Нова Убер Виса: Реввед-Уп Дининг Ревардс, без годишње накнаде“,

» Ова прича је застарела

Од августа. 4, 2021, Барцлаис је званично затворио Убер кредитну картицу. Постојећи власници картица ће бити пребачени на други производ.

Награде за вечеру у последње време су врућа предност за кредитне картице, а Убер улази у трку са новом картицом која нуди запањујуће награде у ресторанима, авио-компанијама и хотелима, уз годишњу накнаду од 0 УСД.

 Убер кредитна картица — издата преко Барцлаицард-а и доступна новембра. 2, 2017 — нуди 4 бода по долару потрошеном на оброке, 3 бода по долару за хотеле и авионске карте, 2 бода по долару за онлајн куповине укључујући Убер и 1 бод по долару за сву осталу потрошњу. Поени вреде 1 цент по комаду и могу се искористити за Убер кредите, поврат новца или поклон картице.

Стопа награда од 4% за ресторане и 3% у категоријама путовања ставља Убер кредитну картицу у засебну класу међу картицама без годишње накнаде. Са Цхасе Саппхире Ресерве®, за поређење, можете добити ефективну стопу награда од 4.5% на оброке и путовања — али ћете такође платити годишњу накнаду од 550 УСД.

Занимљиво за кобрендирану кредитну картицу, међутим, постоји мало повећање награда за коришћење картице на самом Уберу. На Уберу добијате иста 2 бода по долару као и за друге куповине на мрежи.

Поред награда и флексибилног откупа, Убер кредитна картица нуди осигурање мобилних телефона, годишњи кредит за претплату за онлајн услуге као што су Амазон Приме, Нетфлик или Спотифи, и приступ ексклузивним догађајима преко апликације Убер.

Нови власници картица такође могу да зараде бонус за регистрацију: Зарадите 100 УСД Убер Цасх након што потроше 500 УСД на куповине у првих 90 дана.. Картица не наплаћује накнаде за трансакције у иностранству, што је неопходна функција за честе путнике.

Погодности су привлачне, али постоје нека ограничења:

  • Да бисте искористили Убер кредите, потребно вам је најмање 500 поена (за 5 УСД).

  • Власници картица могу искористити не више од 500 УСД дневно у Убер кредитима.

  • Осигурање мобилног телефона је ограничено на 600 долара за штету или крађу, а рачун за мобилни телефон морате платити Убер Виса-ом.

  • Да бисте сваке године добили кредит за онлајн претплату од 50 УСД, морате годишње наплатити најмање 5.000 УСД са своје картице.

Да би искористили све погодности, власници картица треба да региструју своју картицу у апликацији Убер. Тада могу да прате бодове и да искористе кредите за Убер вожње и УберЕатс. Такође вам је потребна апликација да бисте учествовали у Виса локалним понудама, што вам може помоћи да зарадите максималне награде са Убер кредитном картицом или било којом Виса картицом која испуњава услове. Виса локалне понуде додају проценат више вашим Убер кредитима уз одређене куповине. Не постоји ограничење за број кредита које можете зарадити у програму, али постоји ограничење од 100 УСД за Убер кредите по куповини.

Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а већ даје власницима картица до 200 УСД у Убер вожњи годишње. Убер каже да ће се предност наставити за те власнике картица.

За људе у покрету који такође често вечерају вани, Убер кредитна картица ће им помоћи да брзо нагомилају кредите. Недостатак годишње накнаде и стопа откупа од 1 цента – без обзира на то како искористите своје поене – чине ову картицу заиста наградном картицом.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here