3 најбоља ТриНет такмичара у 2021,

ТриНет пружа свеобухватне кадровске и платне услуге за преко 16.000 малих и средњих предузећа широм земље. И мислимо то када кажемо свеобухватно: као клијент ТриНет-а, можете имати приступ услугама за обрачун плата са пуним услугама, ХР консалтингу, администрацији осигурања и бенефиција и управљању трошковима и алатима за рад и присуство, чему ви и ваши запослени можете приступити из апликације и онлајн контролне табле.

ТриНет такође пружа посвећене стручњаке за смањење ризика за сваку од својих доступних услуга, што осигурава да њихови клијенти остану изнад одбора у својим процесима и доношењу одлука. Јасно је да има смисла да ТриНет буде на врху ваше листе када истражујете ХР провајдере - али постоји много ТриНет конкурената које бисте такође требали размотрити.

Пошто је ТриНет свеобухватан, ова услуга није нужно права за сваког власника малог предузећа. Ако погледате нашу ТриНет рецензију, видећете да је главни недостатак који смо пријавили цена – пошто ТриНет обједињује своје услуге, трошкови се могу брзо сабрати. Власницима веома малих предузећа једноставно можда неће требати цео спектар услуга које ТриНет нуди, у ком случају могу да пронађу решења која су јефтинија, ефикаснија и пружају интуитивнију технологију (што је још један недостатак који смо приметили код ТриНет-а).

У овом чланку ћемо вас провести кроз три најбоља ТриНет конкурента за власнике малих предузећа. Све три ове платформе пружају комбинацију услуга људских ресурса и платног списка (и више), и сигурни смо да су вредне вашег разматрања.

3 најбоља ТриНет конкурента за власнике малих предузећа

Унапред ћемо проћи кроз три најбоља ТриНет конкурента које можете погледати, укључујући главне карактеристике сваког провајдера, цене и друге информације које треба да знате.

1. Паицхек

Од свог почетка 1971. године, Паицхек је постао једно од најпознатијих и најпоузданијих имена у решењима за обрачун плата за власнике малих и средњих предузећа (тренутно опслужује око 605.000 власника малих предузећа) — тако да би било погрешно да ово не укључимо институција на листи најбољих добављача платног списка. Овај провајдер услуга послодавца је такође високо оцењен. Паицхек има оцену А+ на Беттер Бусинесс Буреау анд Инц. прогласио је Паицхек Флек свеукупним најбољим решењем за оутсоурцинг људских ресурса за мала предузећа.

Паицхек је упоредив са ТриНет-ом у њиховом огромном спектру услуга, али посебно за власнике малих предузећа, он заправо нуди три, одвојене платформе: једну за самозапослене појединце, другу за предузећа са до девет запослених и другу за предузећа са 10 запослених. на 49 запослених. (Одатле су њихова решења прилагођена предузећима са 50 до 10.000+ запослених). Дакле, без обзира на величину вашег предузећа или стопу раста, сигурно ћете пронаћи услугу која вам је потребна уз Паицхек.

Паицхек карактеристике

За бољу представу о томе шта Паицхек може да уради за ваше пословање, ево кратког прегледа главних функција Паицхек Флек-а, њиховог плана платног списка дизајнираног за мала предузећа:

 • Унесите податке о платном списку на мрежи или путем мобилне апликације.

 • Аутоматска администрација пореза на зараде (Паицхек ће израчунати, платити и пријавити савезне, државне и већину пореза на зараде у ваше име).

 • Алати за праћење радног времена.

 • Администрација бенефиција.

 • Услуге усклађености.

 • Администрација евиденције.

 • Услуге запошљавања.

 • Администрација бенефиција.

 • Групно и индивидуално здравствено осигурање.

 • Пословно осигурање.

 • Осигурање одштете радника.

 • Портал за самопослуживање запослених.

Али то је само загребање површине. Паицхек може да пружи додатне услуге као што су обрада плаћања, услуге онлајн маркетинга и услуге оснивања. Паицхек такође може да пружи више практичне подршке за људске ресурсе, било у облику наменског консултанта за људске ресурсе или као ПЕО за власнике предузећа који желе да у потпуности пренесу своје ХР процесе. Власници предузећа такође могу да интегришу компатибилан софтвер за људске ресурсе, радно време и евиденцију и рачуноводство у своју Паицхек платформу како би могли додатно да поједноставе своје процесе.

Паицхек цене

Као и већина решења за људске ресурсе и платне спискове, Паицхек не ставља своје цене лако доступним на своју веб локацију, јер се цене заснивају на величини вашег предузећа и које њихове услуге желите да користите. Можете добити бесплатну понуду тако што ћете пружити основне информације о свом послу или путем обрасца на мрежи или позивом и разговором са представником продаје.

2. АДП

Најстарија и највећа компанија за људске ресурсе и обрачун плата у држави, АДП је почела као процесор платних спискова 1949. године и од тада се проширила на пружање свеобухватних ХР решења за 700.000 власника предузећа (према њиховим подацима, АДП плаћа једног од сваких шест запослених у Сједињеним Државама.С.).

Као што можете замислити, услуге АДП-а су једнако свеобухватне као и Паицхек-ове и ТриНет-ове. И иако је компанија стара преко 70 година, у потпуности је прилагођена технолошком добу са њиховим системом обрачуна зарада заснованим на облаку. То значи да можете аутоматски да управљате свим услугама АДП-а које користите – било да се ради о платном списку, кадровским пословима, радном времену и присуству, бенефицијама или више – у потпуности са свог рачунара, таблета или телефона. Такође је вредно поменути да АДП добија скоро савршене рецензије на главним платформама за рецензије: Цаптерра, Г2 Цровд и ГетАпп сви дају АДП у просеку 4.5 од 5 звездица.

Као што можете замислити, АДП је опремљен да служи предузећима свих величина: мала (један до 49 запослених), средња (50 до 999 запослених) и предузећа (1.000+ запослених). Али овде ћемо се дотакнути неких главних функција доступних посебно за мала предузећа.

АДП карактеристике

АДП је познат пре свега као пружалац платних услуга и нуди четири пакета за обраду платног списка само за мала предузећа. Сва четири пакета ће аутоматски обрачунати, одбити и платити порез у ваше име; води платни списак; аутоматски креирати и слати потребне пореске формуларе; и плаћајте своје запослене путем платне картице, папирног чека, директног депозита или Виса-а. У зависности од тога за који план платног списка се пријавите, такође ћете добити одређене пакете ХР услуга.

Ево кратког прегледа шта још сваки АДП пакет платног списка за мала предузећа може да понуди:

 • Основно: основне услуге обрачуна плата и пореза на зараде, плус портал за самопослуживање запослених и пријем нових радника.

 • Побољшано: Све што је укључено у Ессентиал план, плус безбедно потписивање чекова, државно осигурање од незапослености, провере прошлости и ЗипРецруитер налог.

 • Завршено: Све укључено у Унапређени план, плус приступ телефону и е-пошти посвећеним стручњацима за људске ресурсе и додатна обука за људске ресурсе, алати и документи.

 • ХР Про: Све укључено у комплетан план, плус више подршке за људске ресурсе.

АДП може да пружи неколико услуга послодавцима мимо онога што се нуди у њиховим плановима платног списка, укључујући:

 • Време и присуство.

 • Пензиони планови (401(к), СЕП ИРА или СИМПЛЕ ИРА).

 • Пословно осигурање.

 • Осигурање одштете радника.

 • Групно здравствено осигурање.

 • Телефонска линија за људске ресурсе.

 • Делимично ХР оутсоурцинг.

 • Потпуни ХР оутсоурцинг на АДП-ово ПЕО решење.

АДП клијенти такође могу да искористе предности АДП Маркетплаце-а, „дигиталне ХР продавнице“ где можете да претражујете и преузимате компатибилне ХР апликације независних произвођача. Можете лако да претражујете у складу са решењем које вам је потребно (као што су администрација бенефиција, регрутовање и укључење или ПОС интеграција), индустрија или величина.

АДП цене

Мораћете директно да контактирате АДП да бисте добили бесплатну понуду. Цене варирају у зависности од тога који пакет платног списка изаберете, величине вашег предузећа, колико често покрећете платни списак и других фактора.

Такође, имајте на уму да АДП Рун планови наплаћују основну накнаду плус накнаду по запосленом сваки пут када покренете платни списак — тако да ако имате пуно запослених и/или често водите платни списак, трошкови за ову услугу могу се брзо повећати.

3. Густо

Док ТриНет, Паицхек и АДП сви могу да служе власницима малих предузећа, Густо је првенствено дизајниран за најмања мала предузећа. Његове понуде нису нужно тако робусне као претходна три провајдера платних услуга, али ова платформа све у једном и даље нуди све услуге обрачуна плата, бенефиције, осигурање и подршку људских ресурса које су потребне новим или веома малим предузећима. Густо се такође може похвалити најлакшим и најинтуитивнијим корисничким интерфејсом на овој листи: Овај софтвер заснован на облаку је модеран, модернизован и веома јасно дизајниран за (и за) предузетнике 21. века.

Густо карактеристике

Густо нуди три плана који укључују комбинацију платног списка и ХР услуга, дизајнираних да одговарају предузећима све веће величине и потреба. Сви планови укључују комплетне услуге обрачуна плата, укључујући аутоматско обрачунавање и пријаву пореза на зараде, осигурање усклађености са платним списком, директне депозите, портале за самопослуживање запослених, администрацију бенефиција и компензација радника и различите нивое кадровске подршке.

Ево детаљнијег погледа на друге функције Густо сервисног плана.

 • Цоре: Најосновнија и најприступачнија опција, Цоре клијенти добијају све што је горе објашњено, као и приступ неограниченој подршци путем е-поште, ћаскања и телефона.

 • Комплетно: Заједно са свиме што је укључено у Цоре план, Цомплете клијенти добијају напредније ХР алате као што су ПТО одобрења, понуде за запослене и подршка за укључивање, именике запослених и анкете, уграђене алате за праћење времена и ПТО политике и захтеве и одобрења за слободно време.

 • Цонциерге: Најсвеобухватније решење за људске ресурсе, клијенти Цонциерге имају приступ посвећеним ХР професионалцима, наменском тиму за корисничку подршку и комплетном ХР ресурсном центру.

Власници предузећа који имају уговараче и немају запослене у В-2 могу се одлучити за свој план извођача, који наплаћује 6 долара по уговарачу месечно.

Без обзира на то који план одаберу, Густо клијенти такође могу да изаберу одређене додатне услуге за било који од ова три плана услуга, укључујући здравствене бенефиције, планове за пензионисање, осигурање радника, 529 планове штедње на факултетима и штедне рачуне са повлашћеним порезом, укључујући ХСА, ФСАс и бенефиције за путнике.

Густо прицинг

Оно што Густо заиста издваја од конкурената је његова транспарентна структура цена, која остаје конзистентна у свим плановима услуга (за разлику од прилагођених цена које већина других пружалаца услуга кадровских и платних спискова има):

 • Језгро: 39 УСД месечно, плус 6 УСД по особи месечно.

 • Комплетно: 39 УСД месечно, плус 12 УСД по особи месечно.

 • Консијерж: 149 долара месечно, плус 12 долара по особи месечно.

Додатне услуге коштају додатно, али те цене су јасно разграничене на веб локацији Густо. Такође, имајте на уму да накнаде за раднике и здравствене бенефиције не коштају административне таксе; плаћаћете само премије.

Који ТриНет конкурент је прави за ваш посао?

Ако поседујете веома мало предузеће са само неколико запослених, или ако запошљавате само извођаче, вероватно бисмо препоручили да Густо користите као добављача платних спискова и кадровских услуга због његове лакоће коришћења, јасног модела цена и једноставног интерфејса.

Осим тога, АДП и Паицхек (и ТриНет) су прилично упоредиви у својим доступним услугама; и сви имају прилагођене цене засноване на понудама. Дакле, углавном, одлука која од ових платформи за услуге послодавца је исправна за ваше пословање ће се свести на цену, која вам платформа нуди услуге које желите и које су вам потребне и колико се удобно осећате користећи интерфејс ваше платформе.

Једини начин да са сигурношћу сазнате који од ових ТриНет конкурената ради за вас је да контактирате њихове продајне представнике, добијете понуду и искористите прилику да поставите сва питања која имате о њиховим услугама.

Овај чланак се првобитно појавио на Фундери, подружници НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here