Ваш комплетан водич за зарађивање ИХГ наградних поена

Када прикупљате ИХГ поене, имајте на уму да тренутно вреднујемо ИХГ поене на 0.8 центи сваки. Са овом основном линијом, можете одлучити да ли је метод за стицање поена вредан труда и новца. Уз то, хајде да заронимо у најбоље начине да зарадите ИХГ поене.

» Сазнајте више: ИХГ награде: Више вредности за штедљиве путнике

Зарадите бодове од боравка у хотелима

Као члан ИХГ Ревардс Цлуба, зарадићете бодове на квалификационим боравцима у ИХГ објектима. Углавном ћете зарадити 10 поена за сваки долар потрошен у објектима као што су Интерцонтинентал, Кимптон и Холидаи Инн. Међутим, постоје два хотелска бренда у којима ћете зарадити само 5 поена за сваки потрошен долар: Цандлевоод Суитес и Стаибридге Суитес.

Бонус бодови за елитне чланове

Елитни чланови ИХГ Ревардс Цлуба зарађују бонус поене преко базних поена. Зарада варира у зависности од статуса — што је статус већи, више бонус поена ћете зарадити. Ево рашчлањавања:

Голд Елите

Платинум Елите

Спире Елите

Зарада од бонуса

10%

50%

100%

Погледајмо пример потенцијалне зараде за боравак у хотелу. Ако платинасти елитни члан потроши 200 долара у хотелу Интерцонтинентал, зарадиће 2.000 базних поена (200 долара к 10) и 1.000 бонус поена (2.000 к 50%) за укупно 3.000 зарађених поена.

Користите ИХГ кредитне картице

Користећи ИХГ кредитну картицу, могуће је зарадити бодове, а да никада не завршите боравак у хотелу. Када одседнете у ИХГ хотелу, можете да повећате своју зараду када платите свој боравак помоћу ИХГ кредитне картице. Цхасе нуди две кобрендиране ИХГ кредитне картице:

  • ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица.

  • Кредитна картица ИХГ® Ревардс Цлуб Травелер.

Коришћење ИХГ кредитне картице за свакодневну потрошњу један је од најбољих начина да доследно зарадите ИХГ поене. Свака ИХГ картица садржи бонус категорије потрошње, што вам може помоћи да брзо сакупите довољно бодова за наградне ноћи.

Кредитна картица ИХГ® Ревардс Цлуб Травелер

ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица

Годишња накнада

$0

0 УСД увод за прву годину, затим 89 УСД

Бонус за регистрацију

Зарадите 60.000 бонус поена након што потрошите 2.000 долара на куповине у прва три месеца од отварања налога.

Зарадите 150.000 бонус поена након што потрошите 3.000 долара на куповине у прва три месеца од отварања налога.

Стопа награда

• Укупно 15 поена за сваки долар потрошен у ИХГ (5 са картице, 10 из програма лојалности). • 2 бода за сваки долар потрошен на бензинским пумпама, продавницама и ресторанима. • 1 поен за сваки долар потрошен на све друге куповине.

• Укупно 25 поена за 1 долар потрошен у ИХГ (10 са картице, 10 из програма лојалности, 5 из аутоматског елитног статуса). • 2 бода за сваки долар потрошен на бензинским пумпама, продавницама и ресторанима. • 1 поен за сваки долар потрошен на све друге куповине.

Друге погодности

Четврто ноћење бесплатно када користите награде за четири или више ноћења.

Зарадите Голд Елите статус када потрошите 10.000 долара или више на своју картицу у календарској години. Предности Голд Елите укључују: • 10% бонуса на базне поене зарађене кроз чланство у ИХГ Ревардс Цлубу. • 30 УСД кредита за спа центар у соби на локацијама које учествују. • Продужено одјављивање и приоритетно пријављивање када је доступно.

Бесплатно вече годишњице сваке године (до 40.000 поена вредности).

Четврто ноћење бесплатно када користите награде за четири или више ноћења.

Аутоматски Платинум Елите статус. Предности укључују: • 50% бонуса на основне поене зарађене кроз чланство у ИХГ Ревардс Цлубу. • Гарантоване резервације најмање 72 сата унапред и надоградња соба када су доступне. • 30 УСД кредита за спа центар у соби на локацијама које учествују. • Продужено одјављивање и приоритетно пријављивање када је доступно.

