Преглед зависника од анкета: онлајн анкете

Ево других ствари које треба да знате о Сурвеи Јункие-у.

Како је то

Сурвеи Јункие се више осећа као агрегатор него као сајт за истраживање, па ако сте икада користили друге агрегаторе, вероватно ћете видети нека позната имена. Током пет дана колико сам тестирао сајт, наишао сам на анкете Ипсос и-Саи и ВИП Воице, између осталих.

Сурвеи Јункие укључује опсежну анкету профила која тврди да помаже сајту да пронађе анкете које одговарају вашој демографији. Сајт нуди 25 поена за регистрацију и 50 поена за демографску анкету. Када сам се квалификовао за анкете, биле су занимљиве и имале су високу вредност. Пошто сам био преусмерен на сајтове трећих страна, морао сам да пружим исте основне информације за сваку анкету.

Анкете за које сам се квалификовао биле су занимљиве и обично су одузимале мање времена од процењеног. Кориснички интерфејс главног сајта је чист и пријатан, па чак и када сам био дисквалификован, било је лако пронаћи следећу анкету.

Као и код сличних веб локација, понекад би ме Сурвеи Јункие послао на сајт треће стране где бих био ухваћен у петљу дисквалификација. Али то се није догодило довољно да би то била озбиљна непријатност.

Пратите сав свој новац НердВаллет прати све ваше токове прихода и рачуне потрошње — све на једном месту. ПРИЈАВИ СЕ

Стопа успеха

Од 63 анкете, квалификовао сам се за њих 12. Ово је 19% успеха. Ја сам слободна жена у својим 20-им и живим у урбаној области, тако да је овај или било који број фактора могао да утиче на моју стопу квалификација. У поређењу са неким другим сајтовима, много ређе сам био дисквалификован због основних демографских података, а уместо тога сам био покренут због ствари као што су куповне навике или ТВ преференције.

Чак и ако вас дигну, Сурвеи Јункие вам даје три бода за покушај. Не постоји ограничење колико пута можете пожњети ту утешну награду. Али ако сте изостављени из анкете јер је достигао капацитет или је веб локација треће стране покварила, Сурвеи Јункие то не региструје као дисквалификацију.

Исплата

Иако сам лакше зарадио поене на Сурвеи Јункие него на било ком другом сајту, имао сам теже време да добијем награде. Сајт има праг од 10 УСД или 1000 поена. Поени вреде 1 цент сваки, а Сурвеи Јункие то приказује на својој контролној табли. У мојих пет сати са сајтом, нисам достигао тај праг. Стигао сам до 8 долара.62, али 75 центи од тога је дошло од бонуса за регистрацију и анкете о профилу. Одузимајући овај бонус, зарадио сам стопу од 1 УСД.57 на сат.

Одлучио сам да пређем ограничење од пет сати и наставио сам да узимам анкете док нисам достигао 10 долара да бих могао да видим како процес откупа функционише. Тржиште је било једноставно и свему на њему је додељена новчана вредност, а не бодовна вредност. Када сам отишао да откупим своју куповину, сајт ме је замолио за моју адресу да би потврдио мој идентитет, што сам оклевао да урадим.

Контактирао сам корисничку подршку и добио одговор у року од неколико сати. У одговору је поновљено да су им информације потребне да би „спречили непоштене активности.” Када сам им дао своју адресу, могао сам без проблема да откупим своје бодове за Амазон поклон картицу.

Пресуда

Сурвеи Јункие има добро дизајнирану платформу, једноставан систем награђивања и бољу проверу анкете од било које друге веб локације коју сам користио. Тешко је зарадити много новца преко било које од ових сајтова, али ако желите да га испробате, Сурвеи Јункие нуди пријатније искуство од већине. Ако тражите ниже граничне вредности за исплату награде, погледајте наш преглед сајтова на којима можете да учествујете у анкетама за новац.

Без обзира који сајт покушате, размислите о постављању засебне е-поште само за ове сајтове. Сурвеи Јункие ми је послао 22 е-поруке у периоду од пет дана, а ове понуде могу да вам запуше лично пријемно сандуче. Обавезно инсталирајте софтвер за заштиту од малвера, у случају да вас агрегатор одведе на нежељену локацију. И запамтите да правите паузе када осетите да су вам очи или мозак уморни.

Ако одлучите да анкете нису за вас, постоји много других начина да зарадите новац.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here