Шта купити (и прескочити) у децембру

Одбројавање до Божића је у току. Али немојте дозволити да вас притисак спречи да паметно купујете у децембру, баш као што радите током остатка године.

Пре него што кренете на експедиције куповине у последњем тренутку овог месеца, консултујте нашу листу шта да купите (и прескочите) у децембру како бисте уштедели време и новац.

Купите: играчке

Ако ваш син или ћерка ове године траже блиставу нову играчку или умиљату плишану животињу, паметно је купити у децембру; тада је вероватно да ће попусти на играчке бити обилни.

Очекујте велику продају близу децембра. 25. И не заборавите на Супер суботу; трговци на мало традиционално нуде много уштеде последње суботе пред Божић. Ове године, Супер субота је дец. 19. Ако желите да избегнете продавнице, наручите на мрежи за преузимање са улице.

Прескочи: Постељина

Хладно време можда ће вас натерати да жудите за новим комплетом фланелских чаршава, али немојте још да бацате стару постељину. Историјски гледано, најбоље цене постељине и постељине се дешавају у јануару током малопродајних „белих распродаја“.” Ове беле продаје се одвијају у робним кућама и на мрежи.

Уштеде су обично значајне. У прошлости је Јосс & Маин нудио до 60% попуста на шарене и разнобојне постељине. Купци у Поттери Барн-у могли би да уштеде 20% на постељини, пешкирима и још много тога. Прекомерне залихе нуде попусте до 70%.

Купите: Божићне декорације

Најбољи попусти на празничне декорације биће после Божића, када ланци великих кутија и робних кућа драстично снизе цене (понекад и до 80%) на вештачко дрвце, украсе, папир за умотавање, чарапе и друге сезонске намирнице.

Али ако желите да купите неке божићне потрепштине у последњем тренутку за ову годину, очекујте да ће се попусти повећати како се празник приближава. У прошлости су неке божићне распродаје почињале децембра. 24.

Више награда. Мање посла. Брзо упоредите картице и рачуне да бисте пронашли најпаметније стопе и награде. ПОЧЕТИ

Прескочите: телевизори

Црни петак, дан након Дана захвалности, је крајњи дан договора о електроници, укључујући телевизоре. Ако сте пропустили прилику, вероватно ћете видети додатне ТВ понуде у децембру.

Али они који издрже мало дуже биће награђени одличним ценама које воде до Супер Боула. Проверите ТВ попусте у јануару и првих неколико дана фебруара.

Продавци, укључујући Амазон, Таргет и Бест Буи, имају тенденцију да снизе цене телевизора око Супер Боула. Бест Буи је, на пример, у прошлости нудио до 30% попуста на неке 4К телевизоре.

Купите: колачиће

Ако вам је добродошао било какав изговор да поједете колачић, како би било да га добијете бесплатно? дец. 4. је Национални дан колачића, а продавнице колачића ће прославити слатким понудама и бесплатним поклонима.

Прошле године су неке продавнице нудиле бесплатне или снижене колачиће за прославу. Потражите сличне понуде ове године у вашим омиљеним продавницама и брендовима десерта.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here