Шта купити (и прескочити) у мају

Ових дана вероватно проводите доста времена сурфујући на мрежи. А у наредном месецу ћете несумњиво налетети на продају апарата, одеће, па чак и сувенира из „Ратова звезда“.

Да бисмо вам помогли да пронађете најбољу уштеду и уштедите новац, направили смо водич за оно што треба да купите (и неколико ствари које треба да прескочите) током месеца маја.

Купите: Главни намештај и апарате

Мај је најбоље време за велике куповине у кући. То је зато што су распродаје за Дан сећања пуне снижења на намештај у затвореном простору, намештај за терасу, уређаје и душеке.

Неке цене се аутоматски снижавају, али друге продаје захтевају од купаца да користе код купона при плаћању или да испуне рабат. Обавезно проверите услове понуда које пронађете. Ове године, Дан сећања је 31. мај, али продаја често почиње најмање недељу дана раније.

Прескочи: Кућна електроника

Предлажемо да купите електронику у новембру, када су цене лаптопова, таблета, играћих конзола и друге електронике обично најниже, захваљујући распродајама Црног петка.

Ако не можете да сачекате дан после Дана захвалности, август и цела сезона повратка у школу такође традиционално испоручују понуде за електронику.

Више награда. Мање посла. Брзо упоредите картице и рачуне да бисте пронашли најпаметније стопе и награде. ПОЧЕТИ

Купите: мале уређаје

Док опремате свој дом новом софом, столицом или столом на распродаји за Дан сећања, погледајте и апарате за кафу, блендере и друге мале кухињске уређаје.

У прошлости, робне куће као што су Маци'с и ЈЦПеннеи, као и специјалне продавнице за кућу и кухињу као што је Бед Батх & Беионд, нудиле су уштеде на кухињским потрепштинама.

Прескочи: Купаћи костими и доње рубље

Вицториа'с Сецрет поставља распоред за продају купаћих костима и доњег веша, а мај је месец дана прерано за велике уштеде. То је зато што се полугодишња распродаја продавнице традиционално одржава сваког јуна, а други трговци га следе.

У претходним серијама, Вицториа'с Сецрет је понудио попусте до 60% на скоро 2.000 стилова. Ако ова година прати исти образац, издржите још мало за сличне уштеде.

Пратите продавца на друштвеним мрежама и пријавите се на мејлинг листу продавнице за објаве о продаји.

Купите: пролећну одећу

Распродаја одеће је обавезна сваког маја. Сада када су стилови за топло време у продавницама неколико месеци, можете очекивати да ће продавци снизити цене.

Наш најбољи савет за проналажење ових понуда? Прво, проверите продајне одељке продаваца или полице за распродају у продавници и на мрежи. Затим се региструјте за листу е-поште ваше омиљене продавнице одеће, што би могло значити ексклузивне понуде. Коначно, напуните своју колица кошуљама и шортсама по сниженој цени док добијате тај КитцхенАид миксер и сто за кафу на Дан сећања.

Једва чекам до краја месеца? Много продавница одеће тренутно има драстичне попусте на одећу. Ово укључује трговце на мало као што су Олд Нави и Америцан Еагле Оутфиттерс.

Бонус: Дан „Ратова звезда“

4. мај је Дан „Ратова звезда“ и сигурно ћете осетити снагу када видите понуде и попусте који долазе на овај дан сваке године. Видећете распродаје робе са вашим омиљеним ликовима, као што су Лук Скајвокер и принцеза Леја.

Прошле године смо приметили смањење цена одеће, видео игрица и других предмета инспирисаних филмовима. Ако су претходне године било какав показатељ, очекујте уштеде на местима као што су Амазон, Таргет и још много тога.

Бонус: Дани бесплатне хране

Сваки месец је дом неке врсте националног поштовања хране, а мај није изузетак. Означите у свом календару следеће датуме, који ће вероватно укључивати понуде и бесплатне погодности: Национални дан кекса са путером 14. маја и Национални дан хамбургера 28. маја. Већина бесплатних програма се најављује и дели путем друштвених медија.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here