Премјештање У-пакета: шта треба знати

У-Пацк је компанија за селидбе контејнера која је специјализована за селидбе на велике удаљености. Утовар и истовар нису укључени у његову услугу, што га чини релативно јефтином. За оне који се крећу по земљи без много тога за паковање, то је атрактиван избор. Компанија нуди широку географску покривеност, са локацијама у свих 50 држава, Канади и Порторику.

Услуга У-Пацк Мовинг контејнера специјализована за селидбе на велике удаљености. Добили Цитат

Ево шта треба да знате пре резервације.

Услуге

У-Пацк је компанија за селидбе контејнера, а не селидбе са пуном услугом. То значи да сте одговорни за утовар и истовар својих предмета у покретни контејнер или приколицу, или да плаћате додатно за услугу треће стране да то уради.

» ВИШЕ: Највеће компаније за селидбе НердВаллет-а

Ево како то функционише:

 1. У-Пацк испоручује контејнер или приколицу до вашег стана или складишта.

 2. Имате до три дана да га учитате. Ако користите контејнер у покрету (који се зове "РелоЦубе"), ви сте одговорни за закључавање, закључавање контејнера и држање кључа.

 3. У-Пацк транспортује контејнер или приколицу до вашег одредишта.

 4. Обично имате три радна дана за истовар.

У-Пацк је специјализован за међудржавне покрете на велике удаљености, укључујући војне и факултетске потезе. Генерално не даје понуде за потезе мање од 200 миља или унутар исте државе. Могуће је слати мотоцикле у овим контејнерима и приколицама, али У-Пацк не шаље аутомобиле.

Више прегледа компанија за покретне контејнере из НердВаллет-а

У-Бок

ПОДС

Како добити понуду

За разлику од неких компанија за селидбе, У-Пацк нуди тренутне понуде које се лако могу добити на мрежи за већину међудржавних селидби на велике удаљености у У.С. Само треба да кажете у које градове се селите и из којих се крећете, када се селите и величину селидбе. Није потребно пролазак.

Ако не добијете понуду одмах, према У-Пацк-у, то може бити зато што је ваш пресељење унутар исте државе, мање од 200 миља или изван зоне сервиса У-Пацк-а, или тражите цитат преблизу датуму вашег пресељења.

Шта је укључено у основну цену?

Основна понуда коју пружа У-Пацк укључује трошкове:

 • Употреба РелоЦубе или покретне приколице. Ово вам се испоручује пре селидбе и имате три дана да га учитате.

 • Транспорт. У-Пацк транспортује ваш РелоЦубе или приколицу до вашег одредишта.

 • Нешто покрића одговорности. Ово је, међутим, прилично ограничено.

Можете додатно платити за додатне услуге, као што су утовар и истовар (који је доступан преко компаније треће стране), складиштење и додатно покриће одговорности.

Ако се селите у Канаду, Порторико или Хаваје, примењиваће се додатни порези и накнаде — које нису укључене у основну понуду.

У-Пацк прихвата кредитне картице, па размислите о плаћању картицом која је идеална за велике куповине — на пример, са великим бонусом за регистрацију или дугим периодом од 0% годишње. За разлику од других покретача, У-Пацк такође прихвата ПаиПал, опцију која би могла бити посебно уносна ако плаћате свој ПаиПал налог кредитном картицом која нуди бонус награде за такве куповине. (ПаиПал је често ротирајућа категорија бонуса од 5% на одређеним картицама). Такође је могуће добити лични зајам за трошкове селидбе.

» ЈОШ: Кретање без помоћи пријатеља? Урадите ових 5 корака

Заштита од губитка и оштећења

За разлику од компанија за селидбе са пуном услугом, компаније за селидбе контејнера и махуна као што је У-Пацк не подлежу истим захтевима за покриће одговорности као селидбе са пуном услугом. Није изненађујуће, дакле, да покриће одговорности које нуди У-Пацк није тако робусно као неке политике које нуде сељачи са пуном услугом.

Ево заштите У-Пацк-а укључује у своје основне цитате:

 • Катастрофална одговорност: Ово покрива ваше предмете по цени од 3 долара по фунти по комаду, до 60.000 долара по приколици и 75.000 долара само за одређене катастрофалне догађаје, као што су приколица или пожар РелоЦубе.

 • Одговорност превозника због немара: Ово покрива ваше предмете за 10 центи по фунти по комаду за губитак или штету узроковану немаром превозника. (Можете купити додатну покривеност да бисте ово повећали на чак 3 долара по фунти по комаду, са максимално 60.000 долара по приколици и 7.500 долара за РелоЦубе.)

Али пошто се ваше ствари налазе у закључаном РелоЦубе-у или приколици током селидбе, ова ограничена покривеност може бити мање забрињавајућа за вас. Можда постоји мањи ризик да ће појединачне кутије нестати, на пример.

Имајте на уму да У-Пацк-ове политике одговорности — укључујући покриће додатака — не покривају штету насталу услед грешака у утовару или истовару, чак и ако сте додатно платили за услугу утовара и истовара.

Ако желите додатно покриће, У-Пацк препоручује да проверите код својих власника кућа или осигурања изнајмљивача да видите да ли можете да добијете полису возача за покриће ваше робе у транзиту.

Промене и откази

Можете да промените детаље о свом селидби онлајн или телефоном, али одређене промене — на пример, промена одредишта или датума пресељења — могу утицати на вашу понуду.

Можете да откажете селидбу без казне ако обавестите У-Пацк више од седам дана пре заказаног датума пресељења. Након тога се углавном примењују накнаде. Ви ћете платити:

 • 50 долара ако откажете у року од седам дана од датума пресељења.

 • 150 долара ако откажете истог дана селидбе.

Међутим, као одговор на пандемију ЦОВИД-19, У-Пацк прави неке изузетке од овог правила. Ако сте у групи са високим ризиком како је дефинисано од стране Центра за контролу и превенцију болести, моћи ћете да откажете до 24 сата пре вашег пресељења, према компанији.

Све у свему, међутим, У-Пацкова политика отказивања је и даље строжа у поређењу са другим великим услугама селидбе, које генерално не наплаћују такве казне.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here