Водич за продавницу прекомерних залиха: Пронађите најбољу продају и понуде

Абоут Оверстоцк

Оверстоцк је онлајн продавац који продаје робе брендова по сниженим ценама. Веб продавница складишти своје полице са ликвидираним инвентаром других продаваца; дакле, повољне цене за дизајнерске предмете. Категорије на почетној страници се крећу од одеће и накита до намештаја и простирки, али купци који претражују сајт такође могу пронаћи електронику, потрепштине за кућне љубимце, па чак и намирнице.

Догађаји продаје

Распродајне цене су стандард за прекомерне залихе, али постоје и могућности да остварите веће попусте током целе године:

 • Црни петак. Уштеде су велике током Оверстоцковог догађаја Црног петка, чак и на премиум поклонима као што су накит и сатови. Артикли са великим улазницама у продавници су слични онима у великим робним кућама: на распродаји 2016. су били душеци, намештај, па чак и тражена електроника.

 • Распродаја за Дан председника. Претходне понуде за Дан председника су садржале најмање 50% попуста на разни намештај и друге кућне потрепштине, укључујући душеке, топере од меморијске пене, постељину, намештај за дневне и трпезарије и тепихе.

 • Распродаја празника рада. Уштеда на кућним потрепштинама је средишњи део распродаје у Оверстоцк-у на Дан рада. Понуде и попусти обухватају категорије од намештаја за спаваће собе до баште и дворишта. Смањење цена се кретало од 40% до 75%.

 • Фласх понуде. Сваки дан у Оверстоцк-у постоје нове понуде.цом, а ако будете имали среће, ставка коју сте гледали би могла бити истакнута. Фласх понуде су добре током 24 сата, а уштеде могу достићи и до 70% на одабраним артиклима. Интернет продавац такође ротира недељне групе понуда које се освежавају сваког петка.

 • Чишћење и ликвидација. Цене прекомерних залиха падају на ставке за ликвидацију и царињење, уз попусте до 75% на робе и категорије брендова. Понуде су доступне током целе године, тако да ће чести купци можда желети да завире кроз избор и виде које посластице по ниским ценама се могу купити.

Светска фер трговина

Купци са еклектичнијим укусима би требало да прегледају Оверстоцк-ов међународни трговински програм, Ворлдстоцк Фаир Траде. Кампања повезује занатлије у Непалу, Вијетнаму, Перуу и другим земљама широм света са У.С. тржиште за њихову јединствену, ручно рађену робу.

Цлуб О награде

Предани купци преко залиха могу да остваре бенефиције кроз чланство у Цлуб О Ревардс. Сребрни чланови добијају ексклузивне понуде и обавештења, док погодности за Голд чланове укључују:

   • 5% награђује долара за сваку куповину.

   • Бесплатна испорука за све поруџбине.

   • Ексклузивне понуде путем е-поште и понуде за рани улазак на сајт.

   • Приступ Оверстоцк-овој продавници додатних награда, где могу да зараде чак 40% у виду бонуса.

   • Програм награђивања од 5%.

Чланови Цлуб О Голд плаћају 19 долара.Годишња накнада од 95, иако активна војска, ветерани, наставници, студенти и прва помоћ имају право на бесплатно чланство.

Оверстоцк такође нуди сопствену Цлуб О МастерЦард картицу. Власници картица не плаћају годишњу накнаду и аутоматски се уписују као Голд чланови, без плаћања 19 УСД.95 чланарина. Одобрени кандидати за картице зарађују кредит од 40 УСД након прве куповине. Посетите Цлуб О МастерЦард страницу за све детаље о наградама.

Достава и враћање

Најбољи део веб куповине је прескакање редова за касу. Куповине прекомерних залиха од 45 долара или више зарађују бесплатну доставу и обично се испоручују у року од једног до два радна дана. За одређене артикле може бити потребно дуже време испоруке, а додатне услуге, као што су испорука стана, ношење степеница и додатни рад, су доступне уз накнаду.

Приликом повраћаја, стандардна смерница Оверстоцк-а захтева да ставка буде нова и некоришћена или неотворена, и враћена у року од 30 дана од испоруке, како би добили пуни повраћај новца. Делимични повраћаји могу бити понуђени за отворене/коришћене производе или артикле послате назад након 30-дневног периода. Одређени артикли или сезоне куповине имају другачију политику, укључујући превелике артикле и враћање преко празника.

Вратите кутију

Оверстоцк учествује у програму Гиве Бацк Бок . Након што распакујете поруџбину, можете препаковати кутију за испоруку са донацијама које ћете послати Гоодвилл-у. Напуните кутију нежно коришћеном одећом и кућним потрепштинама, одштампајте и приложите етикету за бесплатну испоруку из Оверстоцк-а.цом, а затим га пошаљите поштом. У једној поруџбини са прекомерним залихама, уштедели сте на дизајнерској роби, очистили свој дом и помогли онима којима је потребна.

НердВаллет вас води у куповину

Обећања превеликих залиха о великој уштеди су примамљива, посебно за ловце на повољне цене са дизајнерским укусом. Али пошто је већина артикала у продавници вишак залиха других продаваца, вероватније је да ће се његове ниске цене наћи на старијим моделима производа или стиловима прошле сезоне. Још увек можете да купујете најновији Аппле производ или Нике патике на Оверстоцк-у.цом, али је мала шанса да ови артикли буду снижени. Да бисте максимизирали своју уштеду, купујте преко одељака за продају и брзе понуде или одложите куповину до следеће велике празничне распродаје.

Нина Табиос је писац на НердВаллет-у, веб страници за личне финансије. Имејл: [е-пошта заштићена. Твиттер: @Нина_НердВаллет.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here