Преглед плаћања Схифт4 2021: цене, карактеристике, алтернативе

Схифт4 Паиментс помаже малим предузећима да прихвате неколико различитих врста плаћања, како лично тако и онлајн. Његове услуге могу бити посебно привлачне за мала предузећа у прехрамбеној, угоститељској и краткој листи других индустрија, али ако желите унапред дефинисане цене и једноставно решење, можда ћете желети да погледате друге опције.

Шта је Схифт4 плаћања?

Схифт4 Паиментс је добављач услуга трговаца, што значи да малим предузећима пружа један или више трговачких налога. Трговачки рачуни су посебна врста банковног рачуна на који новац од обрађених трансакција иде пре него што се пребаци на банковни рачун предузећа.

Схифт4 Паиментс такође продаје хардвер (укључујући четири сопствене хардверске и софтверске линије на продајним местима: ФутуреПОС, Харбортоуцх, ПОСитоуцх и Рестаурант Манагер); такође нуди бесплатне терминале за плаћање за обраду бесконтактних трансакција мобилног новчаника као што су Аппле Паи, Гоогле Паи и Самсунг Паи.

Компанија, која је почела пре више од 25 година и чије акције се јавно тргују на њујоршкој берзи, има више од 200.000 купаца. Седиште је у Алентауну, Пенсилванија, а има канцеларију у Лас Вегасу.

» ВИШЕ: Сазнајте више о томе како функционишу провајдери платних услуга и аквизитори трговаца

Нека плаћања имају смисла Пронађите правог добављача плаћања који ће задовољити ваше јединствене пословне потребе. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈЕ ОПЦИЈЕ

Како функционише Схифт4 Паиментс

Функционалност обраде картица Схифт4 Паиментс омогућава малим предузећима да прихвате различита плаћања, укључујући:

 • Кредитне картице.

 • Дебитне картице.

 • ЕМВ чип картице.

 • Дигитални новчаници, укључујући Аппле Паи, Гоогле Паи и Самсунг Паи.

 • ВеЦхат Паи и Алипаи за трансакције у иностранству.

 • Поклон картице.

Платформа такође омогућава малим предузећима да примају и обрађују уплате путем различитих канала, укључујући мобилне, таблете, онлајн, ручне терминале и системе на продајном месту.

Иако већина типова предузећа вероватно може да користи све или неке од Схифт4 Паиментс понуда, компанија води рачуна да истакне да саставља посебне комбинације производа за предузећа у овим областима:

 • Храна и пиће.

 • Хоспиталити.

 • Малопродаја.

 • Е-трговина.

 • Спорт и забава.

 • Казина и онлајн игре.

На пример, пакет за храну и пиће компаније укључује функције које подржавају савете и картице за клијенте, а пакет гостопримства укључује токенизоване резервације и сигуран канал за дељење података о плаћању гостију са овлашћеним трећим лицима као што је консијерж.

Прос

 • Интеграције и додаци.

 • Нуди бесплатне терминале за плаћање који подржавају бесконтактне трансакције укључујући Аппле Паи, Гоогле Паи и Самсунг Паи.

Цонс

 • Транспарентност цена нула.

 • Негативне БББ критике.

Схифт4 Паиментс значајне карактеристике и могућности

Поред могућности обраде плаћања, Схифт4 Паиментс има још неке истакнуте карактеристике које вреди поменути.

Безбедност

Схифт4 Паиментс користи ЕМВ, енкрипцију и токенизацију да заштити податке о картицама и помогне малим предузећима да избегну превару и кршење података.

ЕМВ технологија помаже у аутентификацији кредитне или дебитне картице клијента путем чипова уграђених у картице. Технологија енкрипције у основи шифрира податке кредитне и дебитне картице када се унесу у систем тако да нико други не може да их види. Токенизација користи електронске токене за маскирање информација о картици тако да криминалци не могу да их виде.

Аналитика

Поред својих основних могућности извештавања, Схифт4 Паиментс нуди Лигхтхоусе Бусинесс Манагемент Систем који обезбеђује извештавање о подацима и аналитику за друштвене медије, програме лојалности и ангажовање клијената, као и алате за управљање онлајн рецензијама. Ово би могло бити од помоћи ако тражите начин да видите шта људи говоре о вашем пословању на мрежи, на пример, као и различите показатеље као што су продаја запослених или обрасци попуста за купце.

Интеграције и додаци

Колико добро платни систем може да ради са другим системима је важно питање за многе власнике малих предузећа који желе да ствари буду поједностављене и једноставне. Систем Схифт4 Паиментс се интегрише са више од 350 ПОС, платформи за управљање плаћањем и е-трговином. Иако се чини да недостају неки велики играчи као што је Скуаре, листа укључује популарне као што су:

 • Магенто.

 • Мицрософт Динамицс.

 • НетСуите ПОС.

 • ОпенЦарт.

 • ВооЦоммерце.

Поред тога, Схифт4 Паиментс продаје низ различитих ЕМВ уређаја; нуди их бесплатно корисницима који обрађују плаћање.

» ВИШЕ: Најбоље апликације за мала предузећа НердВаллет-а

Кориснички сервис

Схифт4 Паиментс има више опција за корисничку подршку:

 • Наменски позивни центар 24/7.

 • Подршка путем е-поште.

 • Ћаскање уживо 24/7.

 • База знања на мрежи са видео упутствима.

Прицинг

Схифт4 Паиментс не наводи његову цену; мораћете да контактирате компанију и добијете понуду. Међутим, компанија подстиче мала предузећа да користе своје „енд-то-енд“ решење за обраду (нудећи „најнижу цену“ и бесплатан хардвер за то). Ако желите само процесор плаћања, вишеструки ПОС брендови у портфељу компаније могу значити да идете путем одлука унутар одлука како бисте обавили посао.

Неке информације о ценама су јавно доступне. На пример:

 • У финансијским извештајима компаније 10-К за март 2021. наводи се да су њени уговори о обради плаћања дуги три године. Након тога се аутоматски обнављају сваке две године.

 • Шаблонски Схифт4 Паиментс Гатеваи Уговор о услугама показује да постоји накнада за превремени раскид једнака просечним месечним накнадама за услуге помноженим бројем месеци преосталих у уговору, што би могло бити скупо.

 • Шаблонски Схифт4 Паиментс Гатеваи Уговор о услугама показује да трговци плаћају полугодишње „накнаду за усаглашеност са индустријом“ од 69 УСД сваког јануара и јула за највише два уређаја за плаћање и/или ИД терминала.

 • Услуга ажурирања налога компаније, која вам омогућава да аутоматски ажурирате кредитну картицу у евиденцији за клијента за периодично плаћање, носи 0 УСД.Накнада за ажурирање од 20 по налогу, која се наплаћује месечно.

Рецензије клијената Схифт4 Паиментс

Схифт4 Паиментс је акредитован од стране Бироа за боље пословање. Предузећа могу добити БББ акредитацију проласком темељне евалуације и испуњавањем одређених БББ стандарда. Иако компанија има оцену А+, купци су поднели неколико притужби, многе у вези са уговорним питањима и корисничким услугама.

Схифт4 Алтернативе плаћања

Не постоји ниједан провајдер који најбоље функционише за сва предузећа; најбоље решење ће бити оно које одговара вашим посебним потребама. Ево неких других провајдера који се истичу као добре, приступачне опције за мала предузећа.

Компанија за обраду кредитних картица

Добављач налога трговца или добављач услуга плаћања

Структура цена

Накнаде за обраду

Мјесечна накнада

Хелцим

Добављач налога трговца.

Интерцханге-плус.

0.3% плус 8 центи плус замена за лична плаћања.

Н/А.

Квадрат

Провајдер платних услуга.

Паушал.

Почиње у 2.6% плус 10 центи по трансакцији за лична плаћања.

Н/А, осим ако користите специјални софтвер.

Стак (раније Фаттмерцхант)

Добављач налога трговца.

Интерцханге-плус и месечна претплата.

Интерцханге фее.

Почиње од 99 долара месечно за претплату.

Подаци о исплатној линији

Добављач налога трговца.

Интерцханге-плус и месечна претплата.

Почиње у 0.2% плус 10 центи плус замена за лична плаћања.

Почиње од 10 долара месечно за претплату. Мора да испуни месечни минимум од 25 долара у накнадама за обраду.

Паимент Депот

Добављач налога трговца.

Интерцханге-плус и месечна претплата.

Почиње од 15 центи плус размена по трансакцији.

Почиње од 79 долара месечно за претплату.

Стрипе

Провајдер платних услуга.

Паушал.

2.9% плус 30 центи за онлајн плаћања.

Н/А.

Дхарма Мерцхант Сервицес

Добављач налога трговца.

Интерцханге-плус.

0.15% плус 8 центи плус размена.

$25 месечна накнада.

Национална обрада

Добављач налога трговца.

Интерцханге-плус и месечна претплата.

Процентуалне марже се разликују од плана до плана.

Почиње од 9 долара.95 месечно за претплату.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here