Виндхам Ревардс: Потпуни водич

 • Виндхамове политике промене и отказивања.

 • Виндхамова политика елитног статуса.

Поп квиз: Која је највећа хотелска група на свету? Да ли сте погодили Марриотт Бонвои? Или Хилтон? Победник, са преко 9.000 некретнина у свом портфељу, је Виндхам. Упркос својој величини и вредности програма награђивања, Виндхам остаје мање познат бренд међу ентузијастима награда за путовања.

Виндхам је најпознатији по истоименом хотелском бренду, као и по повољним опцијама као што су Даис Инн и Ла Куинта. Међутим, списак његових брендова укључује неколико бутик и луксузних опција:

 • АмерицИнн.

 • Баимонт.

 • Даис Инн.

 • Даззлер.

 • Долце.

 • Есплендор.

 • Хавтхорн Суитес.

 • Хауард Џонсон.

 • Ла Куинта.

 • Мицротел.

 • Рамада.

 • Супер 8.

 • Заштитни знак.

 • Травелодге.

 • Трип.

 • Вингате.

 • Виндхам.

 • Виндхам Гарден.

 • Виндхам Гранд.

У овом чланку ћемо објаснити како да почнете са Виндхам Ревардс програмом, како да зарадите и управљате његовим наградним поенима и како да изаберете између две брендиране кредитне картице. Програм користи гомилу збуњујућих термина који слично звуче као што су „иди бесплатно“, „иди брзо“ и „иди узми их“, које углавном можете да игноришете (као што ћемо у овом чланку ).

Преглед садржаја

 • Колико вреде Виндхам поени?

 • Зарађивање Виндхам поена

 • Искупљење Виндхам поена

 • Виндхам Ревардс елитни статус

 • Кредитне картице

Колико вреде Виндхам поени?

На основу наше најновије анализе, НердВаллет оцењује поене Виндхам Ревардс на 0.9 центи по комаду. Да бисмо утврдили вредност наградних поена, упоредили смо цене готовине и исплате награда за хотелске боравке на неколико дестинација и датума. Поделили смо цену у готовини са ценом у поенима да бисмо одредили вредност „цента по поену“ за сваки лет, а затим смо ову вредност усредсредили за неколико претрага. Прочитајте више о томе како смо дошли до ових цифара.

Ово је стога основна вредност за Виндхам бодове, заснована на подацима из стварног света прикупљеним од стотина хотелских боравака, а не максимална вредност. Другим речима, требало би да тежите резервацијама награда које нуде 0.9 центи или више у вредности од ваших Виндхам поена.

Да бисте одредили вредност својих поена за одређене резервације, поделите готовинску вредност (минус све накнаде повезане са резервацијом награде) са бројем потребних поена. Дакле, ако би хотелска соба коштала или 100 долара, или 15.000 поена + 10 долара одмаралишта, математика би била следећа:

(100 – 10 УСД) / 15.000 = 0.006 или 0.6 центи по боду.

Зарађивање Виндхам поена

Зарађивање поена је релативно једноставно. Зарадићете 10 поена за сваки долар потрошен на квалификационе ноћи, или 1000 поена – шта год је веће. Дакле, ако останете једну ноћ на имању које кошта 75 долара, зарадићете 1.000 поена (пошто је 75 к 10 = 750, што је мање од 1.000). Имајте на уму да су „квалифицирана ноћења“ плаћена (не награђена) са просјечном цијеном од 25 УСД или више по ноћи.

Чланови елитног статуса (погледајте доле) такође ће добити бонус поене: 10% екстра за злато, 15% за платину и 20% за чланове дијаманта.

Поени се такође могу зарадити коришћењем Виндхам кредитних картица (погледајте доле), путем временски ограничених понуда и промоција укључујући ДоорДасх поруџбине, Авис изнајмљивање аутомобила и друге овде. Поени се такође могу купити директно, мада је то ретко добра вредност осим ако не допуните поене за одређени откуп.

Искупљење Виндхам поена

У поређењу са другим програмима, Виндхам нуди освежавајуће једноставну структуру откупа награда. Свака соба спада у један од три нивоа који коштају 7.500, 15.000 или 30.000 поена по ноћи. Без динамичних цена, без награда за врхунац сезоне – само три цене.

