Ваш водич за Аллегиант Аир програм честих летача

Колико вреде Аллегиант бодови?

Сваки миАллегиант поен вреди 1 цент за авионске карте или друга путовања, које можете да тражите на Аллегиант-у.цом. То значи да што је лет скупљи, више бодова ће бити потребно за резервацију. Ако лет кошта 100 долара, требаће вам 10.000 поена да бисте га резервисали.

Имајте на уму да нећете тражити одређена путовања за награду; једноставно изаберете жељене летове и изаберете да плаћате поенима на екрану за плаћање при плаћању.

Врсте награда

Не постоји пословна или прва класа на Аллегиант летовима, само економска. Авио-компанија такође не нуди више врста награда као неке друге авиокомпаније. Једина опција за надоградњу је седиште са више простора за ноге. Не постоје датуми замрачења или ограничења одредишта за резервације за награде.

Али летови нису све што можете резервисати са поенима. Такође можете искористити бодове за хотелске пакете и изнајмљивање аутомобила резервисане преко Аллегиант-а.цом.

Елитни статус

Аллегиант Аир не нуди никакву врсту елитног статуса за честе путнике, али нуди авио карту Буи Оне Гет Оне за чланове миАллегиант који имају Аллегиант Ворлд Мастерцард® кредитну картицу. У основи, погодност вам омогућава да затражите једну бесплатну авио карту када резервишете пакет за одмор преко Аллегиант-а са четири или више ноћења у хотелу или седам или више дана изнајмљивања аутомобила на истом путу. Такође морају бити испуњени следећи критеријуми:

  • Комплетан итинерар члана мора бити купљен члановом Аллегиант Ворлд Мастерцард® кредитном картицом преко Аллегиант-а, а члан мора бити путник на итинереру.

  • План путовања бесплатних авионских карата мора да се подудара са планом пута члана/власника кредитне картице Аллегиант Ворлд Мастерцард®.

  • Итинерери за обе карте морају се резервисати, купити и купити у исто време преко Аллегиант-а.

Као што видите, то је цео пакет путовања који се мора купити преко авио-компаније да бисте добили БОГО карту, а не само лет. Такође морате да будете власник Аллегиант кредитне картице да бисте искористили понуду, а она се не може резервисати на мрежи: Мораћете да контактирате миАллегиант Мембер Сервицес.

Иако ћете зарадити поене на БОГО резервацији, не можете их искористити за ову врсту награде.

» Сазнајте више: Требаће вам овај кредитни резултат да бисте добили наградну кредитну картицу

Зарадите поене са Аллегиант Ворлд Мастерцард® кредитном картицом

Као што смо установили, постоји само један начин да зарадите миАллегиант поене: са Аллегиант Ворлд Мастерцард® кредитном картицом. Када ваша картица буде повезана са вашим миАллегиант налогом, можете да искористите бодове на мрежи. Једноставно наставите на страницу плаћања Аллегиант-а.цом након што сте тражили резервацију коју желите.

Ако често летите авио-компанијом, можда ћете желети да размотрите предности. Обично се нуди бонус за регистрацију, а картица зарађује 3 поена за 1 УСД потрошен на Аллегиант куповине, 2 поена за 1 УСД за вечеру и 1 поен за 1 УСД за све остало. Власници картица такође имају могућност да резервишу оне тарифе Буи Оне Гет Оне.

Остале погодности поседовања Аллегиант Ворлд Мастерцард® кредитне картице укључују приоритетно укрцавање и бесплатно пиће када летите (само обавезно покажите своју картицу стјуардеси када наручите).

Поени не истичу, али ако откажете своју кредитну картицу, све ћете их изгубити. И имајте на уму да авио-компанија каже да би поенима које сте зарадили могло проћи до 6 недеља да се прикажу на вашем миАллегиант налогу након сваког обрачунског циклуса.

» Сазнајте више: Пронађите најбољу кредитну картицу авио компаније за вас

Доња граница

Аллегиант је јефтина авио-компанија, што значи да ћете платити додатно за све, од пртљага преко пића у лету до избора седишта. Дакле, осим ако често летите авио-компанијом и избегавате типичне надоградње и накнаде, миАллегиант можда неће бити вредан вашег времена и труда. Међутим, ако желите да резервишете читаве пакете путовања неколико пута годишње и путујете са пратиоцем, бодови које ћете зарадити са картицом, заједно са опцијом Буи Оне Гет Оне карте, могу вам уштедети трошкове Улазница. То би могло да се исплати за љубитеље авио-компаније.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here