Свагбуцкс рецензија: Ево колико можете очекивати да ћете зарадити

Ако сте тражили начине да зарадите новац на мрежи, велике су шансе да сте чули за Свагбуцкс. Сајт за награде има више од 20 милиона регистрованих корисника који могу да зарађују поене анкетирањем, играњем игрица, куповином и гледањем видео записа. Ови поени се могу заменити за готовину или разне поклон картице.

Али честе дисквалификације отежавале су зарађивање поена и искориштавање експанзивног тржишта сајта.

Ево још онога што сам пронашао након недељу дана испробавања Свагбуцкс-а.

Пратите сав новац који зарађујете. Прегледајте све предности готовине, картица и банковних рачуна на први поглед. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈ ТОК ГОТОВИНЕ

Како функционише Свагбуцкс

Одељак за анкете Свагбуцкс-а је скуп других сајтова, што му даје предност у односу на конкуренте у огромној количини анкета које нуди. Бићете послати на сајтове као што су Ипсос и-Саи, ГлобалТестМаркет и Куалтрицс, између осталих.

““Компанија можда тражи одређени подскуп ваше демографске категорије који вам не одговара.” ”Хал Лублин, директор маркетинга препорука у Свагбуцксу

Свагбуцкс нуди опсежну анкету о профилу која тврди да помаже сајту да пронађе боља подударања за вашу демографију. Упркос томе, квалификовао сам се за само неколико анкета које сам покушао. А пошто су анкете биле треће стране, ипак сам морао сваки пут да унесем основне демографске податке.

„Што се тиче анкета, док вам ваше предквалификације дају анкете за које постоји велика вероватноћа да ћете их попунити, нема гаранције, а компанија можда тражи одређени подскуп ваше демографске категорије који се не уклапа ви“, рекао је Хал Лублин, директор маркетинга препорука у Свагбуцксу, у мејлу.

Много анкета — и одбијања

Квалификовао сам се за седам од 65 анкета које сам покушао да урадим, што ми је дало стопу успеха од 10.8%. Понекад ће вас Свагбуцкс послати на сајт партнера који има сопствени систем бодова и ток анкете. То значи да можете бити ухваћени у круг квалификација анкете на другом сајту на неколико минута, само да бисте били избачени назад у Свагбуцкс без бодова за то.

Било је тешко тачно рећи шта ме је дисквалификовало из сваке анкете. Понекад је био потребан само клик на анкету пре него што сам био дисквалификован. Као и код свих анкетних сајтова, то би могло бити нешто једноставно као моја демографија. Ја сам жена у својим 20-има која је сама и живи у урбаном подручју. Понекад анкете траже људе који нису попут мене.

Ако се поново покренете директно на Свагбуцкс, сајт вам даје један „СБ“ поен за покушај. Међутим, након пет дисквалификација, нећете добити више надокнаде за неуспеле анкете до следећег дана.

89 центи на сат

Свагбуцкс вам омогућава да искористите СБ бодове за поклон картице различитим предузећима, као што су Амазон, Хулу, Оливе Гарден, Старбуцкс, Стеам и Таргет. Такође можете донирати у добротворне сврхе. У време када сам користио сајт, било је 586 опција за награду.

Стопа конверзије за СБ поене је упоредива са другим сајтовима. За већину награда, један СБ поен вреди 1 цент. Свагбуцкс понекад нуди попусте на одређене награде, што може довести до вредности СБ поена на око 10 центи по боду.

“Стопа конверзије за СБ поене је упоредива са другим сајтовима. За већину награда, један СБ поен вреди 1 цент.”

На крају мојих пет сати, постигао сам 444 СБ поена. Уз претпоставку вредности од пенија по СБ поен, то значи да сам зарадио стопу од 89 центи по сату. Отплатио сам већину својих поена за Амазон дигиталну поклон картицу од 3 УСД, за коју ми је речено да ће ми бити испоручена за 10 до 14 дана. Моја поклон картица је стигла мејлом за седам дана.

Лепе награде, ако их можете добити

Иако је Свагбуцкс популаран међу анкетарима, открио сам да је стопа дисквалификације висока као на многим сличним сајтовима. Поврх тога, контролна табла није била интуитивна и проблеми са партнерима трећих страна изазвали су забуну.

Али Свагбуцкс је понудио шири спектар награда, иу погледу цене и садржаја, него било која друга веб локација коју смо тестирали. Дакле, ако вам не смета испитивање, Свагбуцкс може бити атрактивна опција. Такође можете погледати наш преглед других сајтова који корисницима омогућавају да полажу анкете за новац.

Полагање анкета је лако, али је тешко зарадити много новца од тога. Могли бисте провести сате на овим сајтовима и видети мало заузврат. Ако одлучите да покушате, размислите о постављању адресе е-поште посебно за сајтове са анкетама како понуде не би закрчиле ваше лично пријемно сандуче. Такође, инсталирајте софтвер за заштиту од малвера на свој рачунар, за случај да наиђете на нежељену веб локацију. И правите редовне паузе да бисте одморили очи и мозак.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here