» Сазнајте више: Ваш водич кроз листу награда Виндхам Ревардс

Виндхам такође нуди опцију плаћања комбинацијом поена и миља (из неког разлога се зове „брзо“). Они су такође подељени у три нивоа на основу броја поена: 1.500, 3.000 или 6.000 плус готовина. Једноставно помножите број поена који се користе у овом случају са 0.9 центи и додајте га готовинском трошку да видите да ли је то добар посао у поређењу са стопом за све готовине.

Поред хотелских соба, поене можете искористити и за поклон картице, бензин и друге куповине. Али генерално, ово није добра употреба бодова осим ако није део промоције или понуде (или ако апсолутно морате да потрошите неке поене).

» Сазнајте више: Како да максимизирате Виндхам бодове помоћу смештаја за одмор

Виндхам Ревардс елитни статус

Виндхам нуди елитни статусни програм који, као и већина програма лојалности хотела, нуди погодности лојалним гостима, попут надоградње соба и додатних бодова. Међутим, верно Виндхамовим буџетским коренима, овај програм није толико вредан као други програми вишег ранга као што је Хиатт.

Стицање елитног статуса

Програм укључује три елитна нивоа: златни, платинасти и дијамант. Статус се може стећи или ако останете довољно ноћи у објектима Виндхам у току календарске године или ако носите једну од Виндхам брендираних кредитних картица.

Злато

Платинум

Диамонд

Зарадите оволико квалификационих ноћи

5

15

40

Или носите ову картицу

Виндхам Ревардс® Виса® без годишње накнаде

Виндхам Ревардс® Виса® картица

Обратите пажњу на огроман скок између платинастог и дијамантског статуса и чињеницу да се статус дијаманта не може зарадити кредитном картицом. Помислили бисте да би статус дијаманта стога нудио врхунске погодности (бесплатан доручак, било ко?) — али као што можете видети у табели испод, није баш много боље.

Злато

Платинум

Диамонд

Бонус за стицање поена

10%

15%

20%

Касно одјављивање (када је доступно)

Рано пријављивање (када је доступно)

Статусна утакмица Цаесарс Ревардс

Надоградње пакета (када су доступне)

Погодност добродошлице при пријави (храна или пиће)

Поклони Златни статус пријатељу

Предности елитног статуса

Ова листа погодности може изгледати импресивно, али је прилично неодољива у поређењу са другим програмима лојалности хотела. На пример, Хилтон нуди 20% бонуса за свој најнижи ниво (сребро) и 100% бонуса за највиши ниво (Дијамант).

Подударање статуса

Разматрате прелазак на Виндхам Ревардс из другог програма, али не желите да почнете од нуле? Виндхам ће одговарати вашем статусу из другог хотелског програма. Проверите све детаље, укључујући и који нивои из других програма се мапирају на Виндхам нивое, тако што ћете посетити њихову страницу за подударање статуса.

Кредитне картице

Имате избор између две Виндхам кредитне картице, које се (збуњујуће) обе називају Виндхам Ревардс® Виса®. Међутим, једна картица нема годишњу накнаду, док друга носи 75 долара годишње. Обавезно још једном проверите за коју се пријављујете.

Виндхам Ревардс® Виса® без годишње накнаде

Виндхам Ревардс® Виса® картица

Елитни статус

Злато

Платинум

Бонус за регистрацију

Зарадите 15.000 бонус поена након прве куповине или преноса биланса – довољно да искористите до две бесплатне ноћи.

Зарадите до 30.000 бонус поена, довољно за до 4 бесплатна ноћења.

Зарада на Виндхам куповини

3 поена за сваки потрошен долар

5 поена за сваки потрошен долар

Зарада од квалификованог гаса, комуналних услуга и куповине прехрамбених производа

2 поена за сваки потрошен долар

2 поена за сваки потрошен долар

Зарада на другим куповинама

1 поен за потрошен $1

1 поен за потрошен $1

Бонус поени за годишњицу

Н/А

6.000 годишње

Ове картице су добре опције за оне који желе да потроше много на куповину Виндхам-а или да постигну неке додатне поене уз ниске или никакве годишње накнаде. Међутим, ниска стопа зараде на редовним куповинама (па чак и у продавницама бензина и прехрамбених производа) је слаба у поређењу са многим другим кредитним картицама за путовања.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here