У.С. Банка ФлекПоинтс: За награде Путујте са породицом“,

У.С. Банка ФлекПоинтс: основе

Преко У.С. На онлајн тржишту Банке, можете да користите ФлекПоинтс да резервишете летове за више од 150 авио-компанија без датума затамњења или да искористите награде за боравак у хотелу и робу.

Као што је случај са многим валутама за награде, вредност У.С. Банка ФлекПоинтс зависе од тога како су искоришћени. У најбољем случају, можете добити до 2 цента вредности са сваке тачке када их уновчите за авионске карте. На доњем крају, куповина јефтине робе са поенима може донети мање од 1 цента по боду. Не можете да преносите бодове у програме лојалности, и генерално, нећете добити више од 2 цента вредности по боду.

За разлику од неких програма лојалности, У.С. Банка вам омогућава да резервишете авионске карте на име било ког појединца, све док власник картице врши резервацију. Ово може да породично путовање учини мало лакшим – и приступачнијим.

Картице које зарађују ФлекПоинтс

Ако желите да зарадите више У.С. Банка ФлекПоинтс, најбоље је да се пријавите за једну од кредитних картица у наставку и добијете бонус за регистрацију. Имајте на уму да је У.С. Банка не продаје бодове и не можете зарадити бодове без картице.

У.С. Банка ФлекПеркс® Селецт+ Америцан Екпресс® картица

 • Зарадите 10.000 бонус ФлекПоинта након што потрошите 1.000 УСД на нето куповине у прва четири месеца од отварања налога.

 • $0

 • Зарадите 1 ФлекПоинт за сваких 2 УСД потрошена на све куповине које испуњавају услове.

 • Зарадите 1.5 ФлекПоинта по долару потрошеном на добротворне донације одабраним добротворним организацијама.

У.С. Банка ФлекПеркс® Травел Ревардс® картица

 • Зарадите 25.000 ФлекПоинта за упис у вредности од 375 УСД за авионске карте, боравак у хотелу, изнајмљивање аутомобила и још много тога. Само потрошите 2.000 УСД на квалификоване нето куповине на својој картици у прва четири месеца од отварања налога.

 • $49

 • Зарадите 3 ФлекПоинтс по долару потрошеном на добротворне донације одабраним добротворним организацијама.

 • Зарадите 2 ФлекПоинта по долару потрошеном на бензин, намирнице или авионске карте – шта год потрошите највише у сваком месечном обрачунском циклусу.

 • Зарадите 2 ФлекПоинтс по долару потрошеном на већину трошкова мобилног телефона.

 • Зарадите 1 ФлекПоинт по долару потрошеном на све друге куповине које испуњавају услове.

У.С. Банка ФлекПеркс Селецт+ Америцан Екпресс картица

 • Зарадите 1 ФлекПоинт за сваки долар потрошен на све куповине које испуњавају услове.

У.С. Банка ФлекПеркс Травел Ревардс Америцан Екпресс картица

 • Зарадите 3 ФлекПоинтс по долару потрошеном на добротворне донације одабраним добротворним организацијама.

 • Зарадите 2 ФлекПоинта по долару потрошеном на ресторане, брзу храну и већину трошкова за мобилне телефоне.

 • Зарадите 1 ФлекПоинт по долару потрошеном на све друге куповине које испуњавају услове.

У.С. Банка ФлекПеркс Бусинесс Едге Травел Ревардс картица

 • Зарадите 3 ФлекПоинтс по долару потрошеном на добротворне донације одабраним добротворним организацијама.

 • Зарадите 2 ФлекПоинта по долару потрошеном на бензин, намирнице или авионске карте – шта год потрошите највише у сваком месечном обрачунском циклусу.

 • Зарадите 2 ФлекПоинтс по долару потрошеном на већину трошкова мобилног телефона.

 • Зарадите 1 ФлекПоинт по долару потрошеном на све друге куповине које испуњавају услове.

Како искористити ФлекПоинтс

У.С. Банка нуди много могућности за откуп, али неке су великодушније од других. Ево оних који нуде најбоље – и најгоре – вредности:

Добре опције откупа

Авио карте купљене са поенима могу понудити високу вредност, у зависности од њихове каталошке цене. То је зато што уместо да нуди откупе по фиксној стопи за авионска путовања, У.С. Банка додељује одређени трошак поена сваком распону цена авио карте. На пример, ако авионска карта кошта између 400 и 600 долара, требаће вам 30.000 поена да бисте је купили уз награде.

