Опинион Оутпост Ревиев: онлајн анкете

Онлине анкете нису одличан начин да зарадите много новца због количине времена која им је потребна. Али ако одлучите да то урадите, Опинион Оутпост је једна од бољих опција међу десетинама које смо тестирали.

Након што сам недељу дана пробао Опинион Оутпост, зарадио сам пристојну суму у поређењу са другим веб локацијама које корисницима омогућавају да узимају анкете за новац, и успео сам да уновчим на Амазону. Ево још неколико ствари које треба да знате о овом сајту.

Како Опинион Оутпост функционише

Када се пријавите за Опинион Оутпост и попуните свој профил, видећете контролну таблу која пружа снимак ваших прикупљених поена и везе до ваших персонализованих информација. Ова контролна табла је једноставнија од почетних страница других анкетних сајтова, који вас бомбардују понудама анкета. На врху контролне табле Опинион Оутпост, постоји једно дугме: „Учините анкету!” Анкетама можете приступити и путем више е-порука које Опинион Оутпост шаље сваког дана.

„Пре него што приступите било којој анкети, морате да одговорите на кратак сет питања са вишеструким избором.”

Пре него што приступите било којој анкети, морате одговорити на кратак скуп питања са вишеструким одговорима. Према Опинион Оутпосту, одговарање на та питања „помаже у бољем искуству анкетирања и повећава ваше шансе да зарадите више награда.„Ова питања се мењају сваки пут, али ћете вероватно видети понављања. Једна од мојих омиљених: „Од које од ових болести болујете?”

Након што одговорите на ова питања, Опинион Оутпост вас повезује са анкетом и описује колико бодова ћете зарадити и колико времена треба да траје. Анкете почињу са многим истим упитима: старост, пол, ниво прихода и друге основе. Понекад ћете прећи на конкретнија питања и задатке. На пример, једна анкета ме је натерала да се пријавим на свој Нетфлик налог и одговорим на питања на основу моје историје гледања. У другој анкети дао сам повратне информације о огласима.

Пратите сав свој новац НердВаллет прати све ваше токове прихода и рачуне потрошње — све на једном месту. ПРИЈАВИ СЕ

Успех зависи од ваше демографске категорије

Покушао сам са 31 анкетом и испунио сам девет - стопа успеха од 29%. Обично бих одговарао на питања неколико минута пре него што бих сазнао да се нисам квалификовао. Сваки пут када сте дисквалификовани, Опинион Оутпост шаље за вас пријаву за тромесечно извлачење награда од 10.000 долара. Одатле почињете изнова са неколико питања са вишеструким одговорима, након чега следи анкета.

Ваша стопа успеха се може разликовати од моје, у зависности од вашег профила. Описала сам себе као жену од 20 и нешто година која живи у урбаном подручју — фактори које креатор анкете може или не мора желети код учесника. Други фактори, попут ваше имовине, могу одредити да ли се и ви квалификујете или не. На пример, вероватно се нисам квалификовао за анкете о видео играма, јер сам открио да немам конзолу за игре.

Исплата: $1.50 на сат

Постоји неколико начина да искористите бодове: готовина путем ПаиПал-а, МилеагеПлус миља, Алавар игара, Амазон поена или иТунес-а. Такође можете трговати поенима за пријаве у том тромесечном наградном извлачењу од 10.000 долара или за донације америчком Црвеном крсту.

„Након око пет сати, девет попуњених анкета и бонуса од пет поена за попуњавање профила, зарадио сам 80 поена.”

Преко ПаиПал-а можете проценити конверзију поена у готовину. Потребно вам је најмање 100 поена да бисте искористили 10 долара у готовини преко ПаиПал-а. Дакле, то је $1 за сваких 10 зарађених поена, или 10 центи по боду. Након отприлике пет сати, девет попуњених анкета и бонуса од пет поена за попуњавање профила, зарадио сам 80 поена. Не укључујући бонус, то је испало на 7 долара.50 укупно и 1 $.50 на сат.

Опинион Оутпост захтева само 50 поена да би искористио Амазон поклон картицу са истих 10 поена по конверзији од 1 долара. Дакле, након што сам зарадио 55 поена, откупио сам то за Амазон.цом кредит у вредности од 5 долара.50, која је стигла у моје сандуче неколико дана касније.

Погодна опција — за сајт за анкетирање

Онлине анкете нису идеалан начин да брзо зарадите новац. Постоји много других начина да зарадите новац. Иако су анкете лаке, мораћете да проведете много сати узимајући их да бисте пожњели нешто значајно.

Ако одлучите да испробате анкету, Опинион Оутпост је пристојан избор, захваљујући свом интуитивном формату и релативно високој стопи квалификација. Коју год локацију да покушате, подесите засебну адресу е-поште за многе понуде анкета које ће вам закрчити пријемно сандуче. Инсталирајте и софтвер за заштиту од малвера на свој рачунар, за случај да наиђете на нежељену веб локацију. И не заборавите да с времена на време станете да бисте очи одахнуле.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here