Која је вредност Соутхвест Рапид Ревардс поена?

Соутхвест Аирлинес има неке од најпосвећенијих обожавалаца у авио-послу. Ако сте један од њих и имате гомилу тешко зарађених поена за Рапид Ревардс, можда се питате колико ти поени вреде.

На основу наше анализе, кратак одговор је следећи: вредност поена југозапада је око 1.по 4 цента. Ово је основна вредност, извучена из стварних података о стотинама економских рута, а не максимална вредност. Другим речима, требало би да тежите откупу награда које нуде 1.4 цента или више у вредности од ваших југозападних поена.

» Сазнајте више: Комплетан водич за Соутхвест-ов програм Рапид Ревардс

Шта значи ова вредност?

Наша вредност од 1.4 цента по југозападној тачки је просечна, основна вредност која може помоћи да се утврди да ли је дато откупљење „вредно тога“." Вредност је заснована на подацима из стварног света (погледајте доле) и заправо је оно што можете очекивати да добијете од својих Рапидс Ревардс поена ако их користите за насумично коришћење.

Соутхвест нуди мање „слатких места“ од многих конкурената, пошто се поени Рапид Ревардс не могу користити за резервисање код партнерских авио-компанија. Са друге стране, ово значи мање сложености и фрустрације када покушавате да одлучите како да користите своје поене.

Листа је овде. Погледајте најбоље програме награђивања путовања у 2021. и још много тога. Све подржано тоном штреберских истраживања. Погледајте победнике

Како претворити југозападне поене у доларе

Користите овај калкулатор вредности Соутхвест поена да одредите готовинску вредност било ког броја поена Рапид Ревардс. Ово је корисно када се утврђује вредност промоције или када покушавате да одлучите да ли ћете користити готовину или миље за резервацију лета.

Колико су флексибилне југозападне тачке?

Искрено речено: бодови за Рапидс Ревардс нису баш флексибилни. Наравно, можда ћете моћи да их користите за опције које нису летове преко портала „Још награда“ за ствари као што су роба и поклон картице, али ови откупи се ретко подударају или премашују вредност коришћења за куповину летова југозапада.

У ствари, НердВаллет је спровео свеобухватну анализу програма Соутхвест Море Ревардс и открио да су - на основу тих истих процена миља авио-компаније - ставке у просеку означене за више од 100%. Генерално, користите поене Соутхвест Рапидс Ревардс да резервишете летове, али то је све.

Добре вести: бодови Рапид Ревардс не истичу. Једини начин да изгубите своје бодове је ако затворите свој налог.

Какви су Соутхвест бодови у поређењу са миљама лојалности других авио-компанија?

Према нашој анализи, Соутхвест Рапид Ревардс бодови су неке од највреднијих доступних награда авиокомпаније. Погледајте доњу табелу како се слажу са другим програмима.

Програм

Вредност миља

Аљаска.

1.1 цент.

Американац.

1.2 цента.

Делта.

1.3 цента.

Фронтиер.

0.7 цент.

Хаваииан.

1 цент.

ЈетБлуе.

1.5 центи.

југозападно.

1.4 цента.

Унитед.

1 цент.

Упркос њиховој релативно високој вредности, ако тражите авантуристичкије исплате летова високе вредности (као што је резервација међународних првокласних апартмана), боље је да потражите друге програме који омогућавају исплате за партнере. Соутхвест Рапид Ревардс бодови нуде доста конзистентне вредности, али мање заслепљујуће.

» Сазнајте више: Немојте само да искористите миље – искористите их мудро. Ево како

Како се ова вредност мењала током времена?

Пратимо Соутхвест Рапид Ревардс бодове од 2019. године, а ова најновија процена је забележила мали пад вредности, од 1.6 центи претходних година до садашње вредности од 1.4 цента по боду.

Соутхвест је некада био водећи у погледу вредности авио-превозника и миља, а више није. Ово је лоше за оне који често лете са југозапада, посебно за оне који седе на великој гомили бодова након пандемије.

Како смо утврдили вредност Соутхвест Рапид Ревардс поена?

Прикупили смо стотине тачака података упоређујући новчану вредност са вредношћу награде (бод) за исте руте и датуме. То јест, упоредили смо цену дате карте у готовини или поенима за многе карте.

Овај метод се разликује од многих других по томе што гледа на искупљења у стварном свету, а не на хипотетичка, максимална искупљења. Предност овог приступа је у томе што пружа стварну, стварну индикацију колико ови поени у просеку вреде. Међутим, то не узима у обзир откупе високе вредности које траже ентузијасти поена.

Често постављана питања Колико вреди 10.000 Соутхвест поена?

Према анализи НердВаллет-а, 10.000 Соутхвест поена вреди око 140 долара.

Колико вреди 25.000 Соутхвест бодова?

Према анализи НердВаллет-а, 25.000 Соутхвест поена вреди око 350 долара.

Колико вреди 50.000 Соутхвест поена?

Према анализи НердВаллет-а, 50.000 Соутхвест поена вреди око 700 долара.

Колико вреди 80.000 Соутхвест бодова?

Према анализи НердВаллет-а, 80.000 Соутхвест поена вреди око 1.120 долара.

Колико вреди 100.000 Соутхвест поена?

Према анализи НердВаллет-а, 100.000 Соутхвест поена вреди око 1.400 долара.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here