Паиролл4Фрее преглед 2021: карактеристике, накнаде и алтернативе

Како функционише Паиролл4Фрее

Паиролл4Фрее обавља већину процеса подешавања уместо вас, иако ћете морати ручно да унесете информације о својим запосленима В-4. Такође ћете морати да утврдите плату или сатницу сваког запосленог, као и њихово тренутно време одмора. Затим ћете подесити директне депозите за сваког запосленог користећи своју банку (осим ако не одлучите да плаћате 15 УСД месечно за коришћење Паиролл4Фрее банке).

Након подешавања, можете да интегришете или извезете своје софтверске податке за мерење времена директно у Паиролл4Фрее да бисте израчунали плате брзо и лако. Ако користите директан депозит, плате ваших запослених ће аутоматски ићи на њихове банковне рачуне сваког периода плаћања, уз задржавање неопходних пореза. Тада је ваша одговорност да пријавите и депонујете ове порезе (осим ако не плаћате 15 долара месечно за Паиролл4Фрее да ово реши). Сати одмора ће се рачунати како буду заузети.

Ако наиђете на било какве проблеме, Паиролл4Фрее нуди корисничку подршку путем телефона или е-поште.

» ВИШЕ: Најбоље апликације за мала предузећа НердВаллет-а

Прос

 • Без или ниске цене: Чак и ако одлучите да плаћате 15 УСД месечно да би Паиролл4Фрее обрадио ваше порезе, то је и даље изузетно приступачно решење.

 • Једноставан за коришћење: Иако интерфејс изгледа помало застарео, овај бесплатни софтвер је једноставан за подешавање и коришћење, што га чини идеалним за компаније које не желе да троше много времена бавећи се софтвером за обрачун плата.

 • Пружа све основне функције платног списка: Нећете добити никаква звона или звиждаљке са овим софтвером за обрачун плата, али ћете добити солидан систем управљања платним списком који чини све што вам је потребно да ваше пословање несметано функционише.

 • Интегрише се са популарним рачуноводственим софтвером: Многа мала предузећа користе КуицкБоокс или друге рачуноводствене платформе, а Паиролл4Фрее вам омогућава да брзо увезете податке помоћу ових програма.

Цонс

 • Софтвер управља само до 25 запослених: Иако Паиролл4Фрее може да ради са додатним запосленима, плаћаћете месечну накнаду за додатне запослене, што ову платформу може учинити мање него идеалном за средња и велика предузећа.

 • Ограничено на Виндовс: Паиролл4Фрее најбоље ради на рачунарима, али се може користити на Мац рачунарима - само ако користе Виндовс.

 • Огласи: Повремено ћете имати огласе који се приказују на вашем софтверу за обрачун зарада. Ови огласи су оно што омогућава да услуга остане бесплатна.

 • Без мобилне апликације: Један од недостатака ове бесплатне услуге обрачуна плата је недостатак мобилне апликације која би вам помогла да управљате својим платним списком док сте у покрету.

Назад на врх

Цена

Паиролл4Фрее има основни бесплатни план са неколико опционих надоградњи. Бесплатни план вам омогућава да бесплатно управљате својим платним списком све док имате 25 или мање запослених. Можете користити Паиролл4Фрее ако имате више од 25 запослених, али ћете сносити месечну накнаду за обраду плаћања од 35 УСД за сваку групу од 25 запослених након првих 25.

Ако желите да Паиролл4Фрее аутоматски депонује и управља порезима на зараде ваше компаније, биће вам наплаћено 15 УСД месечно за ову услугу. Поред тога, ако одлучите да користите банку Паиролл4Фрее за руковање директним трансферима платног списка, Паиролл4Фрее ће вам наплатити 15 УСД месечно. Ако се одлучите за обе услуге, биће вам наплаћено 30 УСД месечно.

» ВИШЕ: НердВаллет-ов најбољи софтвер за обрачун плата за мала предузећа

Врхунске карактеристике

 • Обрада платног списка.

 • Избор директног депозита или папирних чекова (за бесплатну верзију морате користити своју банку).

 • Могућност плаћања запослених са пуним, непуним радним временом и уговором.

 • Приступ аутоматским федералним, државним и локалним пореским обрачунима и папирима (морате направити сопствене депозите и поднети све потребне обрасце за бесплатну верзију).

 • Онлине портали за запослене за лак приступ платама и В-2.

 • Могућност праћења одмора.

 • Опције извештавања (зарада, бенефиције, извештаји о платном списку, итд.).

 • Интеграција са софтвером за рачуноводство, банку и сат.

 • Корисничка подршка.

Назад на врх

Паиролл4Фрее рецензије

Ако се осећате као да Паиролл4Фрее звучи превише добро да би било истинито, нисте сами. Међутим, на основу Паиролл4Фрее рецензија Бироа за боље пословање (БББ), ова услуга заиста испуњава своја обећања.

 • Беттер Бусинесс Буреау: 4 од 5 звездица; оценио А+.

 • Каптера: 2.9 од 5 звездица.

 • Г2 Публика: 4.5 од 5 звездица.

Имајте на уму да су оцене Цаптерре и Г2 Цровд засноване на малом броју рецензија. Исто важи и за БББ-ову рецензију са 4 звездице. Једина негативна рецензија БББ-а говори о дугом процесу узимања, што су други корисници приметили, али су сматрали подношљивим. Рецензенти на Цаптерра-и су споменули да је крива учења била изазовна.

Алтернативе

Имајући све ове информације на уму, можда још увек нисте сигурни да ли је Паиролл4Фрее прави за вас — или ћете можда само желети да га упоредите са неким другим опцијама на тржишту. Ево неколико алтернатива које треба размотрити:

 • Густо: Идеално за мала предузећа која желе да аутоматизују обраду платног списка са поузданим софтвером по приступачној цени. Добићете све основне функције платног списка — директан депозит, ПТО праћење, портале запослених, задржавање пореза и депозите, итд. — као и опције за куповину менаџмента запослених и ресурса за људске ресурсе. Остали опциони додаци укључују флексибилне рачуне потрошње, рачуне здравствене штедње и бенефиције за путнике на посао. Густо такође има згодну мобилну апликацију за управљање вашим платним услугама. Месечни планови почињу од 39 УСД месечно, плус додатних 6 УСД месечно по запосленом.

Густо Паиролл

Купујте одмах

на сајту Густа

 • АДП: Најбоља опција за мала предузећа која траже робусне карактеристике и услугу обрачуна плата која се може проширити са њиховом компанијом. Ова добро позната опција обраде платног списка нуди четири одвојена плана платног списка са два посебно дизајнирана за мала предузећа. Сваки план нуди различите нивое, тако да можете да прилагодите тачну услугу која најбоље одговара вашим пословним потребама. Са друге стране, мораћете да контактирате АДП на мрежи или путем телефона да бисте сазнали цене, пошто сви планови нуде потпуно прилагођене цене.

РУН Поверед би АДП®

Купујте одмах

на сајту АДП-а

 • ПримеПаи: Одлично за мала предузећа којима је потребно детаљно извештавање и административни алати за људске ресурсе уграђени у цену услуге за обрачун зарада. Ова услуга платног списка нуди комплетне алате који ће вам бити потребни за управљање вашим платним списком, као и нове опције пријављивања и укључивања у радни однос, услуге подношења пореских пријава и извештавања, ресурсе људских ресурса и нове податке о праћењу кандидата (за додатне накнаде). Цене варирају у зависности од опције коју одаберете, али почиње од 42 УСД по периоду плаћања. Постоји и накнада по чеку.

 • Паицхек: Добар избор за мала предузећа која траже доступност мобилних апликација и флексибилне, прилагођене планове платног списка. Поред основних услуга обрачуна плата, Паицхек такође нуди праћење времена, људске ресурсе, пореске пријаве и административне алате и извештавање о платном списку. Ово решење засновано на облаку има мобилну апликацију за брзо решавање ваших потреба за платним списком иу покрету. Да бисте сазнали цене, мораћете да контактирате Паицхек са опцијама које желите и бројем запослених у вашем предузећу.

Назад на врх

Верзија овог чланка је први пут објављена на Фундери, подружници НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here