Шта је Цапитал Оне Пурцхасе гумица?

Функција Пурцхасе Ерасер компаније Цапитал Оне ради управо оно што њено име сугерише: Омогућава вам да користите своје акумулиране награде (миље, у овом случају) да "избришете," или поништите, пожељне куповине путовања које обавите са својом картицом.

У ствари, добијате кредит на изводу за тај конкретан путни трошак, у вредности од пенија по миљи, све док исплатите у року од 90 дана од куповине. Неколико производа Цапитал Оне нуди ову функцију, укључујући две најистакнутије путне кредитне картице:

 • Кредитна картица Цапитал Оне Вентуре Ревардс, која има годишњу накнаду и зарађује неограничене двоструке миље за већину куповина.

 • Кредитна картица Цапитал Оне ВентуреОне Ревардс, која нема годишњу накнаду и зарађује 1.25 миља за већину куповина.

Могућност откупа награда за кредит на изводу по 1 цент по миљи није јединствена међу кредитним картицама. Али Цапитал Оне Пурцхасе Ерасер има за циљ да поједностави процес конкретно фокусирањем на исплате путовања.

» ВИШЕ: Цапитал Оне Вентуре вс. ВентуреОне: Да ли је годишња накнада вредна тога?

Како функционишу Пурцхасе Ерасер и други откупи за путовања

Миље зарађене на картицама Вентуре могу се користити на неколико начина, али путовање је идеална употреба. Два највреднија начина да искористите миље за путовање су:

 • Коришћење гумице за брисање куповине за компензацију претходне куповине на путовању коју сте обавили својом картицом. Почињете тако што ћете се пријавити на веб-сајт Цапитал Оне или позвати Центар за награде издаваоца и затражити кредит за налог за одређене путне трошкове. Тај кредит се обично примењује на стање ваше картице у року од два или три радна дана. Миље вреде 1 цент свака на овај начин, тако да ако имате 10.000 Вентуре миља, то је 100 УСД које можете да примените на куповину путовања која испуњава услове. (Делимични откуп је такође опција ако немате довољно миља да покријете целокупне путне трошкове.)

 • Резервишите нове резервације преко веб странице Цапитал Оне. Ово вам омогућава да своје миље користите за директно плаћање путних трошкова, а не као кредит на рачуну након тога. Ово такође захтева пријављивање на веб локацију Цапитал Оне или позивање Центра за награде. На овај начин можете резервисати летове, изнајмљивање аутомобила и хотеле, такође по цени од пенија по миљи.

Такође можете да пренесете своје Вентуре миље на друге програме лојалности за путовања. Цапитал Оне има више партнера за авио-трансфер, укључујући Авианца ЛифеМилес, Цатхаи Пацифиц Асиа Милес, Емиратес, Етихад Аирваис, Кантас, Сингапоре Аирлинес и још много тога.

Тип за штреберке: Остале опције откупа за Вентуре миље укључују: • Повраћај готовине, било као кредит на општем изводу вашег стања или као чек послат поштом. Миље вреде само пола цента свака када се откупе на овај начин. Депозит на банковни рачун није опција. • Поклон картице великих продаваца. Они су доступни преко веб странице Цапитал Оне. Вредности награда варирају у зависности од конкретног откупа.

Које врсте путних куповина могу да се „избришу“?

Цапитал Оне је прилично великодушан у својој дефиницији „путовања“." Трошкови који се квалификују за Гумицу за брисање куповине укључују:

 • Аирлинес.

 • Хотели.

 • Железничке линије.

 • Агенције за изнајмљивање аутомобила.

 • Услуге лимузине.

 • Аутобуске линије.

 • Цруисе линес.

 • Такси такси.

 • Туристичке агенције.

 • Тимесхарес.

Шта треба имати на уму

Цапитал Оне напомиње да ће путни трошкови који испуњавају услове за коришћење Пурцхасе Ерасер-а бити засновани на томе како се додељују кодови категорија трговаца.

Такође имајте на уму да да бисте примили пуну вредност пенија по миљи, морате да искористите Пурцхасе Ерасер у року од 90 дана од тренутка када се на ваш налог прикажу квалификовани путни трошкови. У супротном, откуп миља за куповину извршену пре више од 90 дана био би као откуп за кредит на изводу, по стопи од пола цента по миљи.

За додатне информације

» ВИШЕ: Комплетан преглед кредитне картице Цапитал Оне Вентуре Ревардс

» ВИШЕ: Комплетан преглед кредитне картице Цапитал Оне ВентуреОне Ревардс

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here