10.000 бонус поена сваке годишњице налога током које потрошите најмање 20.000 долара, а затим обавите најмање једну додатну куповину.

Накнаде за иностране трансакције

Ниједан.

Ниједан.

» Сазнајте више: ИХГ Ревардс Цлуб Премиер рецензија: Бесплатне ноћи на сребрном послужавнику

Зарадите поене уз бонус добродошлице

Свака ИХГ кредитна картица нуди бонус добродошлице за нове власнике картица након што буду одобрени и испуне минималну потрошњу. Значајан бонус добродошлице може лако да вреди неколико бесплатних ноћи, тако да је то одличан начин да брзо започнете своју зараду ИХГ поена.

ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитна картица зарађује следећи бонус добродошлице: Зарадите 150.000 бонус поена након што потрошите 3.000 долара на куповине у прва три месеца од отварања налога.

И ИХГ® Ревардс Цлуб Травелер Кредитна картица такође нуди значајан део поена као део бонуса добродошлице: Освојите 60.000 бонус поена након што потрошите 2.000 УСД на куповине у прва три месеца од отварања налога.

Пренесите флексибилне тачке на ИХГ

ИХГ бодови се такође могу зарадити индиректно преносом са Цхасе Ултимате Ревардс®. Међутим, осим ако немате исплату ИХГ високе вредности, вероватно ћете добити више вредности од Цхасе Ултимате Ревардс® поена тако што ћете пренети на програм авио компаније или их искористити за путовање директно преко Цхасе-овог портала за путовања.

Купи поене

Друга опција за прикупљање ИХГ бодова је њихова куповина директно преко поена.цом. ИХГ Ревардс Цлуб често нуди промоције за купљене поене, понекад нуди и до 100% бонуса. Ево примера претходне понуде:

Промоције и туристички партнери

Постоји много других начина да зарадите ИХГ Ревардс Цлуб бодове, осим боравка у хотелу и кредитних картица. То укључује резервацију аутомобила за изнајмљивање, ресторане и резервисање обилазака. Ево како да зарадите више ИХГ поена:

Резервације за изнајмљивање аутомобила

Зарадите ИХГ бодове сваки пут када резервишете изнајмљени аутомобил код Хертз-а. Добићете најмање 1.500 поена за сваку резервацију и додатних 500 поена по дану. Чланови ИХГ Ревардс клуба са статусом Спире Елите такође ће уживати у надоградњи на Хертз Голд Плус Ревардс Фиве Стар статус, који испуњава услове за бесплатне надоградње.

ИХГ Ревардс Цлуб Дининг

Уз вечеру у ИХГ Ревардс Цлубу, можете зарадити бонус од 1000 поена када се придружите и потрошите 30 УСД у првих 30 дана. Ако често вечерате вани, ово може бити лак начин да прикупите додатне поене. Основни чланови зарађују 1 поен за 1 потрошен долар, док гости који често вечерају могу зарадити до 8 поена за 1 долар.

Резервишите обиласке и активности

Зарадите бодове на свом следећем путовању када резервишете обиласке и активности преко ИХГ Трип Ектрас. Зарадићете 1.000 ИХГ поена када резервишете активности као што су пешачке туре, дегустације вина, музеји, зоолошки вртови и пешачке туре. Сајт нуди одличан начин да зарадите додатне ИХГ поене за активности које сте можда већ планирали за своје путовање.

Наручите храну преко Грубхуб-а

Наручивање хране преко Грубхуб-а док боравите у ИХГ хотелу је још један једноставан начин да зарадите додатне ИХГ поене. Једноставно пошаљите своју ГрубХуб поруџбину преко ове ИХГ странице да бисте зарадили 500 ИХГ поена при првој поруџбини. Свака додатна поруџбина ће зарадити 250 поена.

Одбијте одржавање домаћинства

Када останете у ИХГ хотелима који учествују и одбијете услуге чишћења, зарадићете 500 поена по боравку. Квака је у томе што морате завршити најмање две ноћи. Иако ово није огроман број поена, то је лак начин да сакупите 500 поена и будете еколошки прихватљивији током вашег боравка у хотелу.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here