Калкулатор зајма у базену: Погледајте своје месечне уплате у базену

Калкулатор зајма може да вам покаже потенцијалне месечне уплате и укупне трошкове камата, на основу износа кредита, каматне стопе и рока отплате који одаберете.

Користите овај калкулатор да видите своје месечне уплате зајма и одредите како изгледа приступачан зајам.

» ВИШЕ: Упоредите личне кредите за базене

Колико кошта изградња базена?

Надземни базен кошта у просеку 2.500 долара, према ХомеАдвисор-у, док базен у приземљу може да вам обезбеди 50.000 долара или више. Цена може да варира у зависности од величине базена и материјала које користите.

Када финансирате личним кредитом, ваша годишња стопа може бити од 6% до 36%, а неки зајмодавци ће финансирати до 100.000 долара током периода отплате од две до 12 година.

Ваш кредитни резултат је важан фактор који зајмодавци узимају у обзир када одлучују о износу и стопи вашег кредита. У просеку, чланови НердВаллет-а са одличним кредитом (720 или више ФИЦО) добијали су унапред квалификоване понуде за зајам са стопама између 10.7% и 12.5% у 2020, према тржишним подацима. Зајмодавци такође узимају у обзир факторе као што су ваш приход и постојећи дуг када се пријавите за кредит.

Зајам од 50.000 долара са петогодишњим роком отплате и годишњом стопом од 11% захтеваће месечне уплате од 1.087 долара. Тај зајам би коштао укупно 65.227 долара, а 15.227 долара од укупног износа би била камата.

Како упоредити зајмове за базен

Ево неколико карактеристика које треба узети у обзир док упоређујете понуде.

Годишње процентуалне стопе: АПР су најбоље поређење од јабуке до јабуке за личне зајмове јер укључују камату и друге накнаде које зајмодавац наплаћује. Користите овај број да бисте упоредили понуде између зајмова или да упоредите зајам са другом опцијом финансирања, као што је зајам за некретнине.

Услови отплате: Већина услова личног зајма траје од две до седам година, али неки зајмодавци нуде продужене услове отплате зајмова за побољшање дома. На пример, онлајн зајмодавац Лигхтстреам дозвољава зајмопримцима да одаберу рок отплате до 12 година. Ваш рок отплате одређује вашу месечну уплату и укупну камату зајма — што је дужи ваш рок отплате, то више плаћате камате.

Време финансирања: Неки зајмодавци на мрежи кажу да могу да финансирају зајам на дан када је ваша пријава одобрена или следећег дана. Банке и кредитне уније, међутим, могу потрајати неколико дана. Међутим, већина личних зајмова се може финансирати у року од недељу дана.

Могућност да се унапред квалификујете: Многи зајмодавци на мрежи вам омогућавају да се унапред квалификујете да бисте видели своју потенцијалну стопу, износ кредита и рок отплате без утицаја на ваш кредитни резултат. Можете да се унапред квалификујете са више зајмодаваца одједном на НердВаллет-у да бисте утврдили још једну процену ваших месечних уплата зајма.

ПРОВЕРИТЕ СВОЈУ ЦЕНУ НА НЕРДВАЛЛЕТ-у

Више о финансирању побољшања дома

Сазнајте више о опцијама финансирања: Кућни капитал у односу на. лични кредити: у чему је разлика?.

Што је право за мене?: Користите наш алат за одлучивање да пронађете најбољи начин да платите пројекат побољшања вашег дома.

Коју стопу треба очекивати?: Сазнајте више о опцијама зајма на основу кредитног резултата.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here