Коју Радиссон кредитну картицу да изаберем?

Радиссон Ревардс је програм лојалности хотела Радиссон Хотел Гроуп, који укључује више од 1.100 хотела широм света — углавном у Сједињеним Државама.С., Европи, Азији и Блиском истоку. Упркос величини свог портфеља, Радиссон можда има најподцењенији програм лојалности хотела.

Иако је НердВаллетова процена Радиссон Ревардс поена 0.По 6 центи, лако их је зарадити, посебно са једном од кобрендираних Радиссон Ревардс кредитних картица. Ако је Радиссон Ревардс програм за вас, ово су кобрендиране кредитне картице које треба размотрити:

 • Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица.

 • Радиссон Ревардс™ Платинум Виса® картица.

 • Радиссон Ревардс™ Виса® картица.

Тешко питање је шта ћете изабрати? Тај одговор зависи од неколико фактора.

» Сазнајте више: Зашто је Радиссонов програм награда потцењен

Радиссон кредитне картице, у поређењу

Кредитне картице Радиссон Ревардс се нуде преко У.С. Банка, а кључне разлике се своде на годишњу накнаду, акумулацију поена и бонусе добродошлице.

Кредитна картица

Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица

Радиссон Ревардс Платинум Виса картица

Радиссон Ревардс™ Виса® картица

Годишња накнада

$75

$50

$0

Поени за куповину компаније Радиссон

10 поена за 1 долар

6 поена за 1 долар

3 поена за 1 долар

Поени за све остале куповине

5 поена за 1 долар

3 поена за 1 долар

1 бод за 1 долар

Бонус добродошлице

До 85.000 бонус поена - добијте 50.000 поена након прве куповине плус 35.000 поена када потрошите 2.500 долара на своју картицу у првих 90 дана.

 • 50.000 поена након прве куповине.

 • 10.000 поена након што потрошите 1.500 долара у року од 90 дана.

Зарадите бонус од 30.000 поена када потрошите најмање 1.000 долара у нето куповини на вашој картици у року од 90 дана од отварања рачуна.

Годишњи бонус за обнову

40.000 бонус поена.

25.000 бонус поена.

Н/А

Бесплатна ноћења (важе у У.С. само хотели)

Зарадите једно бесплатно ноћење за трошење 10.000 долара, до три пута годишње.

Зарадите једно бесплатно ноћење за трошење 10.000 долара, до три пута годишње.

Зарадите једно бесплатно ноћење за трошење 10.000 долара, до три пута годишње.

Елитни статус

Златни елитни статус.

Ако већ имате Златни елитни статус, зарадићете 15 квалификационих ноћења за Платинум статус.

Сребрни елитни статус.

Ако већ имате сребрни елитни статус, зарадићете 10 квалификационих ноћења за златни статус.

Н/А

У јуну 2021, Радиссон је поделио свој програм на два одвојена програма лојалности, а пошто су кредитне картице намењене.С. тржишту, бодови зарађени са кредитних картица ће ићи на ваш рачун Радиссон Ревардс Америцас. Међутим, можете лако да пренесете бодове на свој Радиссон Ревардс налог да резервишете наградне боравке у Европи, Азији и на Блиском истоку све док су име и адреса е-поште исти за оба програма лојалности.

Остале погодности Радиссон кредитних картица

Изненађујућа вредност код кредитних картица често долази од погодности као што су одрицање од штете у случају судара приликом изнајмљивања аутомобила и помоћ при путовању и хитним случајевима. Обе ове погодности нуде све три Радиссон Ревардс кредитне картице.

Међутим, Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица је изнад и изнад победника у погледу споредних бенефиција, укључујући надокнаду изгубљеног пртљага и осигурање од незгоде на путовању до милион долара.

» Сазнајте више: Радиссон Ревардс: Комплетан водич

Коју Радиссон кредитну картицу треба да изаберете?

За најбољу вредност и најбржи пут до доследних Радиссон награда, изаберите Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картицу. Са овом картицом можете да зарадите следећи бонус добродошлице: До 85.000 бонус поена – добијте 50.000 поена након прве куповине плус 35.000 поена када потрошите 2.500 УСД на картицу у првих 90 дана.

Без обзира да ли искоришћавате поене преко Радиссон Ревардс или Радиссон Ревардс Америцас, стандардне собе у објектима Радиссон почињу од 15.000 поена по ноћи за хотел категорије 1 и крећу се до 75.000 за хотел категорије 5. 85.000 бонус поена из бонуса за регистрацију донеће вам најмање једно бесплатно ноћење у Радиссон некретнини, што би лако надокнадило годишњу накнаду од 75 долара.

Такође, аутоматски скок на Радиссон Ревардс Голд додатно повећава брзину којом зарађујете поене за више боравака. Зарадићете 25 поена за сваки долар потрошен у објектима Радиссон, поврх поена које прикупите коришћењем кредитне картице.

Они који се не квалификују за Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картицу аутоматски се сматрају за Радиссон Ревардс™ Платинум Виса® картицу. Ово је одлична опција која вам може донети пристојан бонус добродошлице уз нижу годишњу накнаду. Такође ћете добити бонус за обнављање од 25.000 поена сваке годишњице након што платите годишњу накнаду.

За улазак на Радиссон кредитне картице без накнаде, испробајте Радиссон Ревардс™ Виса® картицу. Нећете зарадити ни приближно толико поена као Радиссон Ревардс Премиер Виса Сигнатуре® картица, али ћете добити 3 бода за сваки долар зарађен на Радиссон боравцима, заједно са овим бонусом добродошлице: Освојите бонус од 30.000 поена када потрошите најмање 1.000 УСД нето куповине на вашој картици у року од 90 дана од отварања рачуна. Чак и без годишње накнаде, понуда добродошлице је довољна за две ноћи у објекту категорије 1 или једну ноћ у објекту категорије 2.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Планирање путовања? Погледајте ове чланке за више инспирације и савета: 5 програма лојалности за хотеле који нуде бесплатна ноћења Рецензије програма лојалности путовања Пронађите најбољу кредитну картицу за путовања

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here