То је сјајна вест ако ваша карта вреди 599 долара; добили бисте откупну вредност од око 2 цента по боду, што је изванредно по индустријским стандардима. Али ако ваша карта вреди 401 долар, добићете само вредност од око 1.3 цента и пропустите велику вредност.

У.С. Банка такође додељује одређену цену бода за боравак у хотелима у сваком ценовном рангу. Без обзира да ли желите собу од 151 долара или собу од 299 долара, на пример, то би вас и даље коштало 20.000 поена. Ако скренете ка вишим ценама унутар распона, могли бисте да стиснете око 1.5 центи вредности са сваке тачке. Међутим, опције са нижим ценама би нудиле много мању вредност. Ако здружите авионске карте и хотеле, такође ћете добити највише 1.5 центи од сваког поена.

Погледајте У.С. Банков табела авио карата да бисте били сигурни да добијате највише за свој новац. Друге карте за откуп трошкова путовања тренутно нису доступне осим ако се не пријавите на свој У.С. Банковни рачун, али су укључени у одељак о методологији за референцу. У.С. Банчин сајт за путовања покреће агрегатор цена за авионске и хотелске цене Травелоцити, тако да можете да проверите цене и да будете сигурни да добијате добру понуду.

Лоше опције откупа

Ако успете да пронађете јефтину авионску карту – рецимо, ону која кошта 100 долара – вероватно би вам било боље да само платите готовином или кредитом. Генерално, не можете добити авионску карту иако У.С. Банка за мање од 20.000 поена сваки. Дакле, ако бисте уновчили поене за ту одређену куповину, вероватно бисте добили оскудну вредност од 0.5 центи по боду, поништавајући првобитну вредност.

Исто важи и за хотеле, робу, поклон сертификате и откупе кредита на изводу. Ако боравите у хотелу који вам наплаћује само 75 УСД, добићете само вредност од око 0.38 центи по боду. Искориштавање награда за кредите на изводу или поклон сертификате доноси 1 цент по боду, а коришћење поена за робу даје вам нешто мању вредност.

Закључак је једноставан: сачувајте своје награде за скупље путне трошкове.

Лепо одштампано

 • ФлекПоинтс истичу пет година од датума када су зарађени.

 • Ваши ФлекПоинтс ће аутоматски бити искоришћени редоследом којим су зарађени.

 • Ако ваш налог нема добру репутацију, можда нећете моћи да искористите своје бодове.

 • Ако је ваш налог затворен, ваши бодови ће бити изгубљени.

Најбоље картице које зарађују ФлекПоинтс

У.С. Банка ФлекПеркс® Селецт+ Америцан Екпресс® картица

 У.С. Банка ФлекПеркс® Селецт+ Америцан Екпресс® Цард има бонус за регистрацију за који се лако квалификовати: Зарадите 10.000 бонус ФлекПоинта након што потрошите 1.000 УСД на нето куповине у прва четири месеца од отварања рачуна. То вреди 200 долара, под претпоставком да можете добити 2 цента вредности од сваког поена.

0 долара, што је чини картицом која се релативно мало одржава – али није најбоља картица са којом можете зарадити много награда. Добићете само 1.5 ФлекПоинта по долару потрошеном на добротворне донације и 1 ФлекПоинт за 2 УСД потрошена на друге куповине које испуњавају услове. Под претпоставком да нисте дали добротворне донације са својом картицом и већ сте искористили бонус за регистрацију, морали бисте да ставите 40.000 УСД на ову картицу пре него што бисте могли да купите авионску карту са наградама. Ово би могло онемогућити неким штедљивим потрошачима да максимално искористе своје бодове пре него што им истекне рок.

За разлику од У.С. Банка ФлекПеркс® Травел Ревардс® картица, ипак, неће вам требати одличан кредит да бисте се квалификовали за ову понуду. Ако желите релативно једноставну наградну картицу и имате добар (али не одличан) кредит, ово би могло бити пристојно.

У.С. Банка ФлекПеркс® Травел Ревардс® картица

У.С. Банка ФлекПеркс® Травел Ревардс® картица долази са великим бонусом за регистрацију: Освојите 25.000 ФлекПоинта за регистрацију у вредности од 375 УСД за авионске карте, боравак у хотелу, изнајмљивање аутомобила и још много тога. Само потрошите 2.000 УСД на квалификоване нето куповине на својој картици у прва четири месеца од отварања налога. Ако бисте могли да замените ове поене за 2 цента по комаду, ово би могло да вреди 400 УСД.

Такође ћете добити 3 бода по долару потрошеном на добротворне донације, 2 бода по долару потрошеном на већину трошкова мобилних телефона, 2 бода по долару потрошеном на намирнице, бензин или авионске карте  (на шта год потрошите највише у датом месецу) и 1 поен по долару потрошеном на све друге квалификоване куповине. То је велика зарада за једну карту.

Уз годишњу накнаду од 49 долара, ова картица такође нуди високу сталну вредност. Бонусе на страну, ако сте зарадили 2 поена на свим куповинама и добили 2 цента вредности од сваке од њих, били бисте чак ни након што ставите 1.225 УСД у куповину на своју картицу, што је прилично подношљив праг за већину људи. Ако желите поене који неће истећи, или ако покушавате да пренесете поене или стекнете већи статус чланства код одређене авио компаније или ланца хотела, ово можда није прави избор за вас. Али ако тражите дугорочну вредност, ово би могла бити добра опција.

» ВИШЕ: Рецензије главних програма награђивања

Методологија

Израчуната вредност ових поена заснива се на процењеној стопи откупа, а не на стопи зарађивања награда на кредитној картици. Стога ћете можда приметити да се ови бројеви не подударају са стопама награда на нашој алатки за проналажење кредитних картица. Прочитајте како смо проценили вредности ових поена.

Што се тиче авионских карата, позвали смо на У.С. Банков графикон авио карата. У наставку смо навели опције исплате које су доступне за боравак у хотелима и хотелске и авионске пакете, који нису доступни онлајн за оне без У.С. банкарски рачуни.

Искоришћавање поена за боравак у хотелу:

 • 10.000 ФлекПоинтс – до 150 УСД у хотелу

 • 20.000 ФлекПоинтс – до 300 УСД у хотелу

 • 30.000 ФлекПоинтс – до 450 УСД у хотелу

 • 40.000 ФлекПоинтс – до 600 УСД у хотелу

 • 50.000 ФлекПоинтс – до 750 УСД у хотелу

 • 70.000 ФлекПоинтс – до 1.500 УСД у хотелу

 • 100.000 ФлекПоинтс – до 1.500 УСД у хотелу

 • 150.000 ФлекПоинтс – до 2.250 УСД у хотелу

 • 225.000 ФлекПоинтс – до 3.375 долара у хотелу

 • 350.000 ФлекПоинтс – до 5.250 УСД у хотелу

 • 500.000 ФлекПоинтс – до 7.500 долара у хотелу

 • 625.000 ФлекПоинтс – до 9.375 долара у хотелу

 • 750.000 ФлекПоинтс – до 11.250 УСД у хотелу

 • 875.000 ФлекПоинтс – до 13.125 УСД у хотелу

 • 1.000.000 ФлекПоинтс – до 15.000 УСД у хотелу

 • 1.200.000 ФлекПоинтс – до 18.000 УСД у хотелу

Искоришћавање поена за хотелске и авионске пакете:

 • 20.000 ФлекПоинтс – пакет до 300 УСД

 • 30.000 ФлекПоинтс – до пакета од 450 УСД

 • 40.000 ФлекПоинтс – пакет до 600 УСД

 • 50.000 ФлекПоинтс – до пакета од 750 УСД

 • 70.000 ФлекПоинтс – до пакета од 1.500 долара

 • 100.000 ФлекПоинтс – до пакета од 1.500 долара

 • 150.000 ФлекПоинтс – до пакета од 2.250 долара

 • 225.000 ФлекПоинтс – до пакета од 3.375 долара

 • 350.000 ФлекПоинтс – до пакета од 5.250 долара

 • 500.000 ФлекПоинтс – до пакета од 7.500 долара

 • 625.000 ФлекПоинтс – до пакета од 9.375 долара

 • 750.000 ФлекПоинтс – до пакета од 11.250 долара

 • 875.000 ФлекПоинтс – до пакета од 13.125 УСД

 • 1.000.000 ФлекПоинтс – до пакета од 15.000 долара

 • 1.200.000 ФлекПоинтс – до пакета од 18.000 долара

Од 14. марта 2015.  поклон картице су почеле са 1000 поена за сертификат од 10 долара. Кредит из извода од 50 долара кошта 5.000 поена.

Што се тиче робе, погледали смо две ставке – једну која је била скупа и једну која је била јефтинија. Најјефтинија била је Таилорова скала за највећи губитак телесне масти, која је на листи 39 долара.95 на Амазону; коштао је 5.100 поена преко У.С. Банка (вредност 0.77 центи по боду). На врхунском нивоу, погледали смо Сони 4К камкордер, наведен на $1.698 на Амазону. На У.С. Банка, коштала је 203.500 поена, дајући вредност од око 0.83 цента по боду.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here