® Мастерцард® захтева чланство од само 45 УСД годишње.)

» ВИШЕ: Комплетан преглед Цостцо Анивхере Виса® картице компаније Цити

Амазон Приме Ревардс Виса потписна картица

Наш избор за: страствене обожаватеље Амазона или Вхоле Фоодс

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ако сте већ члан Амазон Приме, Амазон Приме Ревардс Виса Сигнатуре картица је можда највреднија картица продавнице на тржишту. Зарађује 5% назад на Амазону.цом и Вхоле Фоодс Маркет; 2% назад у ресторанима, бензинским пумпама и дрогеријама; и 1% назад на све остале куповине. Тако да је сјајно за оне тренутке када не желите да се носите са тржним центром, или када ваша деца жуде за теглом органског путера од кикирикија бренда 365 Еверидаи Валуе. Званично, годишња накнада за картицу је 0 УСД — али једини начин да је добијете је да постанете Приме члан, а то обично кошта 119 УСД годишње.

» ВИШЕ: Комплетан преглед Амазон Приме Ревардс Виса потписне картице

Цапитал Оне® Валмарт Ревардс™ Мастерцард®

Наш избор за: Правоплаве обожаваоце Валмарта

Ако већину куповине можете да обавите на мрежи, Цапитал Оне® Валмарт Ревардс™ Мастерцард® ће вам уштедети још више од ионако ниских цена овог великана. Са овом картицом ћете добити 5% назад на куповине у Волмарту.цом и артикли купљени преко апликације Валмарт. Ово укључује артикле које купите онлајн за преузимање у продавници, као и за преузимање и испоруку намирница у Валмарт-у. Зарадићете 2% назад на куповине у продавници (укључујући оне на Валмарт бензинским станицама) и истих 2% назад на путовања и трошкове у ресторанима; и 1% назад на све остало. (Само у првој години, такође ћете добити 5% назад на куповине у продавници обављене помоћу Валмарт Паи дигиталног новчаника.) Нема годишње накнаде, али осим ако не можете да проверите већину своје листе за куповину преко рачунара или паметног телефона, вероватно можете добити боље свеобухватне награде на другој картици.

» ВИШЕ: Потпуна рецензија Цапитал Оне® Валмарт Ревардс™ Мастерцард®

Таргет РЕДцард™ кредитна картица

Наш избор за: Они који крваре Таргет црвено

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Ако су велике продавнице више ваш џем и не можете без недељних Таргет тркања, размислите о Таргет РЕДцард™ кредитној картици. Уместо да чекате да искористите награде, добићете подстицај одмах по одласку: 5% попуста на скоро све у продавници. Годишња накнада износи 0 УСД, а за разлику од Амазон Приме Ревардс Виса Сигнатуре картице или Цостцо Анивхере Виса® картице компаније Цити, није потребна чланарина. Али картица има високу каматну стопу: текући АПР је 22.90% променљиво. Зато покушајте да не носите равнотежу на томе.

» ВИШЕ: Комплетан преглед Таргет РЕДцард™ кредитне картице

Старбуцкс® награђује Виса® картицу

Наш избор за: љубитеље кофеина

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Трчање Старбуцкс-а је практично синоним за пролазак кроз напоран дан. А ако сте неко ко такође користи свеприсутни ланац за свој Ви-Фи, своје родитељске састанке или само да узмете пола кафе-троструке пене-шта год редовно, можете имати користи од награда на Старбуцкс® Ревардс Виса® картицу. Картица зарађује до 3 звездице за сваки долар потрошен у Старбуцкс продавницама: 1 звездицу за 1 долар када дигитално учитате своју Старбуцкс картицу са вашом Старбуцкс® Ревардс Виса® картицом (искључује новац који се додаје у регистар), плус 2 звездице за 1 долар потрошен када тај Старбуцкс Картица се користи за плаћање у Старбуцкс продавницама. Такође ћете зарадити 1 звездицу за сваких 2 долара које потрошите на неколико свакодневних категорија укључујући продавнице прехрамбених производа, локални превоз и путовање на посао, интернет, кабловске и телефонске услуге и 1 звездицу за сваких 4 долара које потрошите ван Старбуцкс продавница. Постоји годишња накнада од 0 УСД Уводна накнада за прву годину. Међутим, након тога, 49 долара и награде могу да се замене само за храну и пиће, тако да ова картица има смисла само за оне који Старбуцкс чине делом свог свакодневног живота.

Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Преферред® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Информације у вези са Амазон Приме Ревардс Виса Сигнатуре картицом прикупио је НердВаллет и није их прегледао или доставио издавалац ове картице.

Информације у вези са Старбуцкс® Ревардс Виса® картицом је прикупио НердВаллет и није их прегледао или доставио издавалац ове картице.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here