Где могу да купим јефтине личне чекове?

Неке банке наплаћују 20 УСД или више по кутији, осим ако нисте власник премијум налога. Можете уштедети више од 50% куповином од штампача директно за потрошаче или националног ланца.

Иако су папирни чекови све мање уобичајени, они су и даље често потребни за плаћање станарине, за активности ваше деце или чак за кутију извиђачких колачића. Не прихвата сваки трговац кредитне картице или електронска плаћања. Американци су и даље исписивали око 18 милијарди чекова годишње од 2012, према Федералним резервама.

Ево листе онога што неке велике банке, штампачи чекова и продавнице великих кутија наплаћују за наручивање личних чекова. Приказане цене су за кориснике основних текућих рачуна.

» Делови чека: Како да пронађете број банке, број рачуна и друге важне информације

Опције за наручивање личних чекова

Чекови из банке

Многи потрошачи поново наручују чекове из своје банке само зато што верују институцији. И то је згодно: Нећете имати муке да уносите број текућег рачуна или тражите број своје банке.

Ако имате премиум текући рачун – тип који обично захтева минимално стање или редовне директне депозите – можда ћете добити бесплатне или јефтине чекове за допуну од своје банке. Клијенти са основним текућим рачунима могу платити вишу цену.

Чекови са штампача на мрежи

Да ли су чекови из штампача на мрежи једнако добри? Морају бити ако желе да буду универзално прихваћени, према Асоцијацији чековних система плаћања, индустријској групи за штампаче чекова. „Све реномиране компаније за штампање чекова производе чекове у складу са индустријским стандардима како би осигурале да ће чекове прихватити и банке и трговци“, каже Стивен Антолик, извршни директор ЦПСА.

Удружење препоручује да штампачи чекова садрже безбедносне функције дизајниране да спрече фалсификовање, као што су микроштампана слова и скоро невидљиви безбедносни екрани. „Многи штампачи чекова у Сједињеним Државама.С. су сертификовани од стране ЦПСА за коришћење иконе катанца — малог симбола катанца који видите на лицу многих чекова — а то значи да је компанија уградила најмање минимални број безбедносних функција за заштиту од измене и дуплирања чек“, каже Антолик.

Пре него што наручите чекове од непознате компаније, потражите икону ЦПСА катанца на њеној веб страници. Такође проверите да ли штампач има акредитацију Беттер Бусинесс Буреау.

Чекови из великих продавница

Такође можете добити јефтине личне чекове у истим продавницама великих кутија у којима добијате папирне пешкире уз кутију. Цостцо, Сам'с Цлуб и Вал-Март нуде јефтино штампање чекова. Чекове производи Харланд Цларке, који има ЦПСА сертификат да ли се чекови продају под именом Харланд Цларке или именом продавнице, каже Антолик. Баш као и са папирним убрусима, можда ћете на крају наручити велику количину да бисте добили попуст.

Искористите свој новац на најбољи начин. Пратите сву своју потрошњу на први поглед да бисте разумели своје трендове и уочили могућности за уштеду новца. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈ ТОК ГОТОВИНЕ

Како доћи до јефтиних личних чекова

Да бисте најмање потрошили на провере допуне, следите ове стратегије.

  • Затражите од своје банке све доступне бесплатне чекове. Прво проверите са својом финансијском институцијом — можда ћете добити нешто бесплатно, посебно ако ваш налог има статус жељеног налога. Ако вам треба само један или два чека у журби, замолите благајника за контра-чекове. Банке могу бесплатно доставити неколико ових хитних чекова - иако неке, попут Цхасеа, сада наплаћују 2 долара за лист од три.

  • Проверите на мрежи за попусте. Зашто плаћати малопродају? Ако Гоогле „промотивни код за наручивање чекова“ можете пронаћи кодове за попуст за наручивање чекова на веб локацијама за штедњу, као што су Купони.цом и РетаилМеНот.цом.

  • Изаберите обичне дизајне. Да бисте платили најмање по чеку, изаберите дизајне вредности као што је безбедно плава. Прескочите надоградње као што су дупликати провера или прилагођени дизајни фотографија.

  • Купити у расутом стању. Ако наручите неколико кутија, вероватно ћете добити попуст на количину.

  • Прескочите додатке. Када наручујете чекове, од вас ће се тражити да унесете информације као што су број ваше банке, број текућег рачуна и други детаљи. Када се приближите одјави, можда ће вам бити понуђени додаци. Ставке као што су заштита од преваре, убрзано штампање и испорука која се може пратити ће повећати ваш коначни рачун. За најбољу вредност, одбијте све такве додатке.

Доња граница

Када вам понестане чекова, најчешће је најпогодније да их наручите од своје банке, а ако сте клијент премијум чекова, можда ћете их чак добити и бесплатно. У супротном, наручивање чекова за допуну од штампача који није ваша банка може бити опција за уштеду новца за потрошаче; само будите сигурни да се држите реномираних компанија. Не издвајајте више него што је потребно за мале папириће који вам омогућавају да трошите свој новац.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here