СоФи Монеи Ревиев: Онлине Цасх Манагемент Аццоунт

СоФи Монеи је онлајн рачун за управљање готовином који нуди СоФи, небанкарски пружалац финансијских услуга најпознатији по својим услугама рефинансирања студентских кредита. Као што је типично за готовинске рачуне, СоФи пребацује средства клијената у партнерске банке, где имају користи од ФДИЦ осигурања. СоФи-јев готовински рачун има натпросечну камату, све док депонујете најмање 500 долара сваког месеца, и без месечних накнада или накнада за прекорачење. СоФи је такође део Аллпоинт мреже, која пружа више од 55.000 бесплатних банкомата за клијенте за подизање новца, а купци могу да положе готовину на свој СоФи рачун преко Греен Дот трговаца који учествују.

Најбоље за: Људи који желе готовински рачун без месечних накнада који зарађују изнадпросечне камате, нуди бонус добродошлице и имају велику мрежу банкомата.

Читајте даље за детаље о СоФи Монеи налогу и корисничком искуству.

Где СоФи Монеи сија

Где СоФи Монеи не успева

  • 0.25% АПИ са периодичним месечним депозитима од 500 УСД или више.

  • Бонус добродошлице до $100 за купце који испуњавају одређене критеријуме.

  • Без месечних накнада, без накнада за прекорачење.

  • Бесплатно подизање готовине на банкоматима преко Аллпоинт мреже.

  • Високо оцењене мобилне апликације са праћењем потрошње.

  • Долази са дебитном картицом која омогућава клијентима да подигну готовину.

  • Понуде за поврат новца.

  • Нема грана.

  • Накнаде за готовинске депозите.

  • Да би зарадили АПИ и бонус, купци морају да скоче кроз неколико обруча.

» Желите да видите како се СоФи Монеи пореди? Погледајте НердВаллет-ову листу најбољих налога за управљање готовином

Функције провере и штедње

4.5/5.0

СоФи Монеи пружа хибрид функција провере и штедње без месечних накнада или прекорачења и без минималног салда на отварању (подложно променама).

Упсидес

Изнадпросечна каматна стопа. Можете зарадити 0.25% годишњег процентуалног приноса са периодичним депозитима од 500 УСД или више месечно (услови су променљиви и подложни су променама). Налози који не испуњавају тај услов зарађују 0.01%. Налози који су отворени пре 8. јуна 2020. зарађују 0.25% без обзира на депозитну активност.0.25% је више од онога што многе банке нуде, али не тако високо као већина најбољих онлајн штедних рачуна са високим приносом.

Бонус до $100. Клијенти могу да зараде бонус до 100 УСД ако ураде следеће: Између 1. марта и 30. априла, клијенти морају да се упишу у директан депозит и да имају најмање 1000 УСД депонованих у наредних 30 дана. Бонус је доступан и новим и постојећим клијентима који раније нису имали директан депозит.

„Трезови“ одвајају уштеду од потрошње. Трезори помажу да се готовина подели у оквиру СоФи Монеи налога тако да клијенти могу да штеде за различите циљеве. То нису различити рачуни; уместо тога, клијенти могу имати до 20 трезора у оквиру свог СоФи Монеи налога.

Аутоматизовани прегледи штедње. Купци који користе своју СоФи дебитну картицу могу аутоматски заокружити своје куповине на најближи долар, са разликом увученом у један од њихових СоФи трезора.

Бесплатан приступ банкомату. СоФи је део Аллпоинт мреже банкомата, која омогућава бесплатан приступ за више од 55.000 банкомата. Ако користите банкомат треће стране, неће вам бити надокнађене накнаде које имате, осим ако нисте отворили свој налог пре 9. јуна 2020. године, у ком случају ће вам све накнаде за банкомат бити надокнађене у складу са претходном политиком СоФи-ја. СоФи такође не наплаћује сопствене накнаде за банкомат (подложно променама) нити накнаде за иностране трансакције.

Бесплатне физичке провере. Ако вам је и даље потребан повремени чек за изнајмљивање или друга плаћања, СоФи чини чекове доступне бесплатно.

Федерално осигурање до $1.5 милиона. Пошто СоФи није банка, она преноси средства једној или више од својих шест партнерских банака како би федерално осигурала ваш новац. Свака банка осигурава до 250.000 долара.

Више начина да финансирате свој рачун. Клијенти могу депоновати чекове преко мобилног телефона, поставити директан депозит или пренети средства са спољног рачуна. Такође могу да полажу готовину преко услуге треће стране која се зове Греен Дот, доступна код продаваца као што су Валгреенс и 7-Елевен.

Без накнаде за прекорачење. Ако примате 1.000 УСД или више у виду месечних директних депозита, аутоматски сте уписани у покриће прекорачења које покрива до 50 УСД без накнаде. Ваш следећи директни депозит ће бити примењен на ваш негативни салдо. Ако се не квалификујете за покриће прекорачења, СоФи једноставно одбија било коју трансакцију када немате довољно средстава да је покријете.

Понуде за поврат новца. СоФи даје купцима могућност да зараде новац назад на различитим категоријама куповине.

Недостаци 

Накнаде за готовинске депозите. Готовински депозити се прихватају само на локацијама Греен Дот. Постоји накнада до 4 долара.95 за сваки готовински депозит.

» Шта је рачун за управљање готовином? Погледајте НердВаллет-ов водич за овај банкарски производ.

Искуство потрошача

5.0/5.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у СоФи

Упсидес

Солидно веб искуство. СоФи-јева веб локација има детаљна често постављана питања и олакшава увид у накнаде за рачун и каматне стопе. Мобилне апликације су високо оцењене.

Корисно праћење потрошње. И веб-сајт и мобилне апликације имају уређај за праћење потрошње под називом Релаи, који вам омогућава да повежете налоге које имате у СоФи-у и другим финансијским институцијама и видите слику на високом нивоу о вашим финансијама.

Више канала подршке. СоФи нуди ћаскање уживо и телефонску услугу уживо од 5 сати.м. до 7 стр.м. ПТ од понедељка до четвртка и 5 ујутро.м. до 5 стр.м. ПТ од петка до недеље.

Недостаци

Нема грана. СоФи је финансијска компанија само на мрежи, тако да корисничка услуга лицем у лице није доступна.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here