Шта купити (и прескочити) на Црни петак 2021.“,

Црни петак је дан након Дана захвалности, чинећи овогодишњи празник куповине у новембру. 26. Али већ можете пронаћи понуде за Црни петак у дивљини од неколико продаваца где ће попусти бити распоређени у наредних неколико недеља.

Док пролазите кроз промоције – и наслове о проблемима ланца снабдевања и несташицама – имајте за циљ да стратешки купујете. Ево неколико категорија производа које вреди купити овог црног петка, заједно са онима које би можда било боље да прескочите док не буду у продаји за неколико месеци.

Купите: лаптопове

Црни петак обично значи велику продају електронике, а ова година није изузетак. Волмарт, Бест Буи, Амазон, Цостцо и Таргет су најавили продају овог месеца на различитим типовима лаптопова.

У Цостцо-у очекујте понуде за Делл, Леново, ХП, ЛГ, Самсунг и МСИ лаптопове, у зависности од тога када и како купујете. (Цостцо запањује промоције, а неке су доступне само на мрежи.)

Прескочи: Постељина

Наравно, вероватно ћете наћи неколико јефтиних постељина на Црни петак, али издржите до јануара ако можете. Тада многи продавци попусте на ствари за спаваће собе и купатила, као што су постељина, јастуци, пешкири и постељина.

Пред крај године, пазите на предстојеће промоције постељине и другог намештаја. Можете пронаћи понуде од Поттери Барн, Оверстоцк, Вест Елм, Маци'с, Црате & Баррел и Ваифаир.

Купите: телевизоре

Као и обично, наћи ћете велике падове цена на телевизорима на Црни петак и у недељама које претходе њему. На пример, Валмарт ће понудити Самсунг 60-инчни 4К паметни ТВ са ХДР-ом за 548 долара почевши од новембра. 10. Очекујте и ТВ понуде за неколико брендова од Амазона, Цостцо, Бест Буи и Таргет.

ДатаВеаве, малопродајна компанија за анализу података и цена, пратила је цене више од 200 типова телевизора које продају Амазон, Таргет и Валмарт. Картик Беттадапура, извршни директор компаније, каже да су цене телевизора које су пратиле порасле 7.4% ове године између априла и октобра.

Дакле, ово смањење цена за Црни петак можда није тако дубоко као што се чини, с обзиром на то да је основна цена многих телевизора вероватно порасла. Али не може се порећи да трговци нуде неке од својих највећих попуста на телевизоре током Црног петка, тако да ако сте на тржишту, можда ћете желети да их искористите у сваком случају.

Прескочи: Зимска одећа

Продавци обично могу да наплате више за артикле који су у сезони (и на потражњи), а мање за производе који нису. Зимска одећа, као што су капути и јакне, је у сезони колико и сада, тако да вероватно нећете пронаћи највеће попусте у години.

Ако сте у могућности да сачекате неколико месеци, потражите опрему за хладно време на сталку за чишћење док крећемо у пролеће. У том тренутку, трговци ће вероватно бити жељни да продају своје вансезонске залихе уз попуст.

Ако не можете да сачекате до 2022, и даље ћете вероватно пронаћи много понуда за капуте и другу удобну опрему овог месеца у Маци'с, Амазон, Кохл'с и другим продавницама.

Савети за куповину црног петка

Ускоро купите оно што морате имати за одмор. Између прекида у ланцу снабдевања и потенцијалних несташица, може бити потребно више времена него обично да производи стигну до вас. Можда ћете открити да оно што желите није на залихама, на пример, или да су рокови испоруке продужени.

Дакле, ако вам треба нешто до децембарских празника и доступно је, узмите то. „Нема јаког разлога за чекање“, каже Ерик Андерсон, председавајући малопродаје и професор маркетинга на Келлог школи менаџмента Универзитета Нортхвестерн у Еванстону, Илиноис.

Осим тога, понуде за Црни петак се већ промовишу код многих продаваца, тако да нема потребе да чекате да пронађете повољне.

Избегавајте преваре. У свом узбуђењу око склапања понуда за Црни петак, покажите и опрез. Када видите огласе у вашим фидовима друштвених медија, мало прокопајте пре него што дате своје информације.

Ако видите савршени џемпер оглашен на Инстаграму, на пример, погледајте веб локацију продавца. Будите опрезни са сајтовима који не изгледају поуздано и онима који не приказују производе осим оног који вам се рекламира. А ако не можете да пронађете физичку адресу продавца на мрежи, или ако сајт прихвата плаћање само путем поклон картица или компанија за равноправна плаћања као што су Венмо или Цасх Апп, можда тражите преваранта.

Иако овогодишњи Црни петак може доћи са несташицама, па чак и преварама, вероватно ћете бити на чистом опрезу и раној куповини.

Више награда. Мање посла. Брзо упоредите картице и рачуне да бисте пронашли најпаметније стопе и награде. ПОЧЕТИ

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here