Шта купити (и прескочити) у априлу

Искористите априлске попусте уз нашу листу најбољих ствари које треба да купите — и неколико које бисте требали избегавати.

Купите: Ускршње остатке

Ускрс ове године пада 4. априла, тако да ће средина месеца бити идеално време за залихе празничних остатака, попут слаткиша и украса. Потражите распродаје након Ускрса у апотекама и продавцима великих кутија док чисте залихе како би направили места за изложбе за Мајчин дан.

Није неуобичајено пронаћи понуде од 50% или више, тако да можете да уштедите на корпама и плишаним зечићима за следећу годину.

Прескочите: Кухињски апарати

Понуда апарата обилују током распродаја Дана сећања у мају, па ако можете, дозволите да април дође и оде пре него што купите фрижидер, машину за прање судова или чак мањи кухињски апарат као што је блендер.

Дан сећања је 31. мај ове године, али предвиђамо да ће продаја почети неколико дана пре празника и продужити се неколико дана после. Продаја уређаја за Дан сећања се традиционално одвија у продавницама за побољшање дома као што су Лове'с и Хоме Депот.

Купите: усисиваче

Ако током сезоне пролећног чишћења откријете да ваш стари усисивач не обавља посао, сада је можда прави тренутак да купите нови. Овог месеца ћете наћи много акција усисивача и чишћења куће.

Попусти можда нису тако велики као на Црни петак, али проверите брендове за чишћење дома и продавце трећих страна за понуде. У прошлости, Дисон је нудио попусте до 150 долара у априлу.

Уочите своје могућности за уштеду Погледајте анализу ваше потрошње да бисте приказали своје највеће трендове потрошње и где можете да смањите. ПРОНАЂИТЕ ДОДАТНЕ УШТЕДЕ

Прескочи: Летње основне ствари

Дуги месеци зимског блуза могли би да вас сврби да прескочите пролеће и кренете право на лето, али постоје боља времена да набавите купаће костиме и сандале. Цене сезонских артикала обично су највише на почетку сезоне, а најниже на крају.

Покушајте да издржите још неколико месеци. Можете очекивати продају средином сезоне након што се потражња охлади. Јун обележава полугодишњу сезону распродаје. Тада продавнице као што су Вицториа'с Сецрет и Батх & Боди Воркс обично нуде летњу рату својих распродаја два пута годишње.

Купите: Козметичке производе

Пазите на снижење шминке и других козметичких производа овог месеца. На пример, Улта ће бити домаћин својих 21 дана лепоте крајем марта и почетком априла. Сепхора је имала пролећну распродају крајем априла.

Бонус: Први април

1. април је можда дан за трикове и приче, али трговци се не играју када је у питању продаја. Ако желите да купите нешто што обично није снижено у априлу, искористите предности промотивног кода на целом сајту да снизите цену. Купона ће бити у изобиљу на Први април.

Кохл'с, Олд Нави и Сакс Фифтх Авенуе, између осталих, искористили су годишњи дан шале као прилику за склапање правих послова протеклих година. Многи трговци на мало шаљу ове понуде својим претплатницима путем е-поште.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here