Калкулатор зајма за родитеље плус

» ВИШЕ: Отплата кредита Родитељ ПЛУС: 5 опција којима се може управљати

Како користити овај калкулатор

Износ позајмице

Унесите укупан износ који планирате да позајмите.

Каматна стопа

Унесите каматну стопу за ПЛУС кредит. Ваша каматна стопа ће варирати у зависности од године у којој позајмљујете. Тренутна стопа за 2021-22 ПЛУС кредите је 6.28%.

Полазна накнада

Укључите накнаду за почетак за ваш ПЛУС зајам. Накнада је 4.228% од укупног износа позајмљеног за кредите дате на дан или након октобра. 1. 2020, а пре окт. 1, 2022.

Износ који позајмљујете заправо није оно што добијате од зајма. Износ ћете добити након што се износ накнаде за почетак одузме од укупног износа кредита.

Разумевање ваших резултата

Колико си позајмио

Ово је укупан износ који сте позајмили.

Накнада за почетак одбијања од вашег кредита

Ово је накнада за почетак одузета од укупног износа који сте позајмили.

Колико ће ваш ученик добити за школу

Ово је укупан износ од ПЛУС кредита који сте позајмили који ће ваш студент добити. То је укупан износ након што се одузме накнада за почетак.

Месечна уплата

Ово је минимални износ који морате да платите сваког месеца током отплате да бисте остали у току.

Укупно ћете отплаћивати током трајања кредита

Укупан износ који ћете отплатити је износ који позајмљујете, укључујући камату која се акумулира дневно и која је укључена као део вашег месечног рачуна, током периода отплате кредита. Типично, ПЛУС кредити се отплаћују у року од 10 година.

Овај укупан износ не укључује одлагање кредита родитеља ПЛУС. Ако одложите плаћање док је ваше дете у школи, камата ће се акумулирати и додати на стање кредита када уђе у отплату, повећавајући износ који отплаћујете.

Користите своје резултате да уштедите новац

Платите више од минимума

Можете да поднесете више од свог месечног минимума да бисте брже отплатили кредит. Што брже завршите са плаћањем кредита, више ћете уштедети на камати. Научите како да брже отплатите зајмове за родитеље ПЛУС.

Смањите своје месечне уплате

Имате пет ПЛУС опција отплате кредита.

Ако имате потешкоћа са плаћањем према стандардном 10-годишњем савезном плану отплате, отплата условљена приходима ће смањити вашу месечну отплату кредита ПЛУС на 20% вашег прихода или на износ који бисте платили на фиксни 12- годишњи план отплате, шта год је мање. Такође нуди опроштај након 25 година. На плану који зависи од прихода, платићете више камате и од вас ће се тражити да платите порез на приход на било који износ који вам је опроштено.

Остали калкулатори студентског кредита

Калкулатор за исплату студентског кредита: Користите овај калкулатор да бисте пронашли датум без дугова и видели како додатна плаћања могу то да убрзају.

Калкулатор рефинансирања студентског кредита: Користите овај калкулатор да упоредите тренутну уплату кредита или вишеструке уплате са рефинансираним студентским кредитом.

Калкулатор консолидације студентског кредита: Користите овај калкулатор да упоредите своја плаћања према савезним плановима за консолидацију кредита са вашим тренутним рачунима.

Калкулатор дневне камате на студентски зајам: Користите овај калкулатор да процените износ камате који ваш зајам прикупља дневно и између периода плаћања.

Калкулатор приступачности студентског кредита: Користите овај калкулатор да одредите приступачну месечну уплату студентског кредита и колико вам то омогућава да позајмите.

Дискрециони калкулатор прихода: Користите овај калкулатор да одредите шта бисте платили према савезним плановима отплате заснованим на приходима.

Калкулатор просечне пондерисане каматне стопе: Користите овај калкулатор да одредите комбиновану каматну стопу на све ваше студентске кредите. Тај просек ће вам требати да процените своје отплате зајма у оквиру савезних програма консолидације кредита или да упоредите понуде за рефинансирање студентског кредита.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here