ОнеОпинион рецензија: онлајн анкете

ОнеОпинион чини овај процес мало лакшим. У поређењу са другим сајтовима, овај агрегатор вас шаље на анкете за које имате веће шансе да се квалификујете, што значи вишу стопу плате за утрошено време. Међутим, једна мана је колико бодова ћете морати да скупите пре него што можете да уновчите.

Ево важних ствари које треба да знате пре него што испробате ОнеОпинион.

Како је то

Уместо да захтева опсежну анкету о профилу, ОнеОпинион вам даје да унесете основне информације, а затим вам постави једно или два питања пре него што вас пошаље на анкету треће стране. Чини се да нека од ових питања проверавају да ли обраћате пажњу - једно је питало: „Које је друго име за бебу пса?Али чешће него не, ова питања су била осмишљена како би се уверила да сам квалификован за анкету коју сам намеравао да полажем. На пример, пре него што сам био упућен на анкету о интернету и телефонским плановима, питали су ме какву интернет везу имам.

Открио сам да су анкете за које сам се квалификовао биле занимљиве и обично су трајале отприлике онолико времена колико је ОнеОпинион проценио. За разлику од неких других агрегатора, никада нисам био послат на сајт треће стране који ме је држао у кругу анкета где нисам био сигуран када се једна анкета завршила, а друга почела. Или сам био дисквалификован или сам завршио анкету.

Пратите сав новац који зарађујете. Прегледајте све предности готовине, картица и банковних рачуна на први поглед. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈ ТОК ГОТОВИНЕ

Стопа успеха

Од 28 анкета које сам покушао, квалификовао сам се за 13. То је 46.Стопа успешности од 4%, друга највећа од 12 сајтова које смо тестирали. ОнеОпинион је боље упоредио мене – слободну жену од 20 година која живи у урбаној области – са анкетама за које сам се квалификовао.

ОнеОпинион вам даје по 500 поена сваки од првих пет пута када сте дисквалификовани из анкете. Повремено сам наишао на анкете за које нисам био дисквалификован, већ сам их тек попунио. ОнеОпинион ми је ипак приписао 500 поена за то.

Исплата

Иако сам се квалификовао за више анкета преко ОнеОпинион-а него на већини сајтова који додељују новчану вредност, било ми је теже да искористим своје бодове за награде. Сајт има праг од 25 долара за откуп, или 25.000 поена, већи од других сајтова које сам анкетирао. Поени вреде једну десетину цента сваки, а све анкете које сам урадио вределе су 500 или 1000 поена.

За пет сати на сајту, постигао сам 10.150 поена, што је 10 УСД.15. То значи да сам зарадио стопу од 2 долара.03 по сату, највише од свих сајтова које смо испробали — али то такође значи да нисам зарадио довољно да уновчим. Тржиште сајта је ограничено, али укључује корисне награде као што су поклон картице продавцима као што су Амазон и Таргет, као и Виса поклон картице.

Пресуда

ОнеОпинион је олакшао полагање анкета, а ниска стопа дисквалификације учинила је коришћење лаким и релативно забавним. Тешко је зарадити много новца преко ових сајтова, а ОнеОпинион није изузетак, јер његова висока препрека за исплату значи да ћете морати да урадите много више анкета да бисте видели било какву стварну вредност. Ако тражите ниже граничне вредности за исплату награде, погледајте наш преглед сајтова који омогућавају корисницима да полажу анкете за новац. Можда ћете наћи неку која вам боље одговара.

Без обзира ког добављача анкета покушате, подесите адресу е-поште посебно за поруке са ових сајтова. Понуде са ових сајтова могу да запуше ваше лично пријемно сандуче — ОнеОпинион ми је послао 15 е-порука у периоду од пет дана. Обавезно инсталирајте неки софтвер за заштиту од малвера, у случају да завршите на сајту са нежељеним садржајем. И запамтите да правите паузе када осетите да су вам очи или мозак уморни.

Ако одлучите да анкете нису ваша ствар, постоји много других начина да зарадите новац.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here