Шта купити (и прескочити) у јулу

Ако тражите велику помоћ летње уштеде, јул долази баш на време.

Овај месец је познат по доста промоција, укључујући понуде за четврти јул и бесплатне сладоледе.

Да бисте максимално искористили јулске попусте, ево водича по категоријама шта да купите (и неколико ствари које треба прескочити).

Купите: Патриотске ствари

Сваке године око 4. јула, продавнице се заклињу на верност црвеној, белој и плавој са продајом скоро свега што има звездице и пруге на себи. Очекујте попусте на одећу у робним кућама и попусте на декорацију у продавницама опреме за забаве. Сачекајте да се приближи празник да бисте купили своје артикле по најбољој цени.

Неке продавнице проширују продају на друге производе. Прошле године смо пронашли понуде за четврти јул за храну, уређаје, душеке и још много тога. Пазите да и ове године уштедите сјајне звезде.

Прескочи: Повратак у школу прибор

Након годину дана учења код куће, многи ученици ће се вратити у учионицу за предстојећу школску годину.

Продавци обично почињу са продајом за повратак у школу већ у јулу, али ћете уштедети више ако још увек не купите ранац или лаптоп. Школски послови историјски достижу свој врхунац крајем августа и почетком септембра, када су продавнице више мотивисане да рашчисте полице.

Поред тога, проверите да ли је ваша држава домаћин празника пореза на промет ове године. Током ових догађаја, купци не плаћају порез на промет одабраних залиха. Многи празници за порез на промет се дешавају током августа или крајем јула.

Уочите своје могућности за уштеду Погледајте анализу ваше потрошње да бисте приказали своје највеће трендове потрошње и где можете да смањите. ПРОНАЂИТЕ ДОДАТНЕ УШТЕДЕ

Купите: летњу одећу

До јула, мајице без рукава, шортс и јапанке су били изложени неколико недеља - а у неким случајевима и неколико месеци - тако да је коначно дошло време за залихе.

До овог тренутка у сезони, немојте се задовољити ни са чим мањим од продајне цене летње одеће. Потражите догађаје са попустима и купоне у продавницама посебно за одељења за одећу. Дизајнерски бренд Цоацх, на пример, већ је покренуо летњу распродају, а продавнице одеће и прибора као што су Форевер 21 и Олд Нави такође имају сезонске распродаје.

28. јул обележава званични почетак Нордстромове јубиларне распродаје за све купце.

Прескочите: косилице

Јул није идеално време за куповину великих ствари на отвореном, као што су косилице. Нисте једини који размишљате о одржавању вашег дворишта, а већа потражња традиционално значи и веће цене.

Док се август и септембар почну, ствари на отвореном ће имати веће попусте, па одложите још месец или два.

Бонус: сладолед

18. јул је ове године Национални дан сладоледа. Користите га као изговор да уживате у свом омиљеном укусу. Ако то урадите како треба, можете добити свој конус на кући.

Претходних година, неке продавнице сладоледа нудиле су бесплатне или снижене посластице. Обично ћете моћи да пронађете промотивне најаве и купоне на друштвеним медијима.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here