Шта је ВебБанк и да ли су његове кредитне картице праве за вас?

ВебБанк је финансијска институција која издаје кредитне картице и друге финансијске производе углавном за брендове који нису директно у банкарском пословању. Слично је Синцхрони Банк или Цоменити Банк, издаваоцима многих кобрендираних кредитних картица за ланце малопродајних објеката.

ВебБанк, изнајмљена 1997. године у Јути, бави се традиционалним банкарским пословима. Што се тиче кредитних картица, издаје више производа намењених људима са кратком кредитном историјом, који се називају и „танки“ кредитни фајлови. Заиста, НердВаллет препоручује неколико понуда својих бренд партнера за људе који траже почетне или алтернативне картице.

Дакле, ВебБанк је легитимна банка и безбедно је размислити о пословању са њом. То не значи да ће сви његови производи – или производи његових партнера – бити прави за вас или да ћете имати добро искуство. Али као и друге банке, она има опсежне законске услове на савезном и државном нивоу. Његове банковне депозите, на пример, осигурава Федерална корпорација за осигурање депозита.

Да ли су ВебБанк кредитне картице добре?

Углавном, кредитне картице које издаје ВебБанк нису главне картице. Генерално, они су за људе са кредитним изазовима, посебно за оне који немају довољно кредита да би се квалификовали за друге кредитне картице. НердВаллет препоручује неколико ових картица за људе у тој ситуацији. Ево узорка маркетиншких партнера који ВебБанк издаје картице за:

Петал® 2 Виса® кредитна картица „Поврат новца, без накнада“

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Виса® кредитна картица Петал® 2 "Цасх Бацк, без накнада" не захтева сигурносни депозит или годишњу накнаду, нити ће вам бити наплаћене накнаде за кашњење или накнаде за иностране трансакције. Такође зарађује награде.

Да би утврдила да ли испуњава услове за картицу, ВебБанк може одлучити да се не ослања само на кредитне резултате и уместо тога користи власнички систем осигурања који узима у обзир ствари као што су приходи, трошкови, штедња и дугови. Картица извештава о плаћањима три главна кредитна бироа.

» ВИШЕ: Потпуна рецензија Петал® 2 Виса® кредитне картице "Цасх Бацк, без накнада"

За оне који немају довољно јак новчани ток или кредитну историју да би се квалификовали, Петал нуди Виса® кредитну картицу Петал® 1 "Без годишње накнаде", коју такође издаје ВебБанк.

» ВИШЕ: Најбоље почетне картице НердВаллет-а без кредита

АвантЦард кредитна картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Да бисте добили АвантЦард кредитну картицу, биће вам потребна одређена кредитна историја, чак и ако је кредит ограничен или поштен (ФИЦО резултати од најмање 630). И иако нема сигурносног депозита, картица има годишњу накнаду од 39 УСД и не зарађује награде.

Али ВебБанк може узети у обзир факторе осим само ваших кредитних резултата — укључујући ваш приход и дуг — како би одмерила вашу кредитну способност, а извештаје картице сва три кредитна бироа. И иако је максимални кредитни лимит од 1.000 долара низак у поређењу са другим картицама у овој категорији, компанија може с времена на време проценити ваш налог и потенцијално вам понудити већи лимит.

Укратко, то је у реду опција за оне са ограниченим кредитом, али свако са поштеним кредитом или вишим може учинити боље. Осим тога, од овог писања, било је неколико држава у којима ова картица није доступна.

» ВИШЕ: Комплетан преглед кредитне картице АвантЦард

Опортун Виса кредитна картица

Опортун Виса кредитна картица намењена је људима са мало или нимало кредитне историје. Није потребан број социјалног осигурања или банковни рачун да бисте се квалификовали, иако у зависности од ваше кредитне способности може вам бити наплаћена годишња накнада до 29 долара.

Ако имате кредитну историју, ваши кредитни резултати се узимају у обзир. Али ако то не учините, Опортунова власничка технологија може проценити ствари као што су ваш приход, ваш посао и поље, ваша плаћања станарине, ваше референце и још много тога.

Почетни кредитни лимити се крећу до 1.000 УСД, иако ће компанија редовно прегледавати ваш налог да види да ли се квалификујете за повећање.

Нећете зарадити награде, али картица се јавља у сва три главна кредитна бироа.

» ВИШЕ: Како се пријавити за кредитну картицу без броја социјалног осигурања

Јаспер Мастерцард®

Јаспер Мастерцард® је некада била дизајнирана за запослене професионалце који су тек почели са кредитирањем.

Дакле, некада је било могуће добити картицу без кредитног резултата или историје, или — у неким случајевима — чак и без броја социјалног осигурања. Али средином 2021. године, осигурање картице се променило и сада захтева и број социјалног осигурања и традиционалну тврдњу о кредиту.

Али још увек нема депозита или годишње накнаде, и још увек је могуће да се квалификујете за кредитно ограничење до 5.000 УСД.

Картица такође зарађује до 6% назад, иако је њена основна стопа награда 1% назад на све куповине.

» ВИШЕ: Рецензија Јаспер Мастерцард®

Више о ВебБанк-у

Осим кредитних картица, ВебБанк, са седиштем у Солт Лејк Ситију, нуди традиционалне банкарске услуге и финансирање становништва и кредите преко других брендова. На пример, ВебБанк такође сарађује са познатим брендовима као што су Делл Финанциал Сервицес, ПаиПал, Фингерхут и Иамаха. ВебБанк такође издаје необезбеђене личне зајмове, зајмове за мала предузећа и кредите за рефинансирање аутомобила преко ЛендингЦлуб-а.

Матична компанија ВебБанк-а је Стеел Партнерс Холдингс Л.П., углавном са седиштем у Њујорку. Поред банкарства, Стеел Партнерс је укључен у индустријске производе, енергетику, одбрану, директни маркетинг, логистику и још много тога.

» ВИШЕ: Како се пријавити за кредитну картицу да бисте добили одобрење

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here