СоФи вс. Лични зајмови ЛендингЦлуб: како се упоређују

За зајмопримце са одличним кредитом и великим приходом, СоФи-ју дајемо предност у односу на ЛендингЦлуб јер нуди нижи распон стопа плус без накнада и већу флексибилност отплате.

Ево упоредног поређења СоФи-ја и ЛендингЦлуб-а. Увек препоручујемо зајмопримцима да упореде услове кредита, стопе и карактеристике пре него што се пријаве.

СоФи вс. ЛендингЦлуб на први поглед

» ВИШЕ: Лични кредити за добар кредит

СоФи може бити боља опција ако:

  • Ваш кредитни резултат и приход су довољно јаки да вам донесу најнижу стопу

  • Не желите никакве накнаде за повлачење или кашњење

  • Желите велики кредит или зајам са варијабилном каматном стопом

Основана 2011. године, СоФи је онлајн финансијска компанија која нуди личне зајмове, као и рефинансирање студентских кредита, хипотеке и финансијско планирање. Нуди личне зајмове до 100.000 УСД, што је необично велики износ зајма међу онлајн зајмодавцима.

Како се квалификовати: СоФи захтева минимални кредитни резултат од 680; његови зајмопримци углавном имају кредитни резултат од 700 или више. Компанија такође узима у обзир приход и слободан новчани ток, односно колико вашег прихода остане након трошкова.

Можете се пријавити са ко-апликантом, што вам може помоћи да се квалификујете за кредит или да добијете нижу стопу. Коподносиоци захтева морају да живе на истој адреси, према СоФи-ју, а оба подносиоца захтева су солидарно одговорна за отплату кредита.

Време до финансирања: СоФи кредити се обично финансирају за седам дана од почетка апликације; заједничке апликације могу потрајати мало дуже.

Трошкови: СоФи нуди кредите са фиксном и променљивом каматном стопом по годишњим процентима које се крећу од око 6% до 20% са попустом за аутоматско плаћање од једне четвртине процентног поена.

Стопе на кредите са варијабилном каматном стопом могу да се мењају на основу тржишних каматних стопа, али укључују ограничења. СоФи кредити не садрже накнаде за отплату, казне за превремену отплату, накнаде за кашњење или прекорачење.

Флексибилност отплате: СоФи омогућава зајмопримцима са кредитима са фиксном каматном стопом да промене рокове доспећа. Компанија вам такође омогућава да се пријавите за одштету (привремену обуставу плаћања) на три месеца у исто време ако изгубите посао не својом кривицом. На суспендоване кредите и даље се прикупљају камате.

Добра опција за: СоФи кредити најбоље функционишу за консолидацију дуга и финансирање великих једнократних трошкова, као што су побољшања дома. Зајмодавац нуди високе износе задуживања, ниске стопе и флексибилне услове отплате. Требаће вам добар кредит и јак приход да бисте се квалификовали.

Проверите цене на СоФи

ЛендингЦлуб може бити боља опција ако:

  • Желите мањи кредит

  • Имате успостављену кредитну историју и добру кредитну способност

  • Имате низак однос дуга и прихода

ЛендингЦлуб повезује зајмопримце са инвеститорима преко свог онлајн тржишта. Његови зајмови се крећу од 1.000 до 40.000 долара и могу се користити за многе сврхе, укључујући консолидацију дуга, побољшања дома, финансирање аутомобила и медицинске трошкове.

Како да се квалификујете: ЛендингЦлуб прихвата кандидате са нижим кредитним резултатом од СоФи; његов минимални кредитни резултат је 600. Кандидати такође морају имати најмање три године кредитне историје и однос дуга према приходу мањим од 40% за појединачне кандидате.

Као и СоФи, ЛендингЦлуб нуди заједничке апликације. Комбиновани ДТИ однос зајмопримаца мора бити испод 35%.

Време до финансирања: Цео процес, од пријаве до одобрења зајма и финансирања, може да траје између три и седам дана.

Трошкови: АПР ЛендингЦлуб-а се креће од око 11% до 36%. Ово укључује једнократну накнаду за отплату између 2% и 6%, која се одбија од средстава зајма. ЛендингЦлуб такође наплаћује накнаду за кашњење ако плаћање касни више од 15 дана.

Директно плаћање поверилаца: За зајмопримце који консолидују дуг, ЛендингЦлуб нуди директно отплату кредитора. У ту сврху можете искористити до 80% износа кредита.

Добра опција за: кредити ЛендингЦлуб-а најбоље раде за консолидацију дуга, зајмопримце са добрим кредитом и оне који желе да се пријаве са заједничком апликацијом. Захтева нижи минимални кредитни резултат да би се квалификовао и лабавији захтеви за приход од СоФи-ја, али такође носи већи распон АПР-а.

Проверите цене у ЛендингЦлуб-у

Купујте за најбољи лични зајам

Ако имате добру кредитну способност, најбоље је да упоредите зајмове од СоФи-а и ЛендингЦлуб-а са другим зајмодавцима како бисте били сигурни да ћете добити стопу и услове који вам најбоље одговарају. Кликните на дугме испод да бисте се унапред квалификовали на НердВаллет-у и добили персонализовану стопу од више зајмодаваца.

Претквалификујте се на НердВаллет-у

Оцене НердВаллет-а за личне зајмове додељују бодове зајмодавцима који нуде функције прилагођене потрошачима, укључујући: меку проверу кредита, без накнада, транспарентност стопа и услова зајма, флексибилне опције плаћања, приступачну корисничку услугу, извештавање о уплатама кредитним бироима, и финансијско образовање. Такође узимамо у обзир број притужби поднетих агенцијама као што је Биро за финансијску заштиту потрошача. Ова методологија се примењује само на зајмодавце који ограничавају каматне стопе на 36%, максимална стопа с којом се финансијски стручњаци и заговорници потрошача слажу да је прихватљиво ограничење да зајам буде приступачан. НердВаллет не прима надокнаду за наше рецензије. Прочитајте наше уредничке смернице.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here