Робинхоод Цасх Манагемент Ревиев

Робинхоод Цасх Манагемент је карактеристика Робинхоодовог брокерског рачуна и прилика да зарадите солидну 0.30% годишњег процентуалног приноса (АПИ) на ваш новац.

Као и други производи за управљање готовином, Робинхоод Цасх Манагемент није банковни рачун, иако су његове карактеристике сличне онима на текућем или штедном рачуну. Да обезбеди Федералну корпорацију за осигурање депозита. заштиту средстава клијената, Робинхоод преноси новац партнерским банкама иза сцене, чиме се проширује савезно осигурање које банке обично пружају.

» Желите више опција? Погледајте нашу листу најбољих рачуна за управљање готовином

Где Робинхоод Цасх Манагемент блиста

Где Робинхоод Цасх Манагемент не успева

  • Чврсто 0.30% АПИ.

  • Без месечних накнада или минималног стања.

  • ФДИЦ-осигурани преко трећих банака.

  • Укључује дебитну картицу и приступ више од 75.000 бесплатних банкомата.

  • Ограничене опције за корисничку подршку.

  • Без готовине или чекова.

  • Нема попуста за накнаде за банкомат ван мреже.

Карактеристике производа

4.5/5.0

Упсидес

Не постоје накнаде за одржавање или минимална стања. Робинхоод не наплаћује никакве месечне накнаде за функцију управљања готовином на свом брокерском рачуну и не постоје захтеви за минимално стање. Међутим, накнаде се могу применити на брокерски рачун, укључујући накнаде за пренос, накнаде за трговање и друге услуге рачуна.

Солидна каматна стопа. Робинхоод Цасх Манагемент 0.30% АПИ је пристојна каматна стопа, која се може такмичити са неким високоприносним онлајн штедним рачунима.

Клијенти могу да финансирају своје рачуне путем банковног трансфера или директног депозита. Постоји неколико начина да финансирате свој Робинхоод рачун, укључујући повезивање банке за пренос средстава и постављање директног депозита ваше плате на ваш Робинхоод рачун.

Робинхоод Цасх Манагемент долази са опционом дебитном картицом. Робинхоод ради са Суттон Банком на издавању Мастерцард дебитних картица својим клијентима Цасх Манагемент-а. Доступна је или као физичка картица или као виртуелна картица која се може користити са Аппле Паи-ом, Гоогле Паи-ом или Самсунг Паи-ом.

Недостаци

Нема попуста за накнаде за банкомат ван мреже. Неки рачуни за управљање готовином — као што су Беттермент Цасх Ресерве и Аспиратион Спенд & Саве — надокнађују неке, ако не и све, накнаде за банкомат. Робинхоод има више од 75.000 Аллпоинт и МонеиПасс банкомата у својој мрежи, а има више од 15.000 банкомата унутар мреже изван У.С. да клијенти могу да подижу готовину без накнаде, али неће надокнадити накнаде са банкомата ван мреже.

Без готовине или чекова. Робинхоод тренутно не подржава готовинске или чекове депозите.

Остале ствари које треба размотрити

Морате да имате Робинхоод брокерски рачун да бисте приступили функцији управљања готовином. Управљање готовином је опциона функција у оквиру Робинхоод брокерског налога, тако да бисте искористили предности зараде 0.30% АПИ на готовину, клијенти морају имати брокерски рачун.

Искуство потрошача

4.0/5.0

Упсидес

Веб локација доброг квалитета. Информације о Робинхоод-овим разним услугама и функцијама је лако пронаћи на његовој веб страници и укључује детаљан одељак са честим питањима.

Солидне оцене апликације. Робинхоодова апликација ради релативно добро и на Аппле-у и на Андроид-у.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Прочитајте рецензију

Недостаци

Ограничене опције за корисничку подршку. Робинхоод је добављач финансијских услуга само на мрежи, тако да купци немају приступ личној подршци. Иако је његов одељак са честим питањима робустан, примарни начин да добијете корисничку подршку је слање поруке преко Робинхоодове странице „Контакт“, омогућавајући компанији да прати путем е-поште. Не постоји функција ћаскања или телефонски број за бржу услугу. Компанија, међутим, има Твиттер страницу посебно за корисничку подршку.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here