Ваш водич за зарађивање бонус поена уз хотелске промоције“,

Обавезно се региструјте за промоције које то захтевају јер многи неће аутоматски депоновати бодове на ваш налог ако се нисте регистровали пре вашег боравка.

Све промоције зависе од доступности, а могу се применити и датуми затамњења.

Марриотт Бонвои промоције

1.500 поена по боравку, плус 3.000 поена за боравак у алл-инцлусиве објектима

Сваки боравак током Марриоттовог јесењег промотивног периода, септ. 14 до дец. 12, 2021, може вам донети додатних 1.500 поена, све док се региструјете пре свог првог боравка. Ако останете у алл-инцлусиве Марриотт одмаралишту, зарадићете додатних 3000 поена.

50% бонуса на трансфере са Цхасе Ултимате Ревардс® на Марриотт Бонвои

До дец. 24, 2021, људи који имају једну од Цхасе Саппхире или Инк картица могу пренети своје бодове у Марриотт Бонвои и добити 50% бонуса за трансфер. Минимални трансфер је 1.000 Цхасе Ултимате Ревардс® поена. Ова промоција чини пренос поена на Марриотт Бонвои привлачнијим, али имајте на уму да НердВаллет вреднује Марриотт поене на само 0.7 центи сваки.

Овим трансфером, власници картица би трговали једним Цхасе Ултимате Ревардс® бодом (у вредности од 1.25 или 1.5 центи када се искористи за путовање) до 1.5 Марриотт поена (у просеку вреди око 1 цент), тако да би вероватно губили вредност - осим ако не нађу слатко место за Марриотт искупљење.

Еат Ароунд Товн бонус поени

Можете да зарадите бонус поене када једете вани након што постанете члан Марриотт Бонвои програма за ручавање. Пријавите се за програм Еат Ароунд Товн као нови члан до децембра. 31. 2021. и добијете 1.000 бонус поена када потрошите 30 долара или више у ресторану који учествује, платите својом повезаном картицом и завршите онлајн преглед у првих 60 дана од регистрације (мораћете да се укључите у њихов програм е-поште као добро).

Можете зарадити додатних 2.000 бонус поена за другу поруџбину и 3.000 бонус поена за трећу поруџбину у првих 60 дана, све док завршите рецензије. Стопа зараде је 4к по долару за већину чланова Марриотт Бонвои-а и 6к по долару за оне са елитним статусом.

2.000 бонус поена по ноћи у Цоуртиард Марриоттс

Боравак у Цоуртиард Марриотт-у могао би повећати вашу Бонвои зараду ове године. Резервишите боравак у Цоуртиард Марриотт-у који учествује у Сједињеним Државама.С., Канада, Кариби или Латинска Америка за путовање до децембра. 31, 2021. Морате користити промотивни код 53М приликом резервације да бисте добили бонус поене.

» Сазнајте више: Коју Марриотт Бонвои кредитну картицу да изаберем?

Хилтон Хонорс промоције

Повер Уп промоција

У септембру се одржава јесења промоција Хилтон Хонорс. 7 до дец. 31, 2021. Можете да зарадите дупли поен за сваки боравак током промотивног периода или троструки поен за сваки боравак ако резервишете помоћу квалификоване Хилтон кредитне картице. Региструјте се за промоцију овде.

Бонус од 5.000 поена за укључивање у програм за ручавање

Хилтон Хонорс има програм за ручавање који вам омогућава да зарадите поене за сваки долар који потрошите у ресторанима који учествују. Али постоји и бонус за новог члана од 5.000 поена ако потрошите 25 долара или више у ресторану који учествује у првих 30 дана од придруживања програму и завршите онлајн преглед. Ова бонус понуда за нове чланове истиче јануара. 6, 2022.

Двоструки Хилтон Хонорс бодови

Чланови Хилтон Хонорс који бораве у Хилтон објектима ће зарадити дупло више поена када резервишу на овој страници. Такође можете резервисати телефоном и затражити „2к поена."

Бонус добродошлице

Позивање свих нових чланова: Ако се раније нисте регистровали за Хилтон Хонорс, можете да зарадите неколико додатних поена у првих шест месеци вашег новог чланства током 2021. За свој први боравак који испуњава услове, зарадићете 2,000 бонус поена. Након завршетка другог боравка, зарадићете 3,000 бонус поена.

Прекретница Бонуси

Чланови Хилтон Хонорс-а који су боравили најмање 40 ноћи или више у једној календарској години могу да зараде огроман део бонус поена. Чланови ће добити 10.000 бонус поена након 40. ноћи, и још 10.000 бонус поена сваке 10. ноћи након тога. За 60 ноћења, чланови нето додатних 30.000 бонус поена поврх 10.000 Милестоне бонус поена.

» Сазнајте више: 7 разлога да се придружите Хилтон Хонорс-у

Свет Хајатових промоција

3к поена у ресторанима хотела Хиатт

За ову промоцију није потребан боравак! Можете да зарадите троструке поене када вечерате или наручите храну за понети или доставу из Хајат хотелског ресторана који учествује. Ова понуда је доступна само особама које не бораве у објекту Хиатт. Зарадите 3к поена на ресторанима у Хајату до фебруара. 10, 2022.

500 бонус поена у новим хотелима Ворлд оф Хиатт

Погледајте листу нових некретнина Ворлд оф Хиатт-а за шансу да добијете 500 лаких бонус поена ако останете током промотивног периода, који варира у зависности од имовине. Промотивни период обично траје најмање три месеца — тако да имате времена да искористите предности ових нових смештаја. Ова листа се често ажурира, тако да можете често да проверавате да ли постоје нове понуде.

Друго бесплатно ноћење у алл-инцлусиве одмаралиштима Миравал

Ова промоција не додељује бонус поене; даје вам бесплатно ноћење. Боравак у одмаралиштима Миравал резервисан са Ворлд оф Хиатт поена између новембра. 1. 2021. и јан. 31. 2022. добијате другу ноћ бесплатно. Ова понуда не важи петком и суботом или од децембра. 24 до дец. 31, 2021.

Уз БОГО уговор, гледате на стотине долара уштеде. Стандардне собе са најнижим ценама почињу од 45.000 поена по ноћи и лако могу да коштају више од 1.200 долара по ноћи када се плаћају у готовини.

БОГО договор или не, некретнине Миравал само за одрасле обично су далеко боља понуда када се плаћају поенима у односу на готовину. Ипак, морате да искористите Хиатт поене да бисте остварили ову понуду — а 45.000 поена није безначајно с обзиром да ценимо Хиатт поене на око 1.9 центи сваки. Осим тога, то је само стопа по особи; обично ћете дуговати додатних 20.000 поена по ноћи за другог госта.

Постоје три локације Миравала:

 • Миравал Аризона у Тусону, Аризона.

 • Миравал Остин у Остину, Тексас.

 • Миравал Берксхирес у Леноку, Массацхусеттс.

Да резервишете, позовите 866-792-3395 и наведите код понуде „Бесплатно ноћење за чланове“.’  Мораћете да резервишете обе ноћи у време резервације.

1.000 бонус ААдвантаге миља за боравак у Хиатт хотелу

Ако планирате да останете у хотелу Хиатт ове зиме, постоје добре шансе да брзо можете освојити неколико лаких бонус миља Америцан Аирлинес ААдвантаге. Останите у једном од 190 Хајатових У.С. хотели између новембра. 1. 2021. и јан. 31. 2022. и можете зарадити 1.000 Америцан Аирлинес ААдвантаге бонус миља по квалификационом боравку — без ограничења на број боравака који направите у том периоду. Мораћете да се региструјете до децембра. 15. 2021. на овој Хиатт страници, где ћете морати да унесете и свој члански број у Ворлд оф Хиатт-у и свој ААдвантаге члански број.

Узимајући у обзир вредност НердВаллет-а једну ААдвантаге миљу на 1.2 цента, гледате само око 12 долара вредних миља. Али ако ионако боравите у Хиатт-у, можете узети додатне секунде да се региструјете за неке лаке бонус поене. Осим тога, миље Америцан Аирлинес ААдвантаге обично истичу након 18 месеци ако је ваш налог неактиван, тако да би ово могао бити добар начин да ваш налог остане активан чак и ако нисте недавно летели са Америцаном.

ИХГ промоције

Нови чланови могу остати два пута и зарадити бесплатно ноћење

Ако већ нисте члан ИХГ Ревардс-а и имате на уму нека путовања за крај године, ово је добар тренутак да се придружите. Пријавите се за ИХГ Ревардс и региструјте се за ову промоцију до новембра. 30. 2021. да зарадите бесплатно ноћење у вредности до 40.000 поена тако што ћете боравити два пута (минимални боравак од једне ноћи) између времена када се региструјете и децембра. 26, 2021. Такође, ако сте се пријавили за ИХГ Ревардс у последњих 30 дана, још увек можете да искористите понуду тако што ћете се пријавити за промоцију на мрежи. Бесплатно ноћење важи 120 дана након што је депоновано на ваш рачун.

До 3к поена за боравак

Чланови ИХГ-а сада могу да се региструју за промоцију која траје од октобра. 1. до дец. 31, 2021. Приликом другог боравка током промотивног периода, зарадићете 2к поена. Затим, почевши од вашег трећег боравка, зарадићете 3к поена за сваки боравак до краја године. Поред тога, путници који резервишу помоћу ИХГ® Ревардс Цлуб Травелер кредитне картице или ИХГ® Ревардс Цлуб Премиер кредитне картице добиће додатних 3000 поена за свој други и трећи боравак.

Бонус поени за ручавање

 • Зарадите 500 поена за прву резервацију коју резервишете преко ИХГ-ове веб странице, коју покреће ОпенТабле. Затим зарадите до 300 поена за све наредне резервације.

 • Наручите од Грубхуб-а за доставу у ваш хотел преко ИХГ-ове веб странице и зарадите до 500 поена и 250 поена за сваку испоруку након тога.

 • Придружите се ИХГ Дининг Ревардс и зарадите 1.000 бонус поена ако вечерате у ресторану који учествује у року од 30 дана од придруживања, потрошите 30 долара или више и завршите онлајн рецензију. То је поред 1к, 5к или 8к поена које зарадите за 1 УСД потрошен у ресторану. Бонус понуда за нове чланове истиче јануара. 6, 2022.

Пакети бонус поена

Погледајте да ли би ваши планови путовања могли да вам донесу додатне поене када резервишете са пакетима бонус поена. Можете зарадити до 5.000 поена по боравку у ИнтерЦонтинентал хотелима који учествују. Плус, бонус поени се рачунају за стицање елитног статуса.

10.000 поена за присуствовање презентацији дељења времена

Док боравите на локацији Холидаи Инн Цлуб Вацатион, присуствујте двосатној презентацији дере времена и добијте 10.000 бонус поена. Имајте на уму да постоје одређени услови за узраст и приход да бисте могли да учествујете у овој промоцији.

» Сазнајте више: Збуњени поенима и миљама? Нека вас води правило 80/20

Радиссон промоције

3.000 бонус поена када резервишете 2+ ноћења на мобилној апликацији

Зарадите лаких 3.000 бонус поена када користите мобилну апликацију Радиссон Ревардс да резервишете боравак од најмање 2 ноћења. Овај бонус можете зарадити само једном.

Виндхам промоције

7.500 поена када останете четири ноћи

Региструјте се за ову промоцију и останите четири квалификационе ноћи да бисте зарадили 7.500 поена, што је довољно за бесплатно ноћење у неким Виндхам објектима. Кроз ову понуду можете зарадити до 15.000 поена. Резервишите свој боравак до јануара. 14. 2022. и завршите путовање до јануара. 18, 2022 за квалификације.

Стопа дуплих поена

Можете да зарадите 2к више поена током боравка када резервишете хотел по овој цени као део текуће промоције. Проверите овде да видите да ли ваша следећа дестинација има Виндхам имање које учествује.

Бонус поени уз комплете оброка за кућне куваре

Кување код куће може вам донети добар део Виндхам бонус поена. Чланови Виндхам Ревардс-а ће зарадити 2.500 поена када наруче своју прву кутију оброка и 500 поена за сваку кутију након тога. Наручите преко ове везе.

Промоције Цхоице Привилегес

Освојите 50.000 поена у 50 милиона разлога за прославу наградне игре

У част достизања 50 милиона чланова, програм Цхоице Привилегес поклања 50.000 бонус поена једном члану сваког дана од августа. 31 до окт. 19. Региструјте се за наградну игру овде.

До 2.000 бонус поена за изнајмљивање аутомобила

Авис има партнерство са Буџетом и Ависом како би члановима програма лојалности понудио 1.000 бонус поена Цхоице Привилегес када изнајме аутомобил до краја године. Ако изнајмите аутомобил на четири дана или више, зарадићете додатних 1000 поена. Користите линкове на овој страници да резервишете промоцију која укључује и попуст до 30%.

До 1.500 бонус поена за коришћење апликације Баккт

Апликација Баккт вам омогућава да конвертујете бодове из различитих програма награђивања, укључујући програме лојалности хотела, у готовину. Можете га користити и за куповину криптовалута или за слање новца пријатељима. Тренутно, чланови Цхоице Привилегес могу добити 500 бонус поена за преузимање апликације и повезивање свог Цхоице налога. Чланови могу добити још 1.000 бонус поена када први пут откупе своје Цхоице бодове за готовину. Промоција траје до новембра. 5, 2021.

Бест Вестерн промоције

2.000 бонус поена при следећем боравку

Чланови Бест Вестерн Ревардс-а могу добити додатних 2.000 поена за свој следећи боравак који испуњава услове до краја године. Региструјте се за понуду или се учланите у Бест Вестерн-ов програм лојалности пре вашег боравка овде.

$20 Бест Вестерн поклон картица за сваку ноћ коју проведете

Ова промоција није баш за Бест Вестерн бонус поене, али награда ће вам помоћи да надокнадите трошкове вашег следећег боравка. Региструјте се за ову промоцију и останите до новембра. 22, 2021. За сваку ноћ ћете зарадити Бест Вестерн поклон картицу од 20 УСД, до 5 поклон картица. Поклон картице не истичу до 31. марта 2022, тако да ћете можда моћи да их користите за путовања на одмор или своје прво путовање следеће године.

Доња граница

Не пропустите ове прилике да зарадите додатне поене ако се уклапају са вашим плановима путовања. Требало би да се региструјете за промоције програма лојалности вашег хотела што је пре могуће да бисте максимизирали своју зараду. Ако желите да добијете већи део поена, можда бисте желели да размислите о пријави за хотелску кредитну картицу. Ове картице обично долазе са значајним бројем бонус поена, ако испуњавате услове потрошње.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here