Колика је вредност миља Аласка Аирлинеса?

Кратак одговор је следећи: ми везујемо вредност Аљаских миља на 1.1 цент сваки. Ово је основна вредност, извучена из стварних података о стотинама економских рута, а не максимална вредност. Другим речима, требало би да тежите откупу награда које нуде 1.1 цент или више у вредности од ваших миља на Аљасци.

Аљаске миље могу да „вриједе“ много више када резервишете карте за пословну класу (погледајте доле), али ово је релативно, пошто су карте за пословну класу скупље када се користи готовина.

» Сазнајте више: Колико вреде путни поени и миље?

Шта значи ова вредност?

Наша процењена вредност од 1.1 цент по миљи Аљаске пружа нижу вредност коју можете користити да одредите релативну вредност сопствених откупа. Заснован је на поређењу цена у главној кабини користећи готовину и миље, на неколико датума и дестинација.

Другим речима, ово је вредност коју можете очекивати да добијете од својих миља на Аљасци без тражења посебно високе вредности откупа. То значи да можете добити већу вредност тражењем слатких места и коришћењем напреднијих техника доделе. То такође значи да можете добити нижу вредност од ове ако нисте пажљиви и резервишете прву наградну карту коју пронађете.

» Сазнајте више: Ваш водич за резервације награда за Аласка Аирлинес

Какве су миље Аљаске у поређењу са другим авио-компанијама?

Аљаске миље имају просечну вредност у поређењу са другим авио-компанијама. Међутим, пошто се миље на Аљасци зарађују на основу пређене удаљености, а не потрошеног износа, релативно је лако зарадити много ових миља.

Програм

Вредност миља

Аљаска.

1.1 цент.

Американац.

1.2 цента.

Делта.

1.3 цента.

Фронтиер.

0.7 цент.

Хаваииан.

1 цент.

ЈетБлуе.

1.5 центи.

југозападно.

1.4 цента.

Унитед.

1 цент.

Како претворити Аљаске миље у доларе

Користите овај калкулатор да одредите вредност било ког броја миља на Аљасци, на основу наше процене.

Колика је вредност Аљаске миља када резервишете пословну класу?

За нашу укупну процену, упоредили смо само цене у главној кабини. Можете добити знатно већу вредност од миља Аљаске када резервишете карте за пословну класу, посебно са међународним партнерима Аљаске.

Главна вредност кабине (центи)

Вредност пословне класе (центи)

План километраже на Аљасци

1.1 цент

2.8 центи

Имајте на уму да је ова вредност релативна. Наградне карте у пословној класи нуде већу вредност делимично зато што су ове готовинске карте тако скупе.

Када је најбоље време за коришћење миља Аљаске?

Сада постајемо озбиљно штребери. Упоредили смо вредност коришћења миља Аласка Милеаге Цлуб при резервисању у три различита временска периода: 15 дана пре поласка, 180 дана пре поласка и током путовања на врхунцу одмора (дец. 22 - 29).

Све у свему, нисмо видели велику разлику за главне карте у кабини, али вредност карата у пословној класи значајно се разликовала у зависности од временског оквира резервације, при чему су се највредније резервације дешавале у року од 15 дана од поласка. Ово је вероватно због повећане цене ових карата приликом резервације у последњем тренутку.

» Сазнајте више: Планирајте свој следећи откуп помоћу наше алатке за бодове авио-компаније

Колико су флексибилне Аљаске миље?

Једноставно речено, Аљаска има неке од најбољих и најразноврснијих глобалних партнера од било које веће САД.С. авиокомпаније, а њене миље се могу искористити са великим ефектом резервисањем партнерских летова. Неки партнери за циљање ваших претрага награда укључују:

  • Јапан Аирлинес.

  • Цатхаи Пацифиц.

  • Кантас.

» Сазнајте више: Водич за партнере Аласка Аирлинеса

Како смо утврдили вредност аљаских миља?

Прикупили смо стотине тачака података упоређујући новчану вредност са вредношћу награде (миља) за исте руте и датуме. Односно, упоредили смо цену дате карте у готовини или миљама, за многе карте.

Овај метод се разликује од других по томе што гледа на стварна искупљења, а не на хипотетичка, максимална искупљења. Предност овог приступа је у томе што пружа индикацију у стварном свету колико ове миље вреде у просеку. Међутим, то не узима у обзир откупе високе вредности које траже ентузијасти поена.

Питате се шта можете да урадите са тим километрима? Погледајте наш водич за откуп миља на Аљасци, као и неке слатке тачке које треба узети у обзир.

Често постављана питања Колико вреди 10.000 миља на Аљасци?

На основу наше анализе, 10.000 миља на Аљасци вреди око 110 УСД.

Колико вреди 25.000 миља Аљаске?

На основу наше анализе, 25.000 миља на Аљасци вреде око 275 долара.

Колико вреди 50.000 миља Аљаске?

На основу наше анализе, 50.000 миља на Аљасци вреди око 550 долара.

Колико вреди 80.000 миља Аљаске?

На основу наше анализе, 80.000 миља на Аљасци вреде око 880 долара.

Колико вреди 100.000 аљаских миља?

На основу наше анализе, 100.000 миља на Аљасци вреди око 1.100 долара.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here