ВИП Воице Ревиев: Онлине Анкете

Како је то

ВИП Воице је један од ретких сајтова за анкете који нуде сопствене анкете, за разлику од упитника са партнерских сајтова. За кориснике то обично значи једноставно и доследно искуство које често нећете наћи на сајтовима агрегатора, који вас преусмеравају на анкете трећих страна.

Ако је анкета доступна, биће вам понуђен низ поена који су одређени бројем анкета које сте већ попунили и да ли сте попунили или сте дисквалификовани из нове. Када кликнете на анкету, такође можете добити поруку која вас обавештава о просечном времену потребном за попуњавање.

По мом искуству, анкете је генерално било лако попунити. Понекад су анкете биле чак и пријатне јер су се фокусирале на ствари које ме занимају, као што су храна, пиће и мода.

Пратите сав свој новац НердВаллет прати све ваше токове прихода и рачуне потрошње — све на једном месту. ПРИЈАВИ СЕ

Стопа успеха

За време док сам тестирао сајт (два сата и 15 минута у пет дана), понуђено ми је само 11 анкета. То је било ниже у поређењу са другим сајтовима које сам тестирао. Међутим, успео сам да завршим шест од њих, што је ВИП Воице-у дало највећу стопу успеха од свих сајтова које је НердВаллет тестирао.

Да ли се квалификујете за анкету или не, у великој мери зависи од ваших демографских података, као што су старост, раса и пол (у мом случају, жена од 20 и више раса). Дакле, број анкета које можете да испуните може да се разликује.

Генерално, дисквалификације су се десиле у року од само неколико минута од почетка анкете. Нису понуђена никаква објашњења. Када су анкете ВИП Воице-а које сам водио пресушиле, обично су биле доступне партнерске анкете.  Према компанији, те анкете обично дају од 25 до 550 поена. Али анкете партнера често нису обећавале конкретне, или у неким случајевима, било какве поене, па сам их на крају прескочио након неколико неуспелих покушаја да зарадим награде.

Исплата

Зарадио сам 1.775 поена током пробног рада на ВИП Воице-у. Дакле, која је готовинска вредност тих поена? Због необичног система награђивања сајта, тешко је рећи.

Ево како то функционише: Постоји пет корисничких нивоа – почињете од нуле и навише док испуњавате анкете. Ваш ниво одређује колико поена можете да зарадите по анкети, као и врсте награда за које испуњавате услове. (Дошао сам до четвртог нивоа до краја експеримента.)

Да бисте искористили своје поене, имате две опције: лицитирање за ставке, као што су преузимање музике, опрема за теретану и Амазон поклон картице, преко сајта БидЛанд у стилу аукције или коришћење својих поена за учешће у наградној игри преко СвеепЛанд-а. Сваки поен вреди један улазак у наградну игру или понуду за аукцију. Свака БидЛанд аукција има одређено време за сваку ставку, а побеђује највиша понуда (то јест, онај ко понуди највише поена за ту ставку). За разлику од понуда на аукцијама, уноси за наградне игре се уклањају са вашег налога када се он затвори — без обзира на то да ли победите.

Другим речима, не постоји гаранција да ћете добити оно што желите када покушате да искористите своје поене. И нема опције да директно искористите своје бодове за готовину или поклон картице.

Пресуда

На први поглед изгледа да ВИП Воице нуди боље искуство у анкетирању од већине. Али његов систем награђивања погоди или промаши и недостатак готовинске опције чине га ризичним избором, па је најбоље истражити друге опције анкете.

Уопштено говорећи, узимање онлајн анкета није идеалан начин да брзо зарадите новац – постоји много других начина да зарадите новац. Шансе су да ћете проводити сате испред рачунара и мало тога да покажете за свој труд. У неким случајевима ћете отићи празних руку. Али посао је лак.

Ако одлучите да испробате анкете, размислите о постављању посебног налога е-поште како бисте били сигурни да се ваше уобичајено пријемно сандуче неће зачепити. Правите паузе да бисте избегли преоптерећење анкетама и инсталирајте заштиту од малвера на рачунару у случају да наиђете на неке сумњиве сајтове.

Девон Делфино је писац особља на НердВаллет-у, веб страници за личне финансије. Имејл: [е-пошта заштићена Твитер: @девонделфино.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here