Смарт Монеи Подцаст: Како мој кредитни резултат може да ми уштеди новац?

Овонедељно питање је од Џејмса из Оукланда. Он каже: „Хеј, штребери, знам да је важно имати добар кредит, и коначно сам добио кредитни резултат у средини 700-их. Шта се даље дешава?„Разговарали смо са Лиз Вестон, колумнисткињом НердВаллет-а и сертификованим финансијским планером, да помогнемо Џејмсу.

Знајте где иде сваки долар Пронађите начине да потрошите више на ствари које волите, а мање на ствари које не волите. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈ ТОК ГОТОВИНЕ

Наши савети

  • Знајте шта је одличан кредитни резултат. У зависности од модела бодовања, сваки резултат изнад 720 до 760 је одличан.

  • Одличан кредитни резултат значи велику уштеду. Као што Лиз истиче у својој књизи „Ваш кредитни резултат“, одличан кредитни резултат може довести до доживотне уштеде од 250.000 долара на стварима као што су ниже камате и приступачније промоције мобилног телефона у поређењу са неким са нижим кредитним резултатом.

  • Радите на одржавању резултата. Када добијете висок резултат, можете га наставити тако што ћете све уплате плаћати на време и користећи мање од 30% кредитних ограничења. Заштитите свој резултат редовним проверавањем кредита.

Више о вашем кредитном резултату на НердВаллет-у

Када је ваш кредитни резултат довољно висок? 

Да ли провера мог кредитног резултата смањује то?

Повећање кредитног резултата? Како да изградите и своју кредитну способност

Предности доброг кредита

Имате питање о новцу? Пошаљите нам поруку или нас позовите на 901-730-6373. Или нам можете послати е-пошту на [емаил протецтед. Да бисте чули претходне епизоде, вратите се на почетну страницу подкаста.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here