Најбољи малопродајни ПОС системи НердВаллет-а у 2021,

Најбољи системи на малопродајном месту или ПОС системи долазе са одличним могућностима управљања залихама, транспарентним ценама, корисним извештајима и другим функцијама које помажу у несметаном вођењу вашег пословања. То може укључивати начин прихватања плаћања у покрету, одржавања продавнице е-трговине или управљања више локација. Ево наших најбољих избора.

Нека плаћања имају смисла Пронађите правог добављача плаћања који ће задовољити ваше јединствене пословне потребе. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈЕ ОПЦИЈЕ

Квадрат за малопродају: Најбоље за једноставну употребу

Ако тражите ПОС систем који пружа много функција без превише стрме криве учења, размислите о Скуаре фор Ретаил, малопродајној верзији популарног ПОС система компаније. Компатибилан је са иОС и Андроид уређајима. Основна верзија софтвера је бесплатна; Плус верзија је 60 долара месечно. Доступан је и премиум план са прилагођеним ценама, иако је подобност ограничена.

Након подешавања, имаћете приступ низу функција, укључујући алатке за извештавање и опције управљања клијентима, залихама и запосленима. Такође постоји низ плаћених додатака, укључујући програм лојалности и платформу за обрачун зарада. Све ово је доступно на интуитивном интерфејсу који се може прилагодити вашим жељама.

Обрада плаћања је укључена у Скуаре фор Ретаил. У бесплатном плану, стопа трансакције је равна, разумна 2.6% плус $0.10. Хардвер потребан за обављање трансакција такође се може купити преко Скуаре-а, укључујући читаче картица, фиоке за готовину, скенере бар кодова и штампаче рачуна. Квадратно постоље кошта 169 долара и има уграђен читач за превлачење/дип/бесконтактно плаћање. Ту је и Скуаре Терминал, уређај на радној површини од 299 долара који прихвата превлачење/дип/бесконтактно плаћање и штампа рачуне.

» ВИШЕ: Најбоље апликације за мала предузећа НердВаллет-а

Интуит КуицкБоокс ГоПаимент: Најбољи избор ниске цене

Ако тражите јефтин ПОС систем за малопродају који ће и даље обавити посао, испробајте Интуит КуицкБоокс ГоПаимент. ГоПаимент је ПОС апликација коју можете добити бесплатно преко свог паметног уређаја. Моћи ћете да синхронизујете све трансакције које обрађујете путем апликације са својим КуицкБоокс налогом.

Када се пријавите за ГоПаимент, добићете бесплатан читач картица. Овај читач картица је један од главних разлога зашто је Интуит ГоПаимент најбољи јефтин ПОС систем за малопродају. Моћи ћете да обрађујете плаћања и магстрипе и чип картицама помоћу читача картица. Поред тога, читач ће се повезати са паметним уређајима преко Блуетоотх-а. Чак и без читача кредитних картица, моћи ћете да обрађујете унесене трансакције путем апликације ГоПаимент за ваше малопродајно пословање.

Ове карактеристике стављају бесплатни ГоПаимент испред конкуренције. Бесплатни читачи картица који се испоручују са већином малопродајних ПОС система читају само плаћања са магистралним тракама и захтевају прикључак за слушалице за повезивање са паметним уређајима. Са ГоПаимент читачем, међутим, ваш бесплатни хардвер за обраду кредитних картица ће бити бежични и свестран.

Обавезно имајте на уму да ће вам овај малопродајни ПОС систем, чак и са бесплатном апликацијом и бесплатним читачем картица, наплатити накнаду за обраду плаћања. Али то је прилично ниска цена: 2.4% плус $0.25 по уплати магтраке и чипа и 3.5% плус $0.25 за трансакције са кључем. Пошто је процентуални део стопе нижи од оних из сличних услуга, лакше је остварити предност у уштеди — посебно на већим трансакцијама.

» ВИШЕ: Најјефтиније компаније за обраду кредитних картица за мала предузећа

Цловер Флек: Најбољи мобилни систем

Ако тражите сретан медијум између мобилности и способности у вашем малопродајном ПОС систему — и спремни сте да платите за то — онда је наш најбољи избор за вас Цловер Флек. Он пакује изузетну групу могућности у правоугаони ручни малопродајни ПОС системски уређај. Можете га користити за обраду магстрипе, чипова и бесконтактних плаћања из виртуелних новчаника као што је Аппле Паи. Систем такође долази опремљен штампачем и скенером за бар код.

Међутим, једна од најзначајнијих предности ове малопродајне ПОС опције је чињеница да се не ослања на паметни уређај да би био потпуно функционалан. За разлику од многих других мобилних ПОС, или мПОС, система за малопродају, Цловер Флек је независан од Аппле или Андроид уређаја. То је потпуно самодовољан малопродајни ПОС систем. Ово чини значајну цену Цловер Флек-а од 449 долара много лакшом за замотавање главе, посебно ако ваша продавница већ нема наменски паметни уређај.

Имајте на уму да ћете такође морати да платите накнаде за обраду плаћања. За Флек, цене за Регистер Лите план (основни план, који кошта 9 долара.95 месечно) су 2.7% плус $0.10 за личне трансакције.

Схопифи ПОС: Најбоље за е-трговину

Ако је развој вашег пословања е-трговине приоритет, Схопифи ПОС је добар избор. Схопифи ПОС олакшава трговцима који продају и онлајн и лично да управљају свим својим операцијама на једном месту. Цене почињу од 29 УСД месечно и иду до 299 УСД месечно за коришћење софтвера Схопифи. Сваки план нуди наменску веб локацију за ПОС и е-трговину, са плановима са вишим ценама који садрже ниже стопе обраде кредитних картица и више алата.

Као први ПОС на мрежи, Схопифи ради све што вам је потребно: хостује плаћање, прихвата попусте, интегрише се са апликацијама трећих страна, чува информације о клијентима у бази података, организује каталоге производа и генерише извештаје о вашим продајним учинцима.

Да бисте прихватили лично плаћање картицама са Схопифи-ом, можете купити читач картица који прихвата бесконтактна плаћања или купити цео малопродајни комплет, укључујући читач картица, прикључну станицу за читач картица, прикључни кабл и сталак за иПад за 229 долара. Накнаде за обраду плаћања варирају у зависности од плана цена који одаберете. У основном плану, лични хонорари су 2.7% по трансакцији и онлајн накнаде су 2.9% плус $0.30 по трансакцији. Имајте на уму да морате да користите Схопифи Паиментс као процесор плаћања да бисте закључали ове тарифе; ако користите други процесор, примењују се додатне накнаде.

Лигхтспеед Ретаил ПОС: Најбоље за пословање у развоју

Лигхтспеед Ретаил ПОС је снажан избор ако желите да се бавите великим обимом трансакција, великим залихама или операцијама на више локација. Свестрани софтвер почиње од 69 УСД месечно.

Лигхтспеед нуди радни ПОС и мПОС интерфејс, омогућавајући вам да завршите наплату са било ког места у продавници. Долази са опсежном функцијом управљања залихама која вам омогућава да водите детаљну евиденцију и генеришете корисне извештаје. Ту су и алати за управљање односима са запосленима и купцима и леп избор апликација трећих страна које могу проширити функционалност ваше продавнице. У скупљим плановима укључени су програми лојалности и интеграције е-трговине.

Лигхтспеед-ов интерни процесор плаћања, Лигхтспеед Паиментс, омогућава вам да обрађујете превлачење, дип и бесконтактна плаћања за 2.6% плус $0.10 по трансакцији и трансакције са кључем за 2.6% плус $0.30 по трансакцији. Трговци који обрађују преко 250.000 долара годишње могу добити јефтиније цене на основу понуда.

Постоје две различите опције хардверског пакета: иПад хардверски комплет или хардверски комплет за десктоп. иПад хардверски комплет долази са постољем за иПад, фиоком за готовину, Блуетоотх скенером бар кодова и штампачем рачуна. Комплет за радну површину долази са штампачем рачуна, фиоком за готовину и УСБ скенером бар кодова. Цене хардверских комплета су засноване на цитатима и не укључују читаче картица.

Шта тражити у малопродајном ПОС систему

Ево шта треба узети у обзир док покушавате да пронађете најбољи малопродајни ПОС систем за ваше пословање:

Цена хардвера

Ово може укључити трошкове регистара, скенера бар кодова, штампача и читача картица. У зависности од могућности ПОС хардвера, цена би могла да варира од бесплатног до преко 1.000 долара.

Цена софтвера

Генерално, мораћете да платите месечну накнаду за коришћење ПОС софтвера. Међутим, у неким случајевима су доступне бесплатне верзије.

Накнаде за обраду плаћања

Често, али не увек, ПОС систем долази у пакету са услугама обраде плаћања. Понекад су стопе обраде исте без обзира на врсту картице која се користи. У другим случајевима, процесори наплаћују међусобне стопе — које се разликују у зависности од картице — плус накнаду. Последњи метод може бити мање предвидљив. Поред ових накнада за обраду, могу се применити и друге накнаде, као што су ПЦИ или индустрија платних картица, накнаде за усклађеност или накнаде за повраћај средстава за трошкове враћене на платне картице. Најбоље је имати процесор са транспарентним, лако разумљивим ценама и минималним накнадама.

ПОС Мобилити

Ако желите да ваш малопродајни ПОС систем буде мобилан као што сте ви и ваши запослени, онда би требало да размислите о допуни вашег десктоп ПОС система или да га потпуно замените ручним малопродајним ПОС системом. Мобилнији малопродајни ПОС-ови ће бити посебно корисни за малопродајна предузећа која продају преко штандова и пијаца.

Могућности управљања залихама

Одличне могућности управљања залихама су неопходне за малопродајне ПОС системе. Ако радите са више локација, пронађите малопродајни ПОС систем који вам може помоћи да пратите залихе од локације до локације. Ако рукујете великим залихама робе са којима имате проблема да пратите, набавите малопродајни ПОС софтвер који вам омогућава да преко њега пратите наруџбенице.

Могућности праћења купаца

ПОС системи за малопродају високих перформанси такође омогућавају власницима предузећа и запосленима да прате историју клијената са њиховим пословањем. Познавање конкретних куповина датог купца може да утиче на будућу продају.

Менаџмент запослених

Размислите о малопродајном ПОС систему који може да генерише извештаје о учинку продаје запослених.

Верзија овог чланка је први пут објављена на Фундери, подружници НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here