Најбоље хотелске кредитне картице које нуде бесплатне ноћи поводом годишњице“,

Хотелске кредитне картице вам, наравно, могу зарадити бодове за бесплатан боравак. Али неки од најбољих производа у овој категорији иду даље, нудећи аутоматски бесплатно ноћење сваке године власницима картица, одвојено од бодова које сте зарадили.

Или, уместо потпуно бесплатне награде за ноћење, друге картице могу понудити „путеве“ до ове годишње погодности – рецимо, праг потрошње који можете достићи да бисте зарадили бенефицију, или бонус бодове за годишњицу који могу бити довољни да покрију боравак , или нека комбинација ова два.

Да будемо јасни, "бесплатно" заправо није потпуно бесплатно. Све ове картице долазе са годишњим накнадама које се морају платити пре него што можете уживати у погодностима. Али у већини случајева, вредност тог бесплатног ноћења може више него да надокнади годишње трошкове ношења картице.

Ево неких врхунских хотелских картица које нуде бесплатан боравак - или начин да их ухватите - сваке године.

» ВИШЕ: Колико вреде ваши хотелски бодови?

Хотелске кредитне картице са бесплатним ноћењима за годишњицу (или пут до једне)

Аутоматско бесплатно ноћење

  • Ворлд оф Хиатт кредитна картица

  • Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитна картица

  • Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица

  • ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица

  • Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица

Бесплатна ноћ ако потрошите довољно

  • Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

  • Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица

Поени за годишњицу за бесплатно вече

  • Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица (поново)

  • Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Плус кредитна картица

  • Бест Вестерн Ревардс® Премиум Мастерцард®

Штреберски савет: Картице које нуде бесплатну ноћну потврду сваке године обично захтевају да прво платите годишњу накнаду. Обично ћете добити е-поруку када бесплатно вече буде спремно за коришћење, заједно са детаљима о томе када и где се може користити и када истиче.

Ворлд оф Хиатт кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна предност: годишњи сертификат о бесплатном ноћењу, добар у било ком Хиатт хотелу до категорије 4. Осим тога, нуди прилику да зарадите друго бесплатно ноћење када потрошите 15.000 долара годишње, такође добро до категорије 4. Примењују се услови.

Годишња накнада: 95 УСД.

Бонус: Освојите 30.000 бонус поена након што потрошите 3.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. Плус, до 30.000 додатних бонус поена тако што ћете зарадити укупно 2 бонус поена за сваки потрошен долар у првих 6 месеци од отварања налога на куповине које обично зарађују 1 бонус поен, на потрошених до 15.000 долара.

Зашто нам се свиђа: Две године заредом, Ворлд оф Хиатт кредитна картица је освојила награду НердВаллет за најбољу хотелску кредитну картицу захваљујући низу погодности, укључујући годишњи сертификат о бесплатном ноћењу. Иако Хиатт-ов отисак хотела није тако велик као неки конкуренти као што су Марриотт и Хилтон, можете пронаћи некретнине достојне дестинације да бисте користили свој бесплатни сертификат широм света, укључујући (од децембра 2020.) Парк Хиатт Истанбул , Елиза Јане у Њу Орлеансу, Гранд Хиатт Мелбоурне и Тхе Цонфиданте Миами Беацх. Није тешко пронаћи собу за откуп сертификата о којој би коштало више од годишње накнаде.

Штреберски савет: Почевши од јануара 2022. године, власници Ворлд оф Хиатт кредитне картице могу да зараде бесплатно ноћење након што потроше 15.000 долара на куповине током календарске године, уместо годишњице власника картице.

» ВИШЕ: Комплетан преглед кредитне картице Ворлд оф Хиатт

Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна предност: Годишњи сертификат за бесплатно ноћење, добар за боравак у хотелу Марриотт до 35.000 поена.

Годишња накнада: 95 УСД.

Бонус: Освојите 3 бесплатна ноћења (свако ноћење вреднује до 50.000 поена) након квалификованих куповина + 10Кс укупан број поена за куповине које испуњавају услове у одабраним категоријама.

Зашто нам се свиђа: Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитна картица нуди повећане награде у објектима Марриотт-а и за свакодневну потрошњу, а с обзиром на величину ланца, нећете имати проблема да пронађете Марриотт близу вас да искористите своје годишње бесплатно ноћење потврда. Добро је за боравак у Марриотт хотелу до 35.000 поена, што би од децембра 2020. укључивало стандардну цену за објекте категорије 5 као што су Атланта Марриотт Маркуис, Мицхиган'с Инн ат Баи Харбор или Санта Инез Валлеи Марриотт у Калифорнији. (Марриотт-ов програм има табелу награда која нуди различите цене за време највећег и ван вршног оптерећења.)

» ВИШЕ: Потпуна рецензија Марриотт Бонвои Боундлесс® кредитне картице

Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна предност: Годишња награда за бесплатно ноћење у вредности до 50.000 поена. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Годишња накнада: 450 УСД.

Бонус: Освојите 75.000 Марриотт Бонвои бонус поена након што користите нову картицу за куповину од 3000 УСД у прва 3 месеца. Поред тога, зарадите до 200 УСД кредита за куповину у У.С. Ресторани у првих 6 месеци чланства на картици. Услови се примењују.

Зашто нам се свиђа: Да, Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица носи огромну годишњу накнаду. Али за Марриотт ентузијасту који остане у ланцу чак и само неколико пута годишње, богате награде и луксузне погодности картице могу више него да надмаше ту накнаду. Међу тим погодностима: Сваке године када држите картицу, добићете бесплатну награду за ноћење у вредности до 50.000 поена. Примењују се услови. Ако сте желели највећи прасак за свој новац, могли бисте да изаберете да останете у хотелу категорије 7 као што је Тхе Ритз-Царлтон на острву Амелиа, Флорида, у време ван шпица (од децембра 2020.). Осим тога, добићете до 300 УСД кредита годишње када користите картицу за куповину у Марриотт објектима који испуњавају услове. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Комплетна рецензија Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картице

ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна предност: Ноћ годишњице сваке године када обновите картицу, добра за до 40.000 поена. Поред тога, можете да зарадите бонус поене сваке године годишњице налога тако што ћете достићи праг потрошње. Примењују се услови.

Годишња накнада: 0 УСД увод за прву годину, затим 89 УСД.

Бонус: Освојите 150.000 бонус поена након што потрошите 3.000 УСД на куповине у прва три месеца од отварања налога.

Зашто нам се свиђа: Ако често посећујете брендове ИХГ као што су Холидаи Инн, ИнтерЦонтинентал, Кимптон и други, ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица може понудити велику вредност за умерену годишњу накнаду, укључујући ноћење годишњице сваке године. Цене награда варирају за програм ИХГ Ревардс Цлуб, тако да ће соба коју можете освојити за 40.000 поена зависити од локације и сезоне. Од децембра 2020. можете пронаћи собу у историјском хотелу Виллард ИнтерЦонтинентал Васхингтон, Д.Ц.; модеран хотел Индиго у Единбургу, Шкотска; или тропско одмаралиште ИнтерЦонтинентал Пресиденте Цанцун. Поред годишњег бесплатног ноћења и могућности да зарадите бонус бодове за годишњицу, такође ћете добити јединствену погодност: Платите три ноћења користећи своје бодове и свако четврто ноћење у истом хотелу ће аутоматски бити бесплатно.

» ВИШЕ: Комплетан преглед ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитне картице

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица

Кључна предност: Бесплатна награда за ноћење за викенд сваке године. Осим тога, зарадите додатно ноћење након што потрошите 60.000 УСД на куповине на картици у календарској години. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Годишња накнада: 450 УСД.

Бонус: Освојите 150.000 Хилтон Хонорс бонус поена са Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картицом након што користите нову картицу за куповину од 4000 УСД у току прва 3 месеца чланства на картици. Услови се примењују.

Зашто нам се свиђа: Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире Цард је премијум путна картица са премијум годишњом ценом, али је пуна богатих погодности, укључујући сертификат за бесплатно ноћење. Хилтон некретнине је лако пронаћи, а за разлику од Хиатт и Марриотт сертификата, Хилтон сертификат за бесплатно ноћење се може користити у било којој доступној имовини, без обзира на категорију или стопу готовине. Примењују се услови. Квака је у томе што се мора користити за ноћни боравак викендом: петак, суботу или недељу. (Напомена: Током пандемије ЦОВИД-19, Хилтон је најавио да ће сви бесплатни сертификати за ноћење издати пре јануара. 1, 2022, биће добро за било коју ноћ у недељи, а не само за викенд.) Између многих других погодности, ту је и годишњи кредит Хилтон за одмаралиште од 250 УСД и кредит за имовину од 100 УСД. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Комплетан преглед Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картице

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна карактеристика: Бесплатна наградна ноћ за викенд када потрошите 15.000 УСД у календарској години. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Годишња накнада: 95 УСД.

Бонус: Освојите 130.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите 2.000 УСД на куповине на Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс картици у прва 3 месеца чланства на картици. Осим тога, можете да зарадите додатних 50.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите укупно 10.000 долара на куповину на картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

Зашто нам се свиђа: Картица Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® долази са скромнијом годишњом накнадом од горе поменуте премиум картице, али такође за разлику од те луксузне картице, ова не нуди аутоматски бесплатну наградну ноћ за викенд. Међутим, то вам омогућава да проведете пут до бесплатне ноћи. Примењују се услови. Док трошите, скупићете и лепу гомилу Хилтон поена, јер картица великодушно зарађује у неколико категорија свакодневне потрошње.

» ВИШЕ: Комплетна рецензија Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картице

Штреберски савет: Осим ако нисте лојалиста бренду, можда нема смисла покушавати да јурите циљ потрошње за бесплатну награду за ноћење. Хотелске картице често зарађују велике награде за куповине у оквиру тог хотелског бренда, али лоше награде у другим категоријама. Можда би вам било боље да користите општу путну картицу која не зависи од бренда као што је кредитна картица Цапитал Оне Вентуре Ревардс, која зарађује 2 миље за 1 долар на већини куповина.

Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна карактеристика: 40.000 Радиссон Ревардс поена сваке године када обновите картицу. Осим тога, зарадите до три бесплатна сертификата за ноћење сваке године ако потрошите довољно (један сертификат сваки пут када потрошите 10.000 долара, до 30.000 долара).

Годишња накнада: 75 УСД.

Бонус: До 85.000 бонус поена – добијте 50.000 поена након прве куповине плус 35.000 поена када потрошите 2.500 УСД на картицу у првих 90 дана.

Зашто нам се свиђа: Радиссон има мању мрежу од неких група хотела, али и даље има преко 1000 хотела широм света. А Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица може бити моћан пријатељ верницима Радиссон-а. За почетак, картица вам даје невероватних 40.000 поена за годишњицу сваке године када обновите своју картицу - није потребна минимална потрошња. НердВаллет вреднује Радиссон Ревардс бодове на 0.6 центи сваки. То значи да можете очекивати да добијете око 120 долара сваке године од картице која има годишњу накнаду од 75 долара. Поврх тога, картица нуди не само једну већ три шансе да зарадите бесплатан сертификат за ноћење када достигнете праг потрошње током целе године.

» ВИШЕ: Комплетан преглед Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картице

Штреберски савет: Поени за годишњицу могу се показати флексибилнијим од годишњих бесплатних сертификата за ноћење. Тачке годишњице обично нису везане ограничењима категорије; можете их користити било ког дана у недељи и обично имају много дужи рок важења него сертификати.

Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Плус кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна карактеристика: 7500 поена сваке годишњице.

Годишња накнада: 75 УСД.

Бонус: Освојите 45.000 бонус поена, довољно за до 6 бесплатних ноћења у објектима који учествују након што потрошите 1.000 УСД на куповине у првих 90 дана. Бесплатна ноћења могу захтевати до 30.000 поена по спаваћој соби у објектима који учествују и зависе од доступности. Одмаралишне таксе се могу применити и не могу се платити поенима.

Зашто нам се свиђа: Можда није тако познат као хотелски гиганти попут Марриотт или Хилтон, али Виндхам има велику мрежу од више од 9.000 хотела, укључујући брендове као што су Даис Инн, Ховард Јохнсон, Ла Куинта, Рамада, Супер 8 и више. А ако имате Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Плус кредитну картицу, аутоматски ћете зарадити 7.500 поена за годишњицу сваке године. Случајно је то основна стопа за Виндхамове некретнине најнижег нивоа. (Бесплатна ноћења са Виндхамом коштају 7.500, 15.000 или 30.000 поена по спаваћој соби.) Такође можете да користите мешавину готовине и поена за резервацију, што значи да би се те годишње бонус награде могле уместо тога ставити на скупљи хотелски откуп. НердВаллет вреднује Виндхам поене на 0.9 центи сваки. То значи да 7.500 бонус поена за годишњицу вреде отприлике 67 долара.50, тако да скоро покривају годишњу накнаду за картицу.

» ВИШЕ: Комплетан преглед кредитне картице Виндхам Ревардс® Еарнер℠ Плус

Савет за штреберке: Постоји верзија овог производа са годишњом накнадом од 0 УСД која се зове Виндхам Ревардс® Еарнер℠ кредитна картица. И док ова верзија која није „Плус“ такође може да вам донесе 7.500 поена за годишњицу сваке године, то није аутоматски. Прво морате потрошити 15.000 долара за годину дана.

Бест Вестерн Ревардс® Премиум Мастерцард®

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Кључна карактеристика: 40.000 поена када потрошите 5.000 УСД на сваких 12 обрачунских циклуса.

Годишња накнада: 89 долара.

Бонус: 80.000 поена када потрошите 3.000 УСД у прва 3 обрачунска циклуса након отварања налога, плус 40.000 поена када потрошите 5.000 УСД на сваких 12 обрачунских циклуса.

Зашто нам се свиђа: Најпознатији по својим водећим луксузним хотелима, Бест Вестерн има хиљаде објеката у више од 100 земаља и укључује више опција. Премијум кобрендирана кредитна картица ланца, Бест Вестерн Ревардс® Премиум Мастерцард®, нуди 40.000 бонус поена годишње када потрошите 5.000 УСД на картицу у 12 циклуса наплате. Колико далеко ће те тачке за годишњицу ићи ка бесплатном боравку може варирати. Бест Вестерн не објављује табелу награда, тако да ће цена наградних ноћења варирати у зависности од хотела и нивоа потражње. Много пута можете наћи бесплатно ноћење за између 20.000 и 30.000 поена, а понекад и мање.

» ВИШЕ: Комплетна рецензија Бест Вестерн Ревардс® Премиум Мастерцард®

Штреберски савет: Ова картица такође има брата или сестру са годишњом накнадом од 0 долара, Бест Вестерн Ревардс® Мастерцард®. Ова верзија која није „Премијум“ такође додељује бонус поене сваке године када потрошите 5.000 долара на њу — реткост за картицу без годишње накнаде — али је мања са 20.000 поена.

Да бисте видели цене и накнаде за Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картицу, погледајте ову страницу. Све информације о Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картици независно је прикупио НердВаллет. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица више није доступна преко НердВаллет-а. Да бисте видели цене и накнаде за Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картицу, погледајте ову страницу.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here