Преглед готовине личног капитала: Онлине рачун за управљање готовином

» Тражите информације о инвестиционим услугама Персонал Цапитал? Погледајте НердВаллет-ов преглед његових инвестиционих понуда

Где блиста лични капитал Цасх

Тамо где лични капитал није довољан

  • 0.Принос од 05% годишњег процента је упоредив са оним што нуди већина класичних банака.

  • Без накнаде.

  • Нема минималног биланса.

  • ФДИЦ осигуран преко банке треће стране.

  • Високе оцене мобилних апликација.

  • Нема грана.

  • Нема подизања готовине или депозита.

  • Нема дебитне картице.

  • Нема исписивања чека или депозита.

Функције провере и штедње

3.5/5.0

Упсидес

Без накнаде. Персонал Цапитал Цасх не наплаћује никакве накнаде за своје услуге, укључујући месечне накнаде.

Нема минималног биланса. Персонал Цапитал Цасх нема минималне захтеве за стање након $1 потребног да отворите свој рачун и почнете да зарађујете камату.

Нуди заједничке рачуне. Партнери могу заједно да управљају својим финансијама са заједничким рачуном.

ФДИЦ осигурање преко трећих банака. Као и већина рачуна за управљање готовином, Персонал Цапитал Цасх користи партнерске банке треће стране да федерално осигура депозите клијената. Лични капитал преноси готовинска биланса својих клијената у једну или више трећих банака, где та средства има Федерал Депосит Инсуранце Цорп. покриће до 250.000 долара по банци треће стране.

Нема ограничења за повлачење. За разлику од традиционалних штедних рачуна у банкама, рачуни за управљање готовином не подлежу савезним прописима који ограничавају број повлачења које клијент може да направи сваког месеца. Персонал Цапитал Цасх нема ограничења у погледу броја повлачења које клијенти могу извршити.

» Тражите производе који су слични ЦМА? Погледајте готовинске рачуне и апликације да бисте се дружили са својим улагањима

Недостаци

Без подизања готовине или депозита, и без исписивања чека. Персонал Цапитал Цасх тренутно подржава само електронске трансфере за уплату и повлачење са налога. Подржани су и директни депозити и банковни трансфери.

Нема дебитне картице. Дебитна картица није доступна уз рачун за лични капитал, али компанија каже да ради на томе да буде доступна, заједно са плаћањем рачуна.

Остале ствари које треба размотрити

АПИ је упоредив са стандардним банкама. Купци добијају 0.05% АПИ на њихов новац на рачуну личног капитала. Стопа се пење на 0.10% АПИ за клијенте који такође користе саветодавне услуге Персонал Цапитал-а.

Нема програма прекорачења. Ако клијент покуша да изврши трансфер који премашује расположива средства, Персонал Цапитал ће то одбити. То значи да клијенти избегавају велике накнаде за прекорачење, али такође нема ублажавања ако им падне на крај током трансфера.

» Тражите више информација о личном капиталу? Погледајте НердВаллет-ов преглед његових алата и инвестиционих услуга

Искуство потрошача

3.5/5.0

Упсидес

Доступни су алати за буџетирање и праћење нето вредности. Персонал Цапитал је изградио своје пословање на помагању клијентима да буџетирају и прате њихову нето вредност преко своје онлајн платформе, тако да његова веб локација и апликација имају робусне алате за помоћ у овим задацима.

Високе оцене мобилних апликација. Апликација Персонал Цапитал — која укључује своју карактеристичну услугу праћења нето вредности — има веома високе оцене апликација у Аппле и Гоогле Плаи продавницама апликација.

Солид вебсите. Веб страница Персонал Цапитал је добро дизајнирана и лака за навигацију, а потенцијални клијенти могу лако пронаћи информације о томе како да отворе рачун за лични капитал.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Прочитајте рецензију

Недостаци

У основи нема људске телефонске подршке. Телефонска подршка је обично за клијенте да разговарају са продајним сарадником. Персонал Цапитал Цасх клијентима који желе подршку саветује се да пошаљу е-пошту или разговарају са својим индивидуалним саветницима.

Нема подршке за ћаскање. Корисничка подршка је доступна само путем телефона и е-поште.

Нема грана. Персонал Цапитал Цасх је финансијска услуга само на мрежи, тако да клијенти немају приступ услугама лицем у лице.

Без депозита на мобилном чеку. Једини начин да уплатите новац на ваш рачун је путем електронског трансфера, тако да ако треба да уплатите чек, мораћете да га депонујете на повезани банковни рачун, а затим га пребаците на свој лични капитал готовински рачун.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here