Петал 1 вс. Латица 2: Која је права за вас?

Петал® 1 "Без годишње накнаде" Виса® кредитна картица и Петал® 2 "Цасх Бацк, без накнада" Виса® кредитна картица — обе које је издала ВебБанк и креирала их је компанија Петал — идеалне су за оне којима недостаје кредитну историју да бисте се квалификовали за традиционалну кредитну картицу.

Петал има алгоритам који може анализирати банкарску историју како би проценио приходе, штедњу и потрошњу, изван традиционалне ФИЦО кредитне историје.

Права Петал картица зависи од ваше кредитне историје или тока новца. Петалин процес претквалификације ће потврдити која опција, ако било која, одговара вама.

» ВИШЕ: Не могу да добијем кредитну картицу? Испробајте ове алтернативне опције

Петал® 1 „Без годишње накнаде“ Виса® кредитна картица вс. Петал® 2 Виса® кредитна картица „Поврат новца, без накнада“

Виса® кредитна картица Петал® 1 "Без годишње накнаде" је за оне са мање него савршеним кредитом или протоком новца који имају циљеве да побољшају своје кредитне резултате. За разлику од свог брата, ова картица наплаћује накнаде ако их имате и зарађује мање подстицаја за куповину. То је једна од најбољих кредитних картица НердВаллет-а за поштен кредит.

Виса® кредитна картица Петал® 2 „Поврат новца, без накнада“ је за људе са бољим кредитним резултатом или јачим протоком новца. Као што име сугерише, ова картица не наплаћује никакве накнаде – чак ни накнаде за кашњење – и добра је опција ако желите додатну заштитну мрежу. Такође нуди више сталних подстицаја за куповину и правовремена плаћања.

Ево како се ове две картице пореде:

Карактеристике картице

Петал® 1 "Без годишње накнаде" Виса® кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Петал® 2 Виса® кредитна картица „Поврат новца, без накнада“

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Депозит

Ниједан.

Ниједан.

Накнаде

  • Годишња накнада од 0 УСД.

  • Нема провизија за иностране трансакције.

  • Накнада за кашњење у плаћању до 40 долара ако настане.

  • Накнада за враћено плаћање од 29 долара ако је настала.

Ниједан.

Бонус за регистрацију

Ниједан.

Ниједан.

Награде

До 10% поврата готовине када користите картицу за куповину код одабраних трговаца.

  • До 1.Повраћај 5% готовине на све куповине које испуњавају услове након 12 правовремених месечних уплата.

  • До 10% поврата готовине када користите картицу за куповину код одабраних трговаца.

АПР

АПР који је у току је 19.99% - 29.49% Варијабилни АПР.

АПР који је у току је 12.99% - 26.99% Варијабилни АПР.

Кредитни лимит

До 5.000 долара, у зависности од кредитне способности.

До 10.000 долара, у зависности од кредитне способности.

Да бисте се квалификовали за било коју картицу, морате имати најмање 18 година, имати легални У.С. статус боравка, наведите број социјалног осигурања или индивидуални идентификациони број пореског обвезника и моћи ћете да платите рачун од У.С. рачун у банци.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље почетне картице НердВаллет-а без кредита

Да ли је картица Петал права за вас?

Са добрим до одличним кредитом (кредитни резултат од 690 или више) можете се квалификовати за кредитну картицу са повратом готовине која може понудити више дугорочне вредности. Али, ако цените прескакање накнада, Виса® кредитна картица Петал® 2 "Цасх Бацк, без накнада" је и даље добра опција.

Ако имате кредит мање од идеалног, било која од Петал картица је пристојан избор за постизање ваших кредитних циљева. Подношење пријаве за претквалификацију за Петал картицу неће наштетити вашем кредитном резултату и помоћи ће вам да боље процените своје шансе за одобрење. Ако се претходно квалификујете и затим званично пријавите за Петал картицу, у вашем кредитном извештају ће се појавити чврст упит; ово може привремено утицати на кредитне резултате. (Овај исход је типичан за већину апликација за кредитне картице.)

Ако не испуњавате услове за Петал картицу, још увек имате друге опције за откључавање врата за кредит. Неке картице је лакше набавити, као што су оне за које је потребан сигурносни депозит или оне које не дозвољавају текуће стање из једног месеца у други. Истражите своје могућности и изаберите картицу која најбоље одговара вашим приходима, кредитној историји и навикама потрошње.

» ВИШЕ: Истражите кредитне картице за које није потребна провера кредитне способности

Петал картице издаје ВебБанк, члан ФДИЦ